Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس ورزشی جام نیـوز، 15 میلیارد تومان هزینه تمدید قرارداد با پاتوسی، مبلغ کمی نیست که استقلالی‌ها بخواهند به راحتی برای حفظ او هزینه کنند. از سویی هم استقلالی‌ها نمی‌خواهند خاطره تلخ تیام را این فصل هم تکرار کنند. بخصوص وقتی می‌بینند که ناراحتی هواداران بعد از جدایی تیام از باشگاه استقلال، به تازگی و بعد از درخشش پاتوسی قدری فروکش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین خاطر بدون اینکه وارد مراحل چانه‌زنی و احتمال جدایی پاتوسی شوند، ماندن این بازیکن را قطعی اعلام کرده‌اند.

 

بر اساس ‌بندی که در قرارداد پاتوسی آمده، باشگاه استقلال در صورتی می‌تواند او را حفظ کند که هم مبلغ رضایتنامه‌اش را به باشگاه آفریقایی بپردازد و هم 20 درصد به مبلغ قرارداد فصل پیش او اضافه کند.

 

 سایت «کیک‌آف» آفریقای جنوبی در گزارشی درباره مبلغ انتقال پاتوسی به استقلال نوشت: «توافق باشگاه کیپ تاون با استقلال برای انتقال قرضی پاتوسی تا پایان این فصل مبلغ ۵ میلیون رند (واحد پول آفریقای جنوبی - حدود ۳۶۰ هزار دلار) بوده است. در صورتی که پاتوسی سال آینده هم در استقلال بماند، این باشگاه ایرانی باید مبلغ ۱۰ میلیون رند (حدود ۷۲۱ هزار دلار) علاوه بر مبلغ این فصل، بپردازد.»

 

با احتساب دلار ۱۴ هزار تومانی، خرید این بازیکن آفریقایی حدود ۵ میلیارد تومان برای استقلال آب خورده است و اگر این بازیکن سال آینده برای ماندن در استقلال به توافق برسد، این باشگاه مجبور است در مجموع برای پاتوسی بیش از ۱۵ میلیارد تومان هزینه کند؛ البته در صورتی که قیمت دلار بالاتر نرود!

 

سوال اما اینجاست، استقلالی که مدام از مشکلات مالی دم می‌زند، چطور می‌تواند 15 میلیارد بابت ماندن پاتوسی هزینه کند؟ این باشگاه همین حالا هم برای برطرف کردن نیازهای مالی خود با مشکلات متعددی رو‌به‌رو است و فتحی در مصاحبه‌هایش بارها به این مشکلات اشاره کرده است.

 

در این شرایط اما گویا پول رضایتنامه مجید حسینی توانسته گره‌گشای مشکل استقلالی‌ها شود. باشگاه استقلال هنوز حق رشد و پول رضایتنامه مجید حسینی را از باشگاه ترابزون دریافت نکرده اما مذاکراتی در این رابطه انجام شده است. مبلغی که برای پول رضایتنامه و حق رشد حسینی به طور غیررسمی اعلام شده، 600 هزار دلار است اما اینطور که شنیده می‌شود در صورت چانه‌زنی و در خوشبینانه‌ترین حالت، شاید استقلال بتواند مبلغی به میزان قرارداد پاتوسی از این باشگاه ترکیه‌ای دریافت کند.

 

قبل از عید، علی خطیر، معاون ورزشی باشگاه استقلال باید به این نشست می‌رفت اما شکستن بینی‌اش توسط بازیکن پیشین پرسپولیس در مجموعه ورزشی انقلاب و ماجرای درگیری او با علیرضا حقیقی نشست با ترک‌ها را عقب انداخت.

 

علی خطیر هفته گذشته به ترکیه رفته است و اینطور که به نظر می‌رسد در این سفر و بعد از مذاکره با این باشگاه قرار شده برای فرار از مشکل تحریم‌ها و انتقال پول، ترابزون طلب استقلال را مستقیم به تیم آفریقایی بپردازد.

 

با این حساب پروسه حفظ پاتوسی، بی‌دردسرتر از آنچه تصور می‌شد طی خواهد شد و این اتفاق می‌تواند نخستین خبر خوش این باشگاه در فصل نقل و انتقالات باشد. پاتوسی، ستاره طلایی استقلال که این روزها امید را به هواداران آبی‌ هدیه می‌دهد، می‌تواند بماند.

 

ایلنا

451

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: پاتوسی مامه تیام علی خطیر استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۹۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا

تین نیوز

مدیر آفریقا و عربی معاونت بین الملل اتاق ایران بر ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا، گفت: باید با افزایش تبادل هیأت های تجاری و برگزاری همایش ها و نمایشگاه های تجاری، اطلاعات تجار و بازرگانان ایرانی و آفریقایی را بالا ببریم

به گزارش  تین نیوز به نقل ازاتاق ایران آنلاین، شهرام خاصی پور در نشست تجاری مشترک ایران، غنا، کامرون، بورکینافاسو و موریتانی، با تأکید بر اینکه توسعه روابط تجاری با کشورهای آفریقایی در اولویت اتاق ایران است، ادامه داد: حجم مبادلات ایران با کشورهای آفریقایی تناسبی با روابط خوب سیاسی با این کشورها و ظرفیت های تجاری دو طرف ندارد.

وی گفت: برخی مشکلات در زمینه مبادلات بانکی و حمل ونقل، مانع از توسعه روابط ایران و آفریقا شده است. توسعه حمل ونقل هوایی، دریایی و حل مشکلات نقل و انتقالات مالی به توسعه این روابط منجر خواهد شد.

مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک ایران و شرق آفریقا نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت رفع موانع توسعه تجاری ایران و آفریقا، گفت: در شرایط رکود اقتصادی که گرفتار آن هستیم باید صادرات را بیش از قبل توسعه دهیم تا تولید متوقف نشده و چرخ اقتصاد به حیات خود ادامه دهد.

با اشاره به اینکه ایران با ۳۹ کشور در قاره آفریقا تجارت می کند، افزود: بر اساس آمار منتشر شده از این میان، بیشترین حجم تجارت ایران مربوط به سال ۱۴۰۰ و با کشور غنا بوده است.

او تأکید کرد: مشکل حمل ونقل میان ایران و آفریقا هم به صورت هوایی و هم دریایی و همچنین مشکل نقل و انتقالات مالی، دو مشکل اصلی تجارت ما با قاره آفریقا است.

هدایت نژاد با اشاره به تلاش ها برای حل مشکلات تبادل مالی ایران و غنا، افزود: در حال برنامه ریزی برای ایجاد صندوق مالی مشترک بین ایران و غنا هستیم که اگر عملیاتی شود، در ارتقا همکاری های تجاری تأثیر زیادی دارد.

در ادامه بهروز هدایت نژاد، رئیس مرکز تجاری ایران در غنا، ژوزف کوآکو اوبنگ، رئیس اتحادیه های تجاری کشور غنا و هلیدو بلو، دبیرکل اتاق بازرگانی کامرون، به بیان مطالبی در این رابطه پرداختند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دینگونک؛ هیولایی مرموز که استعمارگران را می‌ترساند! (+عکس)
  • اردوغان: اسرائیل توافق آتش‌بس در غزه را بپذیرد
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند
  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • یک خبر جدید درباره علی کریمی
  • مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران
  • بمب نقل و انتقالات پرسپولیس از امارات می‌آید
  • بانک شهر می‌تواند سعید عزت‌اللهی را پرسپولیسی کند؟ بعید است!
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم بین دوکشور
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا