Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@07:43:20 GMT

سه بخش جدید در بیمارستان جراحی عروق علوی مشهد افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۲۵۶۷

سه بخش جدید در بیمارستان جراحی عروق علوی مشهد افتتاح شد

رئیس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی مشهد روز یکشنبه در مراسم بهره برداری از این بخشها گفت: امروز بخشهای آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی، مراقبتهای ویژه 2 و تختهای ممتاز این بیمارستان به بهره برداری رسید.
دکتر هادی مدقق افزود: افتتاح بخش آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروقی محیطی یکی از ضرورتهای بیمارستان تخصصی جراحی عروق علوی بود که تجهیزات بخش مزبور توسط خیرین و با هزینه 20 میلیارد ریال تهیه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: بخش مراقبتهای ویژه دو یا همان آی. سی. یو شامل هشت تخت و بخش تختهای ممتاز هم متشکل از 30 تخت است که با هدف ارتقای خدمات رسانی به بیماران احداث شده است.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی مشهد هزینه ساخت بخشهای مراقبتهای ویژه دو و تختهای ممتاز را نیز بیش از 15 میلیارد ریال عنوان کرد.
مدقق افزود: بیمارستان علوی تنها بیمارستان تخصصی شمال شرق کشور در زمینه جراحی عروق به شمار می رود که علاوه بر خراسان رضوی بیماران زیادی را از استانهای همجوار پذیرش می کند.
در این مراسم دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر محمد رضا دارابی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم حضور داشتند.
بیمارستان 128 تختخوابی تخصصی جراحی عروق علوی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال 1395 با کمک خیرین فعالیت خود را در مشهد آغاز کرد.
1922/3027
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 بیمارستان جراحی خدمات رسانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • حماس: تیم‌های تخصصی برای شناسایی اجساد مفقودین اعزام شود
  • بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» دلفان برپا می‌شود
  • خالی ماندن ظرفیت رشته‌های جراحی قلب و عروق نگران کننده است
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد