Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مهدویت گفت: اصل وجود حضرت مهدی (عج) را علمای وهابی هم تأیید می‌کنند. در فتوا‌های خودشان دارند که اگر کسی اعتقاد به مهدی (عج) نداشته باشد، کافر بوده و ضروری دین را منکر شده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اعتقاد به مهدویت در میان مذاهب اسلامی مورد اتفاق است، اما وهابیت به علت دشمنی شدید با شیعه، در مواردی نظیر گسترش شایعات در حوزه مهدویت، حمایت از مدعیان دروغین مهدویت، توهین به حضرت مهدی (عج) در کتاب‌ها، ماهواره‌ها و سایت‌های اینترنتی، ایجاد شبهه در اعتقاد به چهار نایب خاص حضرت مهدی (عج) و بازی‌کردن با نشانه‌های حتمی ظهور و ایجاد شک در اذهان شیعیان سعی در مبارزه با اعتقادات مهدویت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به مناسبت نیمه شعبان با ۳ نفر از کارشناسان مهدویت در رابطه با اعتقاد به مهدویت در میان اهل سنت گفت‌وگو کردیم که در ادامه می‌آید:

 

 

حجت‌الاسلام عباسی: اعتراف ۱۲۰ نفر از علمای اهل سنت به ولادت حضرت مهدی (عج)

 حجت‌الاسلام حبیب عباسی نویسنده کتاب‌های «بنیان‌های وهابیت» و «تیشه‌ها و ریشه‌ها» با بیان اینکه علمای زیادی از اهل سنت صراحتاً در کتاب‌های خودشان گفته‌اند که حضرت مهدی (عج) در سال 255 یا در سال 258 از نرجس خاتون و امام عسکری (ع) به دنیا آمده است، ابراز داشت: در این راستا نظر 120 نفر از علمای اهل سنت جمع­‌آوری شده است که همگی بر ولادت حضرت مهدی(عج) اعتراف دارند. جناب ابونصر سهل بن عبدالله از اعلام قرن چهارم در کتاب «سر السلسلة العلویة» صراحت دارد بر اینکه حضرت مهدی (عج) فرزند امام عسکری (ع) به دنیا آمد و او را قائم و حجت می‌دانند.

وی افزود: ابن خلکان از بزرگان اهل سنت می‌نویسد: «کانت ولادته یوم الجمعة منتصف شعبان سنة خمس وخمسین ومأتین»، ولادت حضرت مهدی روز جمعه نیمه شعبان سال 255 هجری بوده است. همچنین ذهبی از علمای بزرگ اهل سنت در کتاب‌های متعددش در این زمینه سخن گفته است. وی در تاریخ اسلام می­‌نویسد: «وأما ابنه محمد بن الحسن الذی یدعوه الرافضة القائم الخلف الحجة، فولد سنة ثمان وخمسین وقیل سنة ستة و خمسین»، و اما فرزندش محمد بن حسن که رافضه (شیعه) او را قائم خلف و حجت می­‌نامند، پس سال 258 یا 256 به دنیا آمده است.

 

 

حجت‌الاسلام رفیعی:‌ انقلاب جهانی امام مهدی(عج) یک امر مسلم میان مسلمانان است

حجت‌الاسلام حمیدالله رفیعی مدیرگروه ادیان و مذاهب مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه موضوع امام مهدی (عج) و قیام و انقلاب جهانی او یک امر مسلم و غیر قابل خدشه میان مسلمانان است، گفت: علما و دانشمندان اهل سنت به وجود و ظهور مهدی (عج) که از دودمان پاک پیامبر(ص) و از فرزندان حضرت فاطمه زهرا(س) است، معتقد هستند، این اتفاق‌نظر به حدی است که حتی تندروترین گروه‌های اسلامی ـ یعنی وهابیان ـ نیز این موضوع را نه تنها پذیرفته‌اند، بلکه به طور جدی از آن دفاع می‌کنند و از عقاید قطعی و مسلم اسلامی می‌دانند.

وی افزود: اکثر محدثان اهل سنت احادیث مربوط به امام مهدی (عج) را در کتاب‌های خود آورده‌اند. بعضی دانشمندان اهل سنت در گذشته و حال، کتاب‌هایی مستقل در موضوع امام مهدی (عج) نوشته‌اند؛ مانند ابونعیم اصفهانی در مجموعه «الاربعین» (چهل حدیث) و سیوطی در کتاب «العرف الوردی فی اخبار المهدی(عج)»، همچنین بعضی علمای اهل سنت در مقام دفاع از عقیده مهدویت و ردّ منکران این عقیده، کتاب و مقاله نوشته‌اند مانند محمد صدیق مغربی که در رد گفتار «ابن خلدون» کتابی نگاشته و به سختی از او انتقاد کرده است.

حجت‌الاسلام رفیعی تصریح کرد: این‌ها نمونه‌هایی از موضع اهل سنت در برابر مسأله مهدویت است، این مسأله هیچ اختصامی به شیعه امامیه ندارد، اینکه برخی وهابی‌ها در مناظرات خود ادعا کرده‌اند که هیچ حدیثی در مورد مهدویت وجود ندارد، ناشی از جهل و یا از عناد شدید او نسبت به اهل بیت(ع) و اسلام است.

وی ادامه داد: به طور مثال در صحیح ابن حبان احادیثی درباره مهدویت این گونه نقل شده است: قَالَ حَدَّثَنَا أَبُو الصِّدِّیقِ عَنْ أَبِی سَعِیدٍ الْخُدْرِیِّ عَنِ النَّبِیِّ(ص) قَالَ لا تَقُومُ السَّاعَةُ حَتَّی تَمْتَلِئَ الأَرْضُ ظُلْمًا وَعُدْوَانًا ثُمَّ یَخْرُجُ رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ بَیْتِی أَوْ عِتْرَتِی فَیَمْلَؤُهَا قِسْطًا وَعَدْلا کَمَا مُلِئَتْ ظُلْمًا وَعُدْوَانًا؛ در ذیل این حدیث می‌گوید که اخباری که از وصف و اسم مهدی نقل شده است بر ضد سخن کسی است که گمان کرده مهدی همان عیسی بن مریم است.

 

 

حجت‌الاسلام شهبازیان: علمای وهابی اصل وجود حضرت مهدی را تأیید می‌کنند

حجت‌الاسلام محمد شهبازیان پژوهشگر پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی در این زمینه اظهار داشت: مهدویت یکی از چالش‌هایی است که وهابیت با جامعه اهل سنت و هم شیعه دارد. اصل وجود حضرت مهدی (عج) را حتی بن‌باز و برخی علمای وهابی مانند آلبانی تأیید می‌کنند. در فتواهای خودشان دارند که اگر کسی اعتقاد به مهدی (عج) نداشته باشد کافر است و ضروری دین را منکر شده است.

وی افزود: در کتاب نگاشته دکتر ناصر القفاری، عثمان‌ الخمیس و دیگر نویسندگان وهابی که مطالبی را در نقد مهدویت ما عنوان کردند، برای پاسخ به اینها بزرگان و علمای ما کتاب‌های نقدی را نوشتند که توصیه می‌کنم کتاب «نقد اصول مذهب‌ الشیعة» آیت‌الله حسینی قزوینی، کتاب «دلیل روشن» نصرالله آیتی و کتاب «عجیب‌ترین حقیقت تاریخ» مهدی یوسفیان در این زمینه مطالعه شود.

پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی درباه مجموعه‌ای اشکالاتی وهابیون علیه مهدویت گفت: از جمله اشکالات این است که مهدی شیعیان وقتی می‌آید احکام یهود را می‌آورد! این سخن، سخن کذبی است و در هیچ روایتی چنین نسبتی به حضرت مهدی (عج) نداریم. یا اشکال دیگری که مطرح می‌کنند این است که تفکر شیعی می‌گوید که وقتی حضرت مهدی (عج) بیاید بیت‌الله الحرام را تخریب می‌کند، در صورتی چنین حرفی گزارش نشده است که حضرت کل خانه خدا را تخریب کند بلکه ساختار حرم امن کعبه را مانند زمان حضرت ابراهیم (ع) قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: یک شبهه‌ای که بحث می‌کنند و می‌خواهند پایه مهدویت ما را بر منکر شوند، این است که وجود مقدس حضرت مهدی (عج) اصلاً متولد نشده است؛ یعنی آن‌ها داعیه دارند که وجود امام حسن عسکری (ع) کلاً عقیم بوده و فرزندی نداشته است و بعد می‌خواهند به برخی گزارشات استناد دهند.

حجت‌الاسلام شهبازیان بیان داشت: این استنادات دو پاسخ دارد، اولاً در روایات متواتر شیعه هم از نظر صحت سندی که این روایات صحیح هستند و هم آن قدر تعدادشان زیاد است که ما به تواتر می‌رسیم. در بحث فقه‌ الحدیث هم شیعه و هم سنی می‌گوید، اگر روایاتی به درجه تواتر رسید، دیگر در آن گمان دروغ نباشد، حتی بررسی سندی هم نمی‌خواهد، با اینکه روایت تولد حضرت مهدی(عج) در شیعه متواتر است، اما بررسی سندی می‌کنیم تا این بهانه را از وهابی‌ها بگیریم.

وی افزود: روایاتی را مرحوم کلینی ذکر کرده  که صحیح‌السند است؛ یعنی اعتبار سندی هم دارد، اصل ولادت امام زمان (عج) نه تنها از جانب حکیمه خاتون بلکه از افراد مختلفی ذکر شده است که حضرت مهدی (عج) در خانه امام عسکری (ع) متولد شده است، این روایت شیعه همه متعدد، درست و صحیح است، اما جواب ویژه‌‌ای که به وهابیت می‌دهیم اینکه خود علمای وهابی وجود امام مهدی (عج) اقرار می‌کنند.

این کارشناس مهدویت خاطرنشان کرد: یکی از بزرگان و علمای اهل سنت که در چاپ کتابش هم خیلی متعصب بوده، آقای شمس‌الدین ذهبی است. تمایلات ضد شیعی هم دارد اما این عالم بزرگ اهل سنت ـ که روی آن متفق‌القول هستند و قبولش دارند ـ در کتاب تاریخ‌الاسلام جلد 20 تصریح می‌کند و در دو جا می‌آورد که در خانه حسن‌ بن‌ علی بن محمد بن‌ علی‌الرضا ...حسین، در خانه‌اش کودکی به نام محمد متولد شد و به نام حضرت ولی‌عصر تصریح می‌کند.

وی گفت: بنا بر این، اصل ولادت را نه تنها روایات متواتر شیعی بیان می‌کند بلکه تاریخ مسلم اهل سنت بزرگان آنها مانند ذهبی تأیید می‌کند یا در کتاب‌‌ الصواعق‌ المحرقة‌ ابن حجر هیتمی در مورد حضرت مهدی (عج) سخن می‌گوید که در خانه حسن عسکری (ع) کودکی به نام محمد متولد شد. اما سؤال مهم این است که وهابی‌ها می‌خواهند بگویند امام حسن عسکری(ع) عقیم بود و مطلقاً فرزندی نداشته، در حالی که به گزارش خودشان دارای فرزند است.

منبع: فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حضرت مهدی نیمه شعبان مذاهب اسلامی وهابیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی

به گزارش جماران؛ پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی، عروس امام راحل مرحومه معصومه حائری یزدی در پی می آید:

 

تسلیت سید محمد خاتمی به سید حسین خمینی در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی

 به گزارش جماران؛ حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی در پیامی درگذشت همسر مکرّمه آیت الله شهید حاج سید مصطفی خمینی، سرکار حاجیه خانم معصومه حائری یزدی را به فرزند ایشان آیت الله سید حسین خمینی تسلیت گفت.

 متن پیام سید محمد خاتمی بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آیت الله حاج سید حسین خمینی

با درود به روان تابناک دو آیت حق حضرت شیخ مرتضی حائری و حضرت سید مصطفی خمینی، درگذشت بانوی با فضلیت سرکار معصومه خانم حائری مادر گرانقدرتان را که واسطه العقد مبارک میان دو بیت شریف حائری و خمینی بود صمیمانه به جنابعالی، سرکار خواهر بزرگوارتان و همه بستگان داغدار تسلیت می گویم و از پیشگاه حضرت حق جل و علا برای این فقیده سعیده آمرزش و رحمت الهی و برای بازماندگان معزز صبر و اجر و سلامتی مسالت می کنم.

با احترام

سید محمد خاتمی

۱۴۰۳/۲/۶

***

تسلیت اخوان انصاری در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی

 به گزارش جماران؛ متن پیام محمد علی انصاری، مجید انصاری و حمید انصاری در پی درگذشت همسر مکرّمه آیت الله شهید حاج سید مصطفی خمینی، سرکار حاجیه خانم معصومه حائری یزدی بدین شرح است:

انّا لله و انّا الیه راجعون

بیت شریف و مکرّم حضرت امام خمینی  (رضوان الله علیه)

و بیت معزز و محترم آیت الله شهید حاج آقا مصطفی خمینی  (اعلی الله مقامه)

ضایعه رحلت همسر مکرّمه آیت الله شهید حاج سید مصطفی خمینی، سرکار حاجیه خانم معصومه حائری یزدی موجب نهایت تأثر و اندوه عموم علاقمندان این خاندان شریف و پیروان حضرت امام خمینی (س) گردید.

بانوی فاضله و پرهیزکار و فرزند آیت الله حاج شیخ مرتضی حائری و نوه حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی، موسس حوزه علمیه قم، علاوه بر مراتب فضل و کمالات مکتسبه شخصیه و افزون بر شرافت نسبی و سببی وابستگی به بیوت شریف آیات عظام: حائری یزدی، حجت کوه کمره ای و خمینی، شخصا نیز در مسیر مبارزات آزادیبخش ملت ایران و نهضت امام خمینی بهره مند از فیوضات معنوی فراوانی در همراهی با کاروانسالاران انقلاب اسلامی بوده است.

تحمل رنجهای دوران مبارزه در خاندان امام خمینی و تحمل توأم با نهایت شکیبائی در دشواریهای فراوان زندگی در غربت و هجرتهای مکرر؛ گذر صبورانه از دوران همراهی در تبعید 14 ساله همسر و فرزندان؛ تحمل داغ التیام ناپذیر شهادت همسر در عنفوان جوانی؛ آنهم عزیزی چونان آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی که حقیقتا امید آینده امام و انقلاب و حوزه های علمیه بود ؛ و پس از آن نیز، تحمل قریب پنجاه سال رنج تنهایی و صبوری  بی آنکه حتی یک بار در تمام این دوران لب به شکوه گشوده باشد و یا آنکه به واسطه جایگاه ممتازی که در مسیر افتخار آمیز زندگی دشوار خویش داشته است اندک امتیازی از نام و نشان طلب کرده باشد، اینها و روشن بینی در مسائل اجتماعی و بزرگ منشی و مناعت طبع از  دیگر خصلتهای ارزنده اخلاقی حیات طیبه این بانوی فداکار است.

به سهم خویش، فقدان این بانوی محنت کشیده انقلاب از خاندان حائری بزرگ و خمینی کبیر را به عموم بستگان محترم آن مرحومه، به ویژه به اعضای بیت شریف ایشان و بیوت وابسته به حضرت امام خمینی و خاصتا به فرزندان داغدیده ایشان جناب حجت الاسلام و المسلمین سید حسین خمینی دامت افاضاته و دختر گرامیشان تسلیت می گوئیم.

محمد علی انصاری؛ مجید انصاری؛ حمید انصاری

***

تسلیت رئیسی در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی

متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت مرحومه حاجیه خانم معصومه حائری، فرزند گرامی آیت‌الله شیخ مرتضی حائری و همسر بزرگوار شهید گرانقدر آیت‌الله سیدمصطفی خمینی، موجب تاثر و اندوه خاطر شد.

