Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با اشاره به خسارت بالای سیلاب به اراضی گندم استان‌های شمالی کشور، گفت: نگران ارائه نان با کیفیت به ساکنان استان‌های شمالی هستیم. ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۴ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سید محمد جعفری امروز در دومین جلسه هم اندیشی مسئولان و کارشناسان فنی کنترل کیفی کارخانجات آردسازی مازندران اظهار داشت:باید تعامل و همکاری بیشتری بین واحدهای کنترل کیفی کارخانجات آردسازی با دستگاههای مرتبط از جمله غله برقرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارائه راهکارهای مناسب در جهت نیازسنجی و اهتمام برای رفع موانع و مشکلات بخش خصوصی در راستای تولید هرچه بهتر و با کیفیت‌تر آرد و در نهایت تولید نان مطبوع از مزایای برگزاری و استمرار چنین نشست‌هایی است.

جعفری با بیان اینکه کار کنترل کیفیت در کارخانجات از خرید مواد اولیه مناسب آغاز می‌شود، تصریح کرد: گندم ورودی باید عاری از آفات زنده و پارامترهایی نظیر رطوبت، وزن مخصوص و میزان گلوتن متناسب با استانداردهای تعیین شده باشد.

وی تصریح کرد: تداوم این نشست‌های هم اندیشی می‌تواند به حوزه گندم، آرد و نان که یک کالای استراتژیک و حائز اهمیت از ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی بوده کمک کند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور با بیان اینکه در سال جدید مشکلات و نگرانی‌های فراوانی در کیفیت نان داریم،  افزود: شرایط خاص آب و هوایی و پیامدهای سیل و هجوم ملخ‌های دریایی به شش استان کشور و آفات دیگر کشاورزی نگرانی‌هایی را در گندم و کیفیت نان بوجود آورده که هنر ما باید این باشد که با این شرایط به ارائه خدمات مطلوب و کیفیت مناسب بپردازیم.

قرارگاه جهادی استان بوشهر در شهر سیل‌زده «ویس» خوزستان آشپزخانه و نانوایی راه‌اندازی کرد‌مردم همدان استفا‌ده نانوایی‌ها از ‌«جوش شیرین» ‌را به 190 گزارش دهند

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور تصریح کرد: باید در سال رونق تولید، افزایش تولید در محصولات کشاورزی به خصوص گندم و دانه‌های  روغنی را استمرار بخشیم.

جعفری با بیان اینکه سالانه مازندران 300 هزار تن گندم از استان‌های دیگر وارد می‌کند، گفت: با توجه به آسیبی که سیل به محصولات کشاورزی از جمله گندم وارد کرد و از سویی پیامدهای سیل در آق قلا، گمیشان و بندرترکمن نگرانی در تامین گندم از گلستان وجود دارد که از باکیفیت‌ترین گندم‌های کشور بوده که با اختلاط گندم در استان تاثیر قابل ملاحضه ای در کیفیت نان داشته است.

وی به نقش بهبود دهنده‌ها اشاره کرد و گفت: با تصمیمی که در کشور و استان گرفته شد باید بهبود دهنده‌ها در کارخانجات آردسازی استفاده شود و آرد آماده و کامل تحویل نانوا شود و نانوا هیچ تغییری به جز آب و نمک به آن اضافه نکند.

جعفری به مهم‌ترین مشکل مشترک کارخانجات و نانوا اشاره کرد و گفت: مهم‌ترین دغدغه مشترک کارخانجات آرد و نانوایان سستی آرد است که باید بتوانیم با هم اندیشی و تدبیر آن را رفع کنیم.

انتهای پیام/ن

R41358/P/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۸۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت گندم مشخص شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، علیقلی ایمانی، مدیر عامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور و دبیر خانه کشاورز استان گلستان با توجه به بارش‌ها در استان‌های مختلف کشور به کشاورزان توصیه کرد و به مهر گفت: با توجه به بارندگی در برخی مناطق و دمای بالا، فضایی برای آفات گندم از جمله زنگ زرد، لکه سفید، سن زدگی و.... به وجود آمده که ضروری می‌کند کشاورزان رصد دائمی از مزارع داشته باشند.

بیشتر بخوانید: قیمت تضمینی گندم چند شد؟

وی افزود: در برخی مناطق با وجود اطلاع رسانی کشاورزان غفلت کردند و خسارت‌هایی به مزارع گندم وارد شد. اما بیشتر گندم کاران اگر چه سموم به اندازه کافی وجود نداشت به هر ترتیبی سمپاشی را انجام داده و از خسارت‌های سنگین‌تر جلوگیری کردند.

وی ادامه داد: با توجه به پیش آگاهی و هشدارهایی که داده شد تقریباً در بسیاری از استان‌ها زنگ زرد و سایر آفات مهار شده است.

وی تاکید کرد: رصد مزارع با دقت بیشتر انجام شود زیرا در حال حاضر در بیشتر استان‌های کشور شاهد بارش هستیم و پس از آن با رطوبت و گرما هوا رو به رو خواهیم بود که فضای مناسبی برای رشد آفات است.

پیش‌بینی میزان تولید

ایمانی در ادامه سخنان خود به خرید تضمینی گندم در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: سال گذشته کل تولید حدود ۱۳ میلیون تن بود که بیش از ۱۰ میلیون تن خرید تضمینی انجام شد. پیش بینی می‌شود امسال با افزایش تولید خرید تضمینی این محصول استراتژیک به حدود ۱۱ میلیون تن برسد.

وی گفت: اگر عوامل غیرمترقبه طبیعی مهار شود امکان تولید ۱۳ میلیون تن گندم در کشور وجود دارد.

مدیر عامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور یادآور شد: گندمزارهای استان‌های شمالی با توجه به خشکسالی و رطوبت هوا و افزایش دما شرایط مساعدتری برای بروز آفات دارند. همچنین بارش در ۱۵ استان کشور بالا بوده و این باعث می‌شود تا گندم کاران دقت بیشتری به مزارع خود داشته باشند.

دل‌نگرانی گندم‌کاران

ایمانی با اشاره به نگرانی گندم کاران درباره خرید تضمینی محصولاتشان عنوان کرد: یکی از دغدغه کشاورزان مربوط به مطالبات بوده و امیدوارند امسال پرداخت مطالبات کشاورزان همچون سال قبل با دیرکرد چند ماهه انجام نشود.

وی درباره قیمت خرید تضمینی گندم هم گفت: امسال خرید تضمینی گندم هر کیلو گرم ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان بوده و خرید تضمینی گندم دوروم هم که در صنایع غذایی مانند ماکارونی مورد استفاده قرار می‌گیرد ۱۸ هزار تومان است.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1229594 برچسب‌ها گندم

دیگر خبرها

  • تولید ۳ درصد گندم کشور در شهرستان بیجار
  • رتبه اول کشوری مشتریان فعال سرویس ADSL به مخابرات منطقه کردستان تعلق گرفت
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • آغاز تخلیه ساکنان شرق رفح/ «نتانیاهو» به دیپلماسی جواب نداد؟
  • توزیع بیش از ۳۳ هزار تن سبوس یارانه‌ای در کردستان
  • قیمت گندم مشخص شد