Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@03:12:51 GMT

ورود دستگاه قضائی به پرونده نشست پل دوساله

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۹۵۹۳۶

ورود دستگاه قضائی به پرونده نشست پل دوساله

  مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور از ورود دستگاه قضائی به پرونده تخریب پل جدید کاکارضا که تنها دو سال پس از ساخت در اثر سیل تخریب شده است، خبر داد و افزود: در بررسی‌های اولیه مشخص شد که فنداسیون پل بالاتر از سطح آب شستگی بوده و جنس پل نیز بتنی نبوده است.

خیرالله خادمی در گفتگو با ایسنا، در مورد آخرین وضعیت پرونده پل جدید کاکارضا در محور ارتباطی الشتر–خرم‌آباد که تنها با دو سال سابقه ساخت بر اثر وقوع سیل تخریب شد، اظهار کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد که به دلیل آب شستگی پایه‌های میانی، این پل فرو ریخته است و فنداسیون آن نیز بالاتر از سطح آب شستگی پل بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: به طور حتم اگر این پل از نوع بتنی و همراه با شمع ساخته می‌شد چنین شرایطی پیش نمی‌آمد، علاوه بر این فنداسیون پل سطحی و منفرد بوده است و جنس پل از نوع طاقی سنگی به‌شمار می‌آید که معمولاً در اماکن قدیمی و زیرخاکی بهتر جواب می‌دهد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور با اشاره به این‌که باید پی فنداسیون زیر سطح آبرفتی پل قرار گیرد، بیان کرد: متأسفانه در مورد این پل چنین شرایطی وجود نداشته است، هرچند که در استان لرستان ۳۰ پل با همین ابعاد و با ارتفاع بیش از ۱۰ متر تخریب شدند.

خادمی ادامه داد: در مورد این پل شدت آب بالا بوده است و در حالی که پل‌ها برای سیل‌هایی با دوره زمانی ۱۰۰ تا ۱۵۰ ساله طراحی می‌شوند، اما بر اساس تخمین‌های زده شده سیلاب اخیر برای دوره زمانی ۳۰۰ تا ۵۰۰ ساله بوده است که طبعاً چنین خسارت‌هایی را به بار می‌آورد.

وی با اشاره بیان اینکه بر اساس تشخیص‌های اولیه به نظر می‌رسد جانمایی پل درست نبوده و اگر نوع پل بتنی و محل قرارگیری فنداسیون آن زیر سطح آب شستگی و آبرفتی قرار می‌گرفت، چنین اتفاقی رخ نمی‌داد، گفت: در عین حال باید خاطرنشان کرد که سازه پل تکان نخورده و در حین سیل هم آسیب ندیده و بعد از دو روز نشست کرده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که پیمانکار مدعی است علت نشست پل تردد‌های باری غیرمجاز و عبور ماشین‌های سنگین از روی پل بوده است، گفت: هر چند که این ادعا می‌تواند مورد بررسی قرار گیرد، اما به عقیده بنده قابل قبول نیست.

خادمی با اعلام این‌که با طرح شکایت اداره کل راه و شهرسازی، دستگاه قضائی به پرونده ورود کرده است و پیمانکار و مهندسین مشاور نیز بازداشت شدند و روال قانونی در حال انجام است، اظهار کرد: با ورود دستگاه قضا به پرونده تخریب این پل موضوع در دست بررسی قرار دارد.

سیل اخیر در استان لرستان پل‌های زیادی را تخریب کرده است، اما نکته مهم تخریب یکی از پل‌های جدید تحت عنوان پل جدید کاکارضا واقع در محور ارتباطی الشتر به خرم آباد است که دو سال از زمان ساخت آن می‌گذرد. این در حالی است که در نزدیکی همین پل، پل قدیم کاکارضا قرار دارد که بیش از ۱۰۰ سال از زمان ساخت آن می‌گذرد، اما آسیب چندانی به آن وارد نشده است. با این وجود معاون وزیر راه و شهرسازی از اعزام گروهی به منظور تعیین علت تخریب پل جدید کاکارضا در اثر وقوع سیل خبر داد، در حالی که پل قدیمی کاکارضا با بیش از ۱۰۰ سال زمان ساخت دچار آسیب نشده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: الشتر خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۵۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور، گفت: ۱۲ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان نیشابور قلع و قمع شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، علی مبارکی امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: صبح امروز در محدوده روستا‌های حمیدآباد، تحت منظر و حصار بوژان 12 مورد ساخت وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان نیشابور با حضور یگان حافظان انفال و حقوق بیت‌المال با محوریت اداره امور اراضی جهاد کشاورزی، در معیت نیرو‌های کلانتری 12 به‌عنوان نماینده دادستانی، به حکم تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی قلع و قمع شد.

وی افزود:  کشاورزی حفظ و اساس استقلال کشور، محور توسعه پایدار، اقتصاد مقاومتی و تأمین امنیت غذایی جامعه بوده و زمین‌های کشاورزی به عنوان بستر تولید غذا، مهم‌ترین رکن تداوم حیات انسان‌ها و‌ امانتی برای تمام نسل‌ها است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: بر اساس تبصره 2 ماده 10 قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، ماموران جهادکشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده کنند.

مبارکی تصریح کرد: ایجاد بنا و تأسیسات، خاکبرداری و خاکریزی، گودبرداری، پی‌کنی، دیوارکشی، فنس کشی، استقرار کانکس و آلاچیق، سوزاندن بقایا، قطع و ریشه کنی و خشک کردن باغات، احداث پارک و فضای سبز، استخر ذخیره آب و محوطه‌سازی از جمله موارد تغییر کاربری محسوب می‌شود و کشاورزان عزیز باید توجه کنند که تمامی موارد ذکر شده مصادیق جرم محسوب شده وبا قاطعیت با آن‌ها برخورد خواهد شد.

شهاب جهانداری، رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی  نیز با اعلام این نکته که براساس وظیفه ذاتی این مدیریت و در راستای حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی و بازدید‌های می‌دانی همکاران تشخیص، به واحد‌های مزبور اخطار داده شده که هیچ گونه ترتیب اثری از طرف مالکین داده نشده است.

وی با اشاره به اینکه عمده اجرای حکم قلع و قمع مربوط به زمین‌هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بود ابراز کرد: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان به داخل شده و افراد در داخل زمین‌ها مشغول ویلا‌سازی می‌شوند، تمامی این دیوار کشی تخریب شد.

رئیس اداره امور اراضی بیان کرد: این اقدام قانونی منجر به قلع وقمع 10 مورد دیوارگذاری به مساحت 560 مترمربع، یک باب استخر به مساحت 50 متر مکعب و معدوم‌سازی یک مورد تابلو مربوط به جاده‌سازی و قطعه‌بندی شد و در این رابطه مقدار 4 هزار و 300 متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

جهانداری تصریح کرد: علی‌رغم تذکر‌ها و اخطار‌های مکرر به شهروندان در نشریات، رسانه‌های عمومی و پیام رسان‌ها جهت استعلام در زمان خرید زمین کشاورزی وباغ، متأسفانه عده‌ای سودجو باعث ضرر وزیان به افراد خریدار می‌شوند و مالکین جدید هم بدون توجه به استعلام لازم از ادارات و مراجع ذی‌ربط، سبب خسارت و خسران به خود می‌شوند.

وی از روستاییان  درخواست کرد از هرگونه احداث بنا یا دیوارکشی اراضی زارعی و باغی خودداری کنند و حتماً قبل از هرگونه اقدامی، استعلام لازم را از مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دریافت کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی مراتب را از طریق سامانه 131 از خطوط ثابت گزارش کنند.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • کامیون تانکر حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در توقیف پلیس
  • فیدان: تصمیم ورود به پرونده بین‌المللی علیه اسرائیل گرفتیم