اینجانب با ابراز همدردی، این ضایعه را به بیت محترم امام (ره) و خاندان معزز این بانوی مومنه تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای ایشان که تا آخر عمر با صبوری و اخلاص آرمان‌های والای همسر شهیدش را پاس داشت، علو درجات و همجواری با اولیای الهی و برای عموم بازماندگان صبر و سلامتی مسئلت دارم.

سید ابراهیم رئیسی

رئیس جمهوری اسلامی ایران

***

پیام تسلیت هادی سروش

بسمه تعالی 

جناب آیت الله آقای حاج سید حسن خمینی (دام بقائه)

در گذشت مخدره مومنه حاجیه خانم معصومه حائری یزدی، عروس بزرگ حضرت امام راحل عظیم الشان و همسر عموی گرامی تان مرحوم آیت الله حاج سیدمصطفی خمینی را تسلیت عرض میکنم.

صحیفه عمر آن بانوی جلیله که مفتخر به فرزندی مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری بود نگارش از خطوطی دارد که نشان از تحمل سختی هایی است که در دوران نهضت و رنج و تبعید طولانی همسرش به جان خرید.

برای روح ایشان رحمت خاصه الهیه را خواستاریم .

هادی سروش

***

پیام تسلیت مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم

بسمه تعالی

انّا لله وانّا الیه راجعون

محضر بیت شریف امام خمینی(ره) و حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج سید حسین خمینی(زیدعزه)

ضایعه درگذشت بانوی با فضیلت و پرهیزکار، سرکار حاجیه خانم معصومه حائری، فرزند بزرگوار مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری یزدی(ره) و همسر گرانقدر شهید آیت سید مصطفی خمینی(ره) را که سال‌ها در مسیر مبارزات ملت ایران رنج‌ها و مصائب زیادی تحمل کرد، به بیت شریف مرحوم امام خمینی(ره) و بیوت معظم آیت الله حائری یزدی و محقق داماد تسلیت می‌گوئیم.

از خداوند متعال برای آن مرحومه مغفوره حشر با حضرت زهرا سلام الله علیها و برای همه بازماندگان صبر و اجر مسالت داریم.

مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم

۱۴۰۳/۲/۶

***

پیام تسلیت سید احمد حسینی

بسم الله الرحمن الرحیم

درگذشت مرحومه سرکار خانم حائری یزدی  همسر مکرمه فرزند عالیقدر حضرت امام شهید آیت الله آقا سید مصطفی خمینی مایه تاثر فراوان گردید.

این مصیبت مولمه را به بیت مکرم حضرت امام ویاد گارگرامی آن حضرت  آیت الله سید حسن خمینی،حجت الاسلام والمسلمین حاج سید حسین خمینی فرزند بزرگوار آن بانوی مومنه وهمچنین بیت شریف مرحوم آیت الله آقای شیخ مرتضی حائری یزدی وسایر بستگان تسلیت عرض نموده،برای آن فقیده سعیده رحمت واسعه وبرای بازماندگان محترم صبری جمیل از خداوند سبحان مسالت میکنم.

سید احمد حسینی

***

پیام تسلیت دبیرکل حزب مردم سالاری

 کل نفس ذائقة الموت

ضایعه درگذشت بانوی با فضیلت و مومنه،حاجیه خانم معصومه حائری، فرزند بزرگوار مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری یزدی(ره) و همسر گرانقدر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی(ره) را که در مسیر مبارزه و انقلاب رنج‌ها و مصائب زیادی تحمل کرد، به بیت شریف مرحوم امام خمینی(ره) و جناب حجت الاسلام والمسلمین  سید حسین خمینی  و بیت معظم آیت الله حائری یزدی  تسلیت گفته و از خداوند  سبحان برای آن مرحومه مغفوره علو درجات و برای همه بازماندگان صبر و اجر مسالت دارم.

مصطفی کواکبیان   ١٤٠٢/٢/٧

 

تکمیل می شود...

دیگر خبرها

  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟
  • دستور وزیر کشور به استانداران درباره مراسم بزرگداشت امام خمینی(ره)
  • حضرت عبدالعظیم (ع) پرچمدار جهاد تبیین بود
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری