Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سمنان- ايرنا- نايب رئيس اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي استان سمنان گفت: علت 90 درصد مشکلات بخش صنعت کشور عوامل داخلي مانند کاغذبازي و قوانين دست و پاگير اداري است.

حميد علوي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: در شرايطي که دولت در اداره خود با مشکلاتي مواجه است، انتظاري براي حمايت از بخش صنعت از سوي قوه مجريه نداريم و مديران دستگاه هاي اجرايي با اتخاذ راهبردهاي اصولي براي حذف قوانين دست و پاگير اداري در سال جديد تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطر نشان کرد: با تصويب بخشنامه هاي اقتصادي توسط دستگاه هاي اجرايي در عمل بخش صنعت کشور فلج مي شود و دولت با برنامه ريزي دقيق براي اصلاح و حذف اين قوانين دردسر ساز اقدام کند.
نايب رئيس اتاق بازرگاني استان سمنان ادامه داد: خواسته مهم صنعتگران از دولت در سال رونق توليد آن است که هر قانوني در بخش صنعت تصويب مي شود با نظر و اطلاع اتاق بازرگاني و فعالان اقتصادي کشور باشد.
علوي اضافه کرد: تحريم هاي خارجي در مشکلات صنعت کشور تاثيرگذار است اما 90 درصد مشکلات اين بخش از اقتصاد ايران مربوط به شرايط موجود در داخل کشور است.
وي تصريح کرد: کارکنان رده پايين و متوسط دستگاه هاي اجرايي به معناي واقعي حمايت از بخش صنعت و رونق توليد را درک نمي کنند و با کاغذبازي هاي اداري به مشکلات فعالان اقتصادي در بعضي موارد دامن مي زنند.
نايب رئيس اتاق بازرگاني استان سمنان گفت: رونق توليد با حرف و صدور بخشنامه عملياتي نمي شود و حمايت از بخش صنعت و معدن کشور نيازمند عزم و اراده ملي است.
به گزارش ايرنا، سال 1398 از سوي رهبر معظم انقلاب به عنوان سال «رونق توليد» نامگذاري شده است.
سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بيش از 38 درصد، در کشاورزي بيش از 14 درصد و توليد ناخالص اين استان با رقمي حدود 18.2 درصد مربوط به بخش کشاورزي و حدود 22 درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
7339/7408
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۳۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد

جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه