Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی از کاهش ۱۴ درصدی جابه‌جایی تعداد مسافران از مبدأ استان به مقاصد کشور خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی زندی فر مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛ در خصوص فعالیت‌های این اداره کل در سال ۹۷ضمن بیان اینکه با توجه به دو اعتصاب از سوی رانندگان شرایط بحرانی و سختی را در سال ۹۷ پشت سر گذاشتیم گفت: یکی از استان‌هایی بودیم که در همین شرایط با کم‌ترین مشکل بارها را از مبدأ استان مرکزی به مقاصد کشور حمل کردیم و مشکلی پیش نیامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زندی فر افزود: در ایام اربعین نیز نزدیک به ۶۰۰ اتوبوس ۲۲ هزار زائر را به سمت مرز جابه‌جا کردند و همچنین در برگشت هم ۷۰۰ اتوبوس از ناوگان کمک انتقال زائران بودند.

وی از کاهش ۱۴ درصدی جابه‌جایی تعداد مسافران از مبدأ استان به مقاصد کشور خبر داد و ضمن بیان اینکه این تعداد در سال ۹۷ به ۲ میلیون و ۷۵ هزار مسافر رسیده است بیان کرد: در حوزه بارهای ترافیکی نزدیک به ۴ هزار فقره پروانه عبور صادرشده است و ۴۴۰ دستگاه وسیله نقلیه و ۵۲۵ نفر راننده وارد حوزه ناوگان عمومی شده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی به موضوع رسیدگی به تخلفات شرکت‌های حمل‌ونقل پرداخت و تصریح کرد: در برخورد با تخلف شرکت‌های حمل‌ونقل با بررسی ۲۵۰ مورد تخلف در کمیسیون ماده ۱۲  یکی از ۵ استان برتر کشور و در بحث کمیسیون ماده ۱۱ با بررسی ۳۰۰ مورد استان هفتم کشور بودیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه مجتمع‌های خدمات رفاهی نزدیک به ۷۵ مجتمع خدمات رفاهی موافقت اصولی گرفتند که بین ۵ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند تصریح کرد: ۱۷ مجتمع خدمات رفاهی هم با شرایط جدید در دست بهره‌برداری هستند.

زندی فر تشریح کرد: در حوزه راهداری هم نزدیک به ۷۰ میلیارد تومان بودجه سالیانه استانی و ملی داشتیم که با پیگیری‌هایی که شد  امسال نسبت به بودجه مصوب ۱۳۰ درصد افزایش بودجه و مجوز گرفتیم. همچنین سال گذشته حوزه راهداری ۱۱۸ قرارداد به ارزش ۲۵ میلیارد تومان منعقد کردیم که مشغول کار هستند. در حال حاضر هم نزدیک به ۳۵ میلیارد تومان پروژه در مناقصه داریم که اگر پیمانکار معلوم شود از اول سال عملیات اجرایی در حوزه استان شروع خواهد شد.

وی به گزارشی از عملکرد این اداره کل در حوزه راهداری پرداخت و اشاره کرد: علی‌رغم گرانی قیر و مصالح و عدم استقبال پیمانکار در کل راه‌ها نزدیک به ۴۱ کیلومتر ماسه و آسفالت داشتیم. همچنین ۷۳ کیلومتر آسفالت، ۱۳ کیلومتر درزگیری و لکه‌گیری، استفاده از آسفالت حفاظتی در ۸ کیلومتر از محور اراک به تهران، لکه‌گیری هندسی ۱۱۳ هزار مترمربع، استفاده از  ۲۰۰۰ تن آسفالت تناژی، اصلاح ۵۰ کیلومتر شیب، فعالیت در ساخت  ۸ زیرگذر در نقاط پرحادثه با پیشرفت بین ۳۰ تا ۹۰ درصد از دیگر اقدامات این اداره کل بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی ضمن بیان اینکه آزادراه ساوه تهران با حکم دادستانی از بخش خصوصی به اداره کل منتقل شد اظهار کرد: بهره‌بردار ۲۰ سال از آن استفاده کرده است و در حال حاضر قصد داریم که برای اولین بار ۲۶ کیلومتر از این آزادراه را روشن کنیم و برنامه این است که کل آزادراه در یک بازه سه‌ساله روشن شود و همچنین سال گذشته ۴۳ هزار اصله نهال با کمک منابع طبیعی برای زیباسازی و جلوگیری از ورود گردوخاک و کولاک به محور کاشتیم.

وی ضمن تأکید بر اینکه سال گذشته ۱۴ نقطه پر تصادف مورد تأکید کمیسیون سوانح و را روشن‌سازی کردیم بیان کرد: در عملیات راهداری هم علی‌رغم اینکه بارش‌های خیلی خوبی مخصوصاً در حوزه شازند، تفرش، کمیجان و خرقان داشتیم ولی انسدادی که بخواهد مردم را اذیت کند پیش نیامد.

زندی فر خاطرنشان کرد:  مجموعاً از ابتدای شروع بازندگی تابه‌حال ۱۲۴ هزار کیلومتر باند برف‌روبی داشتیم و نزدیک به ۳۹ هزار تن شن و ماسه و نمک مصرف کردیم و نزدیک به ۲۵۰ دستگاه وسیله نقلیه و ۳۵۰ نفر از همکاران هم با کمک بخش خصوصی مشغول عملیات برف‌روبی بودند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۶۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 6096428

دیگر خبرها

  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • تسریع در جمع‌آوری و بازگشت اتباع خارجی غیرمجاز به کشور مبدأ
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور