Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، منصور یزدی زاده گفت : ذوب‌آهن‌اصفهان با ایجاد خط‌مشی زیست‌محیطی منطبق با استانداردISO 14001:2015  و تعهد بر حفظ و صیانت از محیط‌زیست در استراتژی‌های کلان خود ، توسعه پایدار را به عنوان یکی از اهداف کلیدی انتخاب و تسری بخشیده به طوریکه همه پروژه‌ها و طرح‌های خود را با توجه به این مهم، برنامه‌ریزی و اجرا می‌نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آن گذشته مباحث صرفه‌جویی در منابع و استفاده از تکنولوژی‌های جدید با دیدگاه کاهش مصارف نیز مد نظر بوده است.

مهندس یزدی زاده با اشاره به اینکه صنعت فولاد همزمان با توسعه به فکر مسائل زیست محیطی نیز بوده است، کنترل آلایندگی را یکی از اقدامات اجباری برای صنایع دانست وگفت: در همین راستا معادل25 درصد فضای تولید هر مجتمع تولیدی بایدفضای سبز باشد که این مقدار در ذوب آهن اصفهان 16 هزار و پانصد هکتار  معادل 84 برابر استانداردهای زیست محیطی است و هزینه نگهداری این فضای سبز در سال 96 حدود 10.5 میلیارد تومان بودو بیش از 14 هزار هکتار از فضای سبز موجود بصورت دیم آبیاری می شود.

مهندس یزدی زاده گفت : صنایع فولاد به مباحث زیست محیطی توجه ویژه ای دارند و در رتبه های آخر به لحاظ آلایندگی قرار دارند چرا که صنایع فولادی که در کشور ایجاد شده اند همزمان با اجرای پروژه های توسعه ای ، پروژه های زیست محیطی را نیز عملیاتی کرده اند  ضمن اینکه توجه به محیط زیست، توجه به کارکنان است.  وی یاد آور شد : سازمان محیط زیست در تمامی شهرها به ویژه شهرهای صنعتی نمایندگانی دارد و استانداردهایی را برای صنایع در نظر می‌گیرند و ذوب آهن نیز در همین راستا فعالیت نموده است.

وی گفت : محیط زیست تاکیدش بر روی گازهای گلخانه ای است و بر همین اساس سازمان محیط زیست در تمامی شهرها به ویژه شهرهای صنعتی نمایندگانی دارد و استانداردها را برای صنایع در نظر می‌گیرند. درخصوص ذوب آهن اختلافاتی درخصوص درجه یک و دو وجود دارد اما به اعتقاد ما ذوب آهن درجه دو محسوب شده و باید استانداردهای درجه دو برای آن رعایت شود.

ظرف 4 سال آینده کل نیاز آب صنعتی ذوب آهن اصفهان از طریق پساب شهری تامین می شود

مهندس یزدی زاده گفت : ذوب آهن تصفیه خانه ای دارد که به دنبال توسعه آن است تا بجای استفاده از آب زاینده رود در افق 4 سال آینده از طریق پساب زرین شهر، فولاد شهر و نجف آباد، آب مورد نیاز کارخانه تامین شود .

وی با اشاره به اینکه این شرکت 220 مگاوات تولید برق دارد افزود : هم اکنون با احتساب تولید فولاد وهمچنین تولید برق در نیروگاه های شرکت، به ازای تولید هر کیلوگرم فولاد 5/5 لیتر آب نیازمند است در صورتی که به ظرفیت اسمی خود برسد این مقدار به 3 لیترکاهش پیدا خواهد کرد .

مهندس یزدی زاده به اشاره به ضرورت بهره گیری از منابع زغالی زیاد موجود در کشور گفت : با هزینه پنج میلیون دلاری که صورت خواهد گرفت، مشکلات باطری شماره ۳ کک سازی نیز حل خواهد شد که گام مهمی برای بهبود شرایط زیست محیطی این شرکت محسوب می شود.

مهندس یزدی زاده گفت : پروژه هات شارژینگ که در بهمن ماه سال گذشته راه اندازی شد به شدت مصرف انرژی و آب را کاهش داده است .

وی به اشاره به اینکه توسعه و سرمایه گذاری در معادن خیلی کند است ،یاد آور شد : برای تولید چهار میلیون تن فولاد 6 میلیون تن نیاز سنگ آهن ذوب آهن است ، در گذشته کل نیاز ذوب آهن از طریق سنگ آهن مرکزی تامین می شد اما به یکباره به سمت جذب ارزش افزوده و تولید کنسانتره رفتند. در این خصوص یکی از برنامه های شرکت ، تامین  از طریق معادن کوچک است .

مدیر عامل شرکت گفت : واحد ریخته گری ذوب آهن با هدف افزایش ظرفیت تولید تا نیمه شعبان راه اندازی می شود.

وی با اشاره به تولید سه نوع ریل در کشور ، یاد آور شد : برای تامین ریل مترو اعلام آمادگی کردیم و هیچگونه محدودیتی برای تامین ریل نداریم.

مهندس یزدی زاده گفت : سیاست این شرکت برای عرضه در بورس کالا به جهت شفافیت موجود در بورس و معافیت مالیاتی است و همچنان تداوم عرضه محصولات ساختمانی در بورس است. وی در پایان ضمن پاسخ به سوالات خبرنگاران، اهم دستاوردها و برنامه های انجام شده و در دست انجام زیست محیطی شرکت را  عنوان نمود.

دریافت فایل اهم پروژه‌های زیست‌محیطی انجام شده

بازدید معصومه ابتکار ، معاون امور زنان و خانواده  رئیس جمهور از غرفه ذوب اهن اصفهان

معصومه ابتکار رئیس سابق سازمان حفاظت محیط زیست ایران  و معاون امور زنان و خانواده  رئیس جمهور ، در هجدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست از غرفه ذوب آهن اصفهان بازدید نمود و در گفتگو با کارشناسان این شرکت در جریان اهم اقدامات و دستاوردهای زیست محیطی  این مجموعه بزرگ صنعتی  قرار گرفت .

مدیر آموزش و ارتباط با صنعت پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدارسازمان حفاظت محیط زیست کشور عنوان کرد:حجم فعالیت ذوب آهن اصفهان در خصوص مباحث زیست محیطی چشم گیر و در خور توجه است

دکتر علیرضا رحمتی مدیر آموزش و ارتباط با صنعت پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار سازمان حفاظت محیط زیست کشور با حضور در هجدهمین نمایشگاه محیط زیست از غرفه ذوب آهن اصفهان دیدن کرد گفت : این نمایشگاه فرصت بسیار خوبی در اختیار سازمان ها و شرکت های صنعتی قرار داده تا اقدامات ، دستاوردها و پروژه های در دست اقدام خود را به نمایش بگذارند و در صورت امکان این اطلاعات را در اختیار شرکت ها و واحدهای تولیدی دیگر بگذارند.وی افزود : حجم فعالیت ذوب آهن اصفهان در خصوص مباحث زیست محیطی چشم گیر و در خور توجه است.   دکتر رحمتی ذوب آهن اصفهان را مادر صنعت فولاد کشور خواند و گفت : رفع گرد و غبار کنورتورهای فولاد سازی ، دریافت پساب شهرستان های اطراف و منطقه ، بازچرخانی اب صنعتی و استحصال دوباره ان و استفاده مجدد در فضای سبز از اقدامات بسیار مهم ذوب اهن اصفهان در بحث زیست محیطی است.   وی با اشاره به این موضوع که ذوب اهن اصفهان در زمینه کاهش مصرف انرژی اقدامات موثری برای رسیدن به مدیریت سبز انجام داده ،خاطر نشان ساخت: یکی از شاخص های مهم این شرکت در زمینه محیط زیست مدیریت پسماندهای ویژه ، صنعتی و عادی خود طبق قانون مدیریت پسماند و تحویل ان به مراجع ذیصلاح است.   مدیر اموزش و ارتباط با صنعت پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت : مدیریت hse ذوب آهن اصفهان با رعایت شاخصه های اقتصاد سبز در جهت رسیدن به این منظور گام های اساسی برداشته است و امید است در سال های آتی به این مهم دست یابد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اصفهان ذوب آهن زیست محیطی فضای سبز فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد جواد عسکری اظهار داشت: مسائل محیط زیسیت باید جزء اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.   نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و مابقی آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه قضائی معرفی کرده‌ایم.   وی با تاکید بر اینکه راهی جر ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.   عسکری با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت‌های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیا آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی‌تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریا‌ها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آنها خسارت زیادی را به همراه دارد.   وی با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب‌های درسی آورده شود، افزود: واحد‌های تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.   رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت‌ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.   وی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع‌تر این کسری جبران شود.   عسکری با بیان اینکه باید برای کانون‌های ریزگرد‌ها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده، اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

دیگر خبرها

  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان