Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@10:11:44 GMT

باور مهدوی، غنای سبک زندگی اسلامی است

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۲۵۱۹

باور مهدوی، غنای سبک زندگی اسلامی است

کرمانشاه- ایرنا- هم اکنون که دشمن در تلاش است مهدویت و فرهنگ انتظار را از سبک ایرانی اسلامی دور کند باید مهدویت را به سبک زندگی تبدیل کرد و با تربیت یک خانواده مهدوی، آموزه های انتظار پویا را ترویج داد.

به گزارش ایرنا، شکل گیری حکومت جهانی با ظهور موعود(عج) شرایط و مقدماتی می خواهد که بانوان و خانواده در عصر غیبت می توانند با در پیش گرفتن زندگی اسلامی در تربیت عقلانی، اخلاق و عبادی فرزندان این زمینه را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تشکیل خانواده و فرزندان مهدوی یکی از مهم ترین زمینه ها برای ظهور مهدی موعود (عج) است و باید سیره و منش امام در یک خانواده دینی و منتظر ساری و جاری شود.
بانوان ریشه و بنیان یک خانواده مهدوی هستند و می توانند با ارائه راهکارهای مناسب در انتقال آموزه های انتظار پویا و تربیت فرزندان مهدوی تاثیرگذار باشند.

**الگوی اسلامی مانع از فروپاشی خانواده می شود
یک عضو هیات علمی دانشگاه رازی کرمانشاه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: خانواده، یکی از مباحث فراموش شده دنیای غرب است ولی در دین اسلام و آموزه های دینی بسیار بدان توجه شده است.
محمدنبی احمدی ادامه داد: این مقوله آنقدر در اسلام حائز اهمیت است که پیامبراکرم (ص) می فرماید؛ «اگر مردی با شوق و اشتیاق به سمت خانواده برود ثواب این کار از ثواب و اجر رفتن به مسجد فراتر است».
وی با بیان اینکه بی توجهی به این نهاد تاثیرگذار موجب فروپاشی خانواده در غرب شده، افزود: در این جوامع ارتباط فرد با خانواده به صورت خطی است در حالی که در دین مقدس اسلام این ارتباط باید دایره ای و تعامل چندسویه باشد و حتی بعد از مرگ نیز بر زیارت مقبره خانواده و بستگان تاکید شده است.
این استاد دانشگاه به نقش بارز بانوان در خانواده اشاره کرد و افزود: زن در خانه باید علاوه بر نقش همسری نقش مادری خود را ایفا کند تا در کنار نقش پدری همسر، خانواده به کانون گرم و مملو از عشق و عاطفه تبدیل شود و به یک احساس مقدس تبدیل می شود.
این مدرس حوزه اضافه کرد: در پیش گرفتن الگوی اسلامی در خانواده، مانع از تزلزل و فروپاشی می شود که در این صورت آرمانگرایی اسلامی دنبال می شود و انسان ها طالب جامعه ایده آل می شوند.

**زندگی آرمانگرایانه در گرو ظهور محقق می شود
نبی احمدی افزود: زندگی ایده آل و آرمانگرا در گرو ظهور ولی عصر(عج) است که خانواده می تواند با پیروی از الگوی اسلامی، زمینه ساز این ظهور شود و براساس همین آیه قرآن «خداوند بر بندگان و مستضعفان منت می گذارد و آنان را جانشینان خود در زمین می کند.»
وی اضافه کرد، امیدواریم با رعایت آموزه های دینی، قرآنی و عمل به منویات مقام معظم رهبری این مهم شکل بگیرد.

**سبک زندگی اسلامی از تاکیدات رهبری است
در ادامه حجت الاسلام مهدی توسلی کارشناس مذهبی و مدرس حوزه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در سال های اخیر بر بازگشت و استمرار زندگی در مسیر سبک زندگی اسلامی و اهل بیت(ع) تاکید بسیار داشته و دارند.
وی با تاکید براینکه سبک زندگی اهل بیت (ع) یکسان است و بر یک رویه قرارداده شده، افزود: در این سبک گذشت، ایثار، قناعت و غیره وجود دارد و جامعه امروز ما به این ارزش ها نیاز دارد که چه مردم و چه مسوولان باید در این مسیر حرکت کنند و در این زمینه سازی نقش دارند.

**آسیب های اجتماعی موجب تاخیر در ظهور می شود
این مدرس حوزه با بیان اینکه معنای قناعت با خرج نکردن متفاوت است، ادامه داد: قناعت به معنای درست مصرف کردن است در روابط اجتماعی و خانوادگی هنگامی که به معضل طلاق به عوان یکی از آسیب های اجتماعی روز، ورود پیدا می کنیم می بینیم چون از سبک ایرانی اسلامی فاصله گرفته ایم به این مرحله رسیده ایم.
توسلی ادامه داد: از سوی دیگر دولت و مسوولان باید در ریشه کن کردن فقر و مشکلات اقتصادی تلاش کنند که در این صورت هم کانون خانواده مستحکم می شود و هم آسیب های اجتماعی کاهش می یابد که به مقدمه ای برای ظهور تبدیل می شود.
وی معتقد است، یک جامعه دینی و سالم است می تواند ولی عصر را بپذیرد که در غیر این صورت، جامعه مهیای ظهور نخواهد بود.

**یکی از مهم ترین ارکان تربیت دینی آشنایی با امام عصر است
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه هم در گفت و گو با ایرنا، از خانواده به عنوان نخستین و مهم ترین منشا تربیت دینی و اساس تربیت فرزندان یاد کرد.
سعیده فهیم با بیان اینکه آشنایی با امامان و پیامبران اسلام و امام عصر یکی از مهم ترین ارکان تربیت دینی است، ادامه داد:اعمال و رفتار والدین به ویژه مادر از آغاز شکل گیری نطفه تا تولد و رشد بر فرزند تاثیرگذار است و خانواده در انس و یا جدایی فرزندان با دین نقش دارند.
این مسوول یادآور شد، خانواده های مذهبی فضای عمومی خانه را به گونه ای طراحی می کنند تا فرزند دین پرور باشد و به سمت تربیت دینی و آَشنایی با پیامبران و امامان حرکت کنند.
وی با اشاره به جایگاه مهم بانوان در خانواده، ادامه داد: بانوان در تربیت فرزند نقش مهمی دارند و باید به گونه ای رفتار کنند تا پسران و دختران خود را به سمت و سوی اخلاق مذهبی و مهدوی حرکت دهند.

**جایگاه شاخص زنان در عصر مهدوی
فهیم با اشاره به حرکت زننده مردم جاهلیت در زنده به گورکردن دختران اضافه کرد: پیامبر(ص) در چنین عصری ارزش و احترام به زن را نشان داد و در جامعه مهدوی برخی زنان چنان منزلتی پیدا می کنند که جزء احزاب و سپاه ولی عصر می شوند به گونه ای که در برخی روایات به 50 و در برخی دیگر به وجود 13 زن در سپاه حضرت اشاره می شود که گویای جایگاه زنان و خانواده در جامعه مهدوی است.
این مسوول یادآور شد، همه شیعیان و امام شناسان موظف به یاری ولی عصر هستند و همه باید به نوعی مبلغ دین باشند و به تبلیغ بپردازند که رعایت برخی امور به بانوان اختصاص دارد و زنان باید با آگاهی و هوشیاری از ارزش های ساختگی فاصله گیرند و شناخت کلی از وظایف ایرانی و اسلامی خود داشته باشند و با حفظ پوشش، پاکسازی روح در مسیر تربیت جامعه ای سالم قدم بردارند.
گزارش از زهره کریم زاده
7460/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي باور مهدوي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • تبیین و ترویج اندیشه های مهدوی در عصر شیخ الائمه
  • امام جمعه رشت: بیداری دانشجویان جهان حاصل روشنگری رهبری است/ امروز دنیا دارد حقانیت جمهوری اسلامی را باور می‌کند
  • ایمان برای انسان مؤمن امنیت به ارمغان می‌آورد
  • توجه دولت و دولتمردان به سامان دادن اقتصاد کشور ضروریست
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • گسترش فرهنگ علمی و دینی به همت شهید مطهری
  • تکریم معلم تکریم دانایی و بزرگداشت کارگر تکریم توانایی است