Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی عصر امروز شنبه در جریان بازدید از کمربندی غرب و شرق اهواز و جاده اهواز- آبادان که به دلیل طغیان رودخانه مسدود شدند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بر اساس تصمیم دولت، حفظ جان مردم در سیل به عنوان اولویت اول قرار گرفت، اظهار کرد: در این راستا ایمن سازی مناطق مسکونی در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد در صورتی که ایمن سازی در برخی مناطق امکان پذیر نیست، خالی از سکنه شوند تا جان مردم حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برنامه ریزی های صورت گرفته برای ایمن کردن جان مردم نتایج مثبتی داشت، افزود: خوشبختانه کشور از شرایط خشکسالی رها پیدا کرد اما نکته مهمی که در دستور کار، هدایت این آب‌ها به سمت تالاب‌ها و حرکت آنها به سمت رودخانه‌های بزرگ و خلیج فارس است.

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه ایمن سازی راه‌ها یکی از اولویت‌های این وزارتخانه است، گفت: بازگشایی راه‌های مسدود شده نیز یکی دیگر از اقدامات مهم ما به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه برای جاده‌هایی که در خوزستان مسدود شده مسیرهای جایگزین پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: هنوز وارد فاز بازسازی راه‌ها نشده‌ایم چرا که این کار مسلتزم فروکش کردن آب است.

اسلامی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای برآورد خسارت وارده به منازل مسکونی ناشی از سیل، ادامه داد: به منظور تسریع این روند، از ظرفیت بنیاد مسکن استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به آبگرفتگی وسیع در محور اهواز-آبادان، تصریح کرد: همکاران ما سعی دارند با استفاده از ۴۰۰ دستگاه ماشین آلات و با هماهنگی ستاد مدیریت بحران مسیر آب در این محور را هدایت کنند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه برای بازسازی منازل شهری و روستایی اعتبارات لازم پیش بینی شده است، گفت: کمک معیشتی، تعمیری و بازسازی در دست اجرا قرار گرفته است اما در استان خوزستان که هنوز شرایط سیل وجود دارد، نمی‌توانیم خسارت دقیق و اعتبار دقیقی را پیش‌بینی کنیم.

اسلامی بیان کرد: در سایر استان‌های که در معرض سیل قرار گرفتند بازسازی را آغاز کرده‌ایم که از جمله آن می‌توان به بازسازی حدود ۴۰ کیلومتر از بخش آسیب دیده جاده خرم آباد-معمولان و پلدختر اشاره کرد.

وی با بیان اینکه حداقل ۱۰ پل بزرگ در استان لرستان و ایلام از در حال حمل و نصب هستند، بر لزوم ایمن سازی زیرساخت‌های جاده‌ای تأکید کرد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: مردم خوزستان چند سال با ریزگردها و قطعی برق متأثر از آن مواجه بودند اما با توجه به حجم آب ورودی به هورالعظیم و برخی از کانون‌های ریزگرد در خوزستان، دیگر مشکل ریزگردها را نخواهیم داشت.

اسلامی اذعان کرد: با تلاش غیرتمندانه مردم و دستگاه‌هایی که در این راه خدمت رسانی کردند توانستیم از ورود آب به شهرهای خوزستان جلوگیری کنیم.

کد خبر 4596053

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد اسلامی راه و شهرسازی آبادان اهواز سیل خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۹۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی

استاندار یزد نساجی و پوشاک از مهم‌ترین محورهای توسعه صنعتی در سند یزد نوین دانست و گفت: یکی از هدفگذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین آلات نساجی» است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، در آئینی با حضور مهران فاطمی؛ استاندار یزد سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات و محصولات صنعت نساجی و پوشاک در استان افتتاح شد.

مهران فاطمی، استاندار یزد در حاشیه بازدید از نمایشگاه، به سبقه تاریخی یزد در حوزه هنر صنعت نساجی اشاره کرد و گفت: حوزه نساجی و پوشاک؛ یکی از مهمترین محورهای توسعه صنعتی یزد و سند یزدنوین بوده و مسائل مربوط به آنها با جدیت پیگیری می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید؛ با مشارکت مردم»، خاطرنشان کرد: بخش نساجی و پوشاک از بهترین بخش‌هایی است که با جلب مشارکت مردم، می‌توان در آن جهش ایجاد کرد.

استاندار یزد با اشاره به نگاه ویژه مجموعه مدیریتی استان به حوزه نساجی و پوشاک، تصریح کرد: در راستای رونق فعالیت‌های این حوزه، ضمن ارائه تسهیلات مورد نیاز، پیگیری‌های لازم برای حل مسائل موجود به ویژه در حوزه صادرات انجام می‌شود.

فاطمی در ادامه یکی از رویکردهای مورد پیگیری در استان را حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان دانست و افزود: یکی از هدفگذاری‌های استان در کنار توسعه صنعت نساجی و پوشاک، «تبدیل یزد به قطب تولید ماشین آلات نساجی» است.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان در همین راستا خاطرنشان کرد: در راستای تحقق هدف‌گذاری مذکور، حمایت‌های لازم از شرکت‌های فعال در این حوزه انجام خواهد شد.

استاندار یزد در پایان خاطرنشان کرد: امید است در پرتو اقدامات مورد پیگیری، استان یزد در حوزه صنعت نساجی، به روزهای اوج خود بازگردد و روز به روز گسترده‌تر شود.

کد خبر 750198

دیگر خبرها

  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • مسدود شدن محور سربندر به آبادان
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • رسیدگی رئیس قوه قضائیه به وضعیت ماشین آلات دپو شده در گمرک
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌ آلات ایران ممکن نیست
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌آلات مکانیزه راه‌آهن ایران ممکن نیست
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته