Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@03:51:22 GMT

خطر ابتلا به دیابت با مصرف ۲ داروی پروستات

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۵۸۶۵

پزشکان در آزمایشات جدید دریافته‌اند که مصرف داروهای پروستات می‌تواند در افزایش خطر ابتلا به دیابت موثر باشد.

به گزارش ایسنا، متخصصان انگلیسی مشاهده کردند دو داروی متداول در درمان بیماری پروستات می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش دهند.

هایپرپلازی خوش‌خیم پروستات (BPH) موجب انسداد مجرای ادراری یا تکرر ادرار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بررسی متخصصان به مطالعه روی دو دارویی پرداختند که اغلب در درمان این عارضه توصیه می‌شوند. تاثیر دو داروی دوتاستراید (آوودارت) و فیناستراید (پروسکار) روی ۳۹ هزار مرد مورد مطالعه قرار گرفت.

همچنین ۱۶ هزار بیمار دیگر مبتلا هایپرپلازی خوش‌خیم پروستات داروی فلومکس را که در درمان این بیماری مورد استفاده است دریافت کردند.

به گزارش نیویورک تایمز، متخصصان انگلیسی مشاهده کردند افرادی که دو داروی آوودارت و پروسکار دریافت کرده بودند به ترتیب ۳۲ و ۲۶ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت بوده‌اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: خطر ابتلا دیابت داروی پروستات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۵۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود

به گزارش خبرآنلاین، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: طبق آخرین ویرایش فهرست دارویی ایران، سفتریاکسون داروی بیمارستانی است و باید از تجویز و مصرف سرپایی آن اجتناب کرد.

مهر در خبری نوشت: زهرا جهانگرد، با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیا و تیم متبحر برای انجام عملیات احیا) انجام شود، افزود: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی ادامه داد: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد.

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تأیید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تأیید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903351

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • دیدن و بوییدن غذا ممکن است به راه جدیدی برای درمان دیابت تبدیل شود
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند