Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@20:50:51 GMT

تبریز در شب میلاد مهدی موعود (عج) غرق در نور و شادی است

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۰۴۳۷

تبریز در شب میلاد مهدی موعود (عج) غرق در نور و شادی است

تبریز - ایرنا - کلان شهر 1.8 میلیون نفری تبریز که از چند روز پیش برای بزرگداشت جشن نیمه شعبان آماده می شود، در شب میلاد مهدی موعود (عج) غرق در نور و شادی است.

گزارش میدانی خبرنگار ایرنا حاکی است که میادین، معابر، حسینیه ها و تکایای تبریز در شب میلاد منجی عالم بشریت، امام دوازدهم (عج)، چراغانی و غرق در نور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مردم تبریز که بر طبق سنت مالوف از ساعت 22 شب به بعد در خیابان های این شهر بسیار کم تردد می کنند، در شب میلاد امام غایب (عج)، در تعداد زیاد با خودروهای خود از فضاهای آذین بسته شده شهر عبور می کنند و با به صدا دراوردن بوق خودروها، شادی خود را از فرا رسیدن نیمه شعبان اعلام می کنند.
چراغانی مسیرهای پرتردد و شناخته شده تبریز از قبیل میدان ساعت (عمارت شهرداری)، بلوار 29 بهمن اول زعفرانیه و تقاطع خیابان گوموش قیه با شهید رضانژاد شمالی، چهره جذابی به شهر داده و به محلی برای اجتماع ساکنان محل برای گرامیداشت مولود نور و مهربانی ها تبدیل شده است.
شهروندان تبریزی در شب میلاد دوازدهمین امام شیعیان جهان، در گروه های خودجوش در خیابان ها و میادین این کهن شهر، برای گرامیداشت جشن نیمه شعبان، شربت و شیرینی پخش می کنند.
چراغانی و آذین بندی تبریز در شب میلاد مهدی موعود (عج) محدود به فضای مقابل مساجد، حسینیه ها و تکایا نیست و شور مردمی برای شرکت در جشن نیمه شعبان در کوچه پس کوچه های این کلان شهر نیز در قالب چراغ های آویز و پرچم هایی رنگی به وضوح قابل مشاهده است.
آذین بندی و چراغانی نقاط مختلف کلان شهر تبریز در شب میلاد امام غایب (عج)، نمود بصری آن را متفاوت کرده و موجب شده که والدین برای شادی کودکان خود در این شب مبارک با خودروهایشان در خیابان ها حضور یابند.
البته چراغانی ساختمان های عمومی در این شب جلوه ای دوچندان دارد و اهتمام اقشار مختلف مردم برای زیباسازی تبریز از شوق درونی و ارادت قلبی آنها به امام دوازدهم (عج) حکایت دارد.
در این میان بازار تاریخی تبریز به مانند ستاره پرنوری در سپهر آدین بندی و چراغانی تبریز در پیشوار از جشن نیمه شعبان می درخشد و راسته ها و تمیچه ها متناسب با ذوق و سلیقه مالکان مغازه های واقع در آن آراسته شده اند.
518

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دين نيمه شعبان تبريز چراغاني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۰۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی محل دفن افلاطون را کشف کرد

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ «گرازیانو رانچیا»، این محقق ایتالیایی، با کمک هوش مصنوعی طومارهای هرکولانیوم را که شامل پاپیروس ذغالی است که توسط فوران کوه «وزوویوس» در سال 79 پس از میلاد دفن شده بود، متن جدیدی را کشف کند که به مکان دقیقی در آتن اشاره می‌کند. هرکولانیوم شهر رومی کوچک اما ثروتمندی بر کناره خلیج ناپل در کامپانیای امروزی در جنوب ایتالیا بود که به‌هنگام فوران آتشفشان وزوو در سال ۷۹ میلادی همراه با پمپئی، توره آنونزیاتا و استابیا نابود شد. امروزه شهر ارکولانو بر بخشی از بقایای شهر باستانی هرکولانیوم بنا شده‌ است.

تجزیه و تحلیل نشان داد که افلاطون در «آکادمی»، مدرسه معروفی که توسط فیلسوف در سال 387 قبل از میلاد تأسیس شد، در نزدیکی به اصطلاح Museion - یک ساختمان کوچک مقدس برای موزه‌ها که دیگر در میان خرابه‌ها وجود ندارد، به خاک سپرده شد.

رانچیا و تیمش با استفاده از «چشم بیونیک» هزار کلمه را کشف کردند که مربوط به 30 درصد متن است و معتقدند تا سال 2026 پاپیروس را به طور کامل تجزیه و تحلیل خواهند کرد.

رانچیا در بیانیه‌ای گفت: در مقایسه با نسخه‌های قبلی، اکنون متنی تقریباً تغییر یافته در دست داریم که حاکی از تعدادی حقایق جدید و ملموس در مورد فیلسوفان دانشگاهی مختلف است. از مهم‌ترین اخبار، می‌خوانیم که افلاطون در باغی که برای او در نظر گرفته شده بود (منطقه‌ای خصوصی که برای مدرسه افلاطونی در نظر گرفته شده) آکادمی آتن، در نزدیکی به اصطلاح Museion یا sacellum مقدس موزها به خاک سپرده شد. تاکنون فقط می‌دانستند که او به طور کلی در آکادمی به خاک سپرده شده است. آکادمی زمانی در حومه آتن در ملکی که افلاطون در سال 387 قبل از میلاد به دست آورد، قرار داشت و به عنوان اولین موسسه آموزش عالی شناخته می‌شود.

افلاطون، که در حدود 347 قبل از میلاد درگذشته، مسلماً بزرگ‌ترین فیلسوف یونانی به شمار می‌رود. او با مرشد خود سقراط و شاگرد ارسطو، پایه‌های فیلسوف و علم غربی را پی‌ریزی کرد.

رانچیا و تیم او 30 درصد بیشتر متن پاپیروس هرکولانیوم را نسبت به نسخه قبلی 1991 کشف کرده‌اند. تحلیل جدید همچنین نشان داد که افلاطون ممکن است در سال 399 قبل از میلاد و پس از مرگ سقراط یا در سال 404 قبل از میلاد در طی فتح اگینا توسط اسپارت‌ها به بردگی فروخته شده باشد.

رانچیا می‌گوید: تاکنون تصور می‌شد که افلاطون در سال 387 قبل از میلاد در حین اقامتش در سیسیل در دربار دیونیسیوس اول سیراکوز به بردگی فروخته شده باشد. افلاطون در بخشی دیگر، در گفت‌وگوی بین شخصیت‌ها، خود را تحقیرآمیز در مورد توانایی‌های موسیقیایی و ریتمیک یک موسیقی‌دان بربر که اصالتاً از تراکیه دارد بیان می‌کند.

او و تیمش سال‌ها پیش آزمایشگاهی را در کتابخانه ملی ایتالیا در ناپل راه‌اندازی کردند که امکان دسترسی آسان‌تر به طومارهای هرکولانیوم ذخیره ‌شده در این مرکز را فراهم می‌کرد. آنها با استفاده از یک دوربین، صدها عکس از سند سوخته گرفتند که توسط یک الگوریتم تجزیه و تحلیل شدند. آنها از تصویربرداری مادون قرمز استفاده کردند که به آنها اجازه می‌داد از طریق قسمت جلویی پاپیروس تا نوشته پشت آن را ببینند.

طومارهای سوخته در سال 1752 در ویلایی در نزدیکی خلیج ناپل که زمانی گمان می‌رفت متعلق به پدرزن جولیوس سزار است، دوباره ظاهر شدند، اما محتویات آنها همچنان یک رمز و راز باقی مانده است، زیرا دانشمندان آنها را شکننده‌تر از آن می‌دانند که نمی‌توان آنها را باز کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228300 برچسب‌ها فلسفه اساطیر یونانی هوش مصنوعی

دیگر خبرها

  • شادی گل جنجالی جلوی چشم انزلی‌چی‌ها(عکس)
  • امام جمعه اردبیل به بذرپاش: خودت را در این پروژه بدنام نکن /امام جمعه تبریز: دولت و مجلس برای معیشت کارگران توان مضاعف بگذارند
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند - تبریز
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند-تبریز
  • پاپیروس دو هزار ساله‌ای که احتمالا راز «آرامگاه افلاطون» را فاش می‌کند (+عکس)
  • ساخت تونلی ۱.۵ برابر برج میلاد به دست مهندسان ایرانی
  • پس از ورزشگاه یادگار تبریز، ورود زنان به ورزشگاه امام خمینی اراک هم ممنوع شد!
  • شعر زیبای میلاد عرفان پور درباره عملیات وعده صادق
  • هوش مصنوعی محل دفن افلاطون را کشف کرد
  • سروده جدید میلاد عرفان پور در استقبال از شعر رهبر انقلاب