Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@03:01:47 GMT

169 هزار و 500 تن تایر در 10 ماهه 97 تولید شد

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۳۲۸۶

169 هزار و 500 تن تایر در 10 ماهه 97 تولید شد

تهران- ایرنا- آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از تولید 169 هزار و 500 تن تایر در 10 ماهه 97 و کاهش 8.1 درصدی آن در مقایسه با مدت مشابه سال 96 است.

به گزارش روز شنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، در این مدت تولید انواع پودر شوینده با کاهش یک درصدی در مقایسه با 10 ماهه 96 به 525 هزار و 700 تن رسید.
در 10 ماه پارسال، 787 هزار و 500 تن انواع کاغذ تولید شد که حاکی از رشد 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 درصدی است.
برپایه این گزارش، در مدت یاد شده 401 هزار و 900 تن کارتن، 505 هزار و 700 مترمکعب نئوپان و 824 هزار مترمکعب فیبر تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن به ترتیب افت 8.2 درصدی، کاهش 12.8 درصدی و رشد 2 دهم درصدی نشان می دهد.

** کاهش تولید سموم نباتی
بررسی آمارهای وزارت صنعت نشان می دهد تا پایان دی ماه پارسال 21 هزار و 500 تن انواع سموم دفع آفات نباتی در کشور تولید شد که در مقایسه با تولید 28 هزار و 900 تنی مدت مشابه سال پیش از آن 25.8 درصد افت داشته است.
در این مدت 538 هزار تن روغن موتور و صنعتی تصفیه اول، 108 هزار و 400 تن دوده و 44 میلیون و 300 هزار تن محصولات پتروشیمی تولید شد که به ترتیب کاهش 4.3 درصدی، رشد 3.6 درصدی و افزایش نیم درصدی داشته است.

** افزایش تولید فرش ماشینی
در این مدت تولید فرش ماشینی با افت هشت درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به 69 میلیون و 561 هزار متر مربع رسید.
همچنین تولید چرم با رشد یک دهم درصدی به 37 میلیون و 700 هزار فوت مربع و تولید انواع پایپوش با رشد نیم درصدی به رقم 109 میلیون و 300 هزار زوج رسید.
برپایه این گزارش، تولید 2 هزار و 200 تنی الیاف اکریلیک، 181 هزار و 600 تنی نخ سیستم پنبه ای و ترکیبی الیاف مصنوعی، 167 هزار و 400 تنی الیاف و تاپس پلی استر و 205 هزار و 200 تنی نخ پلی استر از جمله دیگر آمارهای به ثبت رسیده تا پایان دی ماه 97 است.
اقتصام*3065**9189

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد وزارت صنعت معدن و تجارت توليد 10 ماهه 97 لاستيك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۳۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی

امید صادقی در ارتباط با طرح تحقیقاتی با عنوان «بررسی ارتباط بین مصرف گوجه و مصرف لای کوپن که ماده مؤثر آن است و سطح خونی لای کوپن با ریسک و خطر ابتلاء به سرطان» در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اثرات ضد سرطان گوجه به خاطر لای کوپن است که رنگدانه گوجه محسوب می‌شود و جزو آنتی اکسیدان‌ها است.

وی به اثر پیشگیری و درمان کننده گوجه بر انواع سرطان‌ها اشاره کرد و افزود: دریافت بالای لای کوپن در مصرف کنندگان نسبت به کسانی که مصرف پایین گوجه دارند، خطر ابتلاء به سرطان را کمتر می‌کند و هر ۱۰ واحد افزایش لای کوپن در بدن (در قالب مصرف گوجه) می‌تواند ۵ درصد خطر ابتلاء به سرطان را کاهش دهد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: اثرپیشگیری گوجه بر ابتلاء به انواع سرطان، مورد بررسی قرار گرفت که مصرف آن، خطر سرطان ریه و پروستات را بهتر کاهش می‌دهد و جنبه پیشگیری از این دو سرطان را دارد.

وی اثر ضد سرطانی گوجه پخته را بیشتر از خام آن دانست و ادامه داد: مصرف گوجه عامل کاهش ابتلاء و مرگ و میر ناشی از سرطان می‌شود.

صادقی گفت: دراین مطالعه صرفاً اثر ضد سرطانی گوجه مورد بررسی قرار گرفت که در فاز بعدی مطالعه می‌شود که آیا اشکال مختلف گوجه مثل سس گوجه، رب گوجه یا سس کچاب و انواع مختلف محصولات حاصل از گوجه نیز اثر ضد سرطانی دارد؟

وی افزود: اثر بخشی مصرف یک تا دو گوجه در روز بر پیشگیری از سرطان در این مطالعه بدست آمده است، ضمناً مصرف زیاد گوجه عوارض خاصی بدنبال ندارد و تنها مصرف بیش از حد آن برای افرادی که مبتلا به بیماری‌های خاص مثل رفلاکس معده هستند و عامل ترش کردن معده می‌شود، توصیه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در عصر حاضر با بروز بالای سرطان مواجهیم بنابراین ارتباط بین دریافت‌های غذایی و بروز سرطان باید مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6097137

دیگر خبرها

  • ریزش قیمت طلا و انواع سکه در پی کاهش نرخ ارز
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • کاهش فروش آیفون در چین و افت درآمد سالانه اپل
  • کاهش فروش آیفون در چین همزمان با شدیدترین افت درآمد سالانه اپل
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب