Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@23:28:36 GMT

وزیر بهداشت: جلوی رانت در سازمان غذا و دارو گرفته شود

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۳۸۳۰

وزیر بهداشت: جلوی رانت در سازمان غذا و دارو گرفته شود

به گزارش تسنیم، سعید نمکی در مراسم افتتاح یک شرکت تولید دارو در شهرک صنعتی بهارستان که امروز با حضور شهبازی استاندار البرز برگزار شد،اظهار داشت: این مجموعه منسجم یکی از افتخارات دارویی کشور است.

وی افزود: امروز جهان از بی عدالتی رنج می‌برد و انتظار ما این است که ظهور حضرت مهدی(عج) این بی عدالتی‌ها را از بین ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه امروز صنعت دارو کشور نیازمند یک رویکرد جدید است، بیان کرد: اولین گام در برنامه‌های اعلامی بنده در مجلس حمایت از تولید داخل بود و در روز سرپرستی در مورد سازمان غذا و دارو تصمیم‌گیری کردم، برخی در لباس خیرخواهی می‌خواستند من را اغفال کنند که به وزارت بهداشت نیایم، من نیامدم که اینجا مشهور بشوم بلکه یک رسالت دارم و باید از مرزهای اخلاق دفاع کنیم.

نمکی با بیان اینکه رسالت بنده مقابله با فساد است و با آن مبارزه می کنیم، تصریح کرد: سه مشکل در نظام دارویی داریم که اولین آن دولت و سازمان غذا و دارو است، برای رئیس سازمان غذا و دارو تکلیف کردم که صنعت غذا و دارو را در داخل تقویت و جلوی واردات دارو را بگیرد.

این عضو هئیت دولت با اشاره به  اینکه هنوز در سازمان غذا و دارو امضای طلایی داریم و برخی می‌توانند از رانت استفاده کرده و کار خود را جلو انداخته و کار دیگران را عقب بیندازند،گفت: برای جمع آوری این شبکه پوسیده مزخرف این رانت را جمع‌آوری می‌کنم، با تجربه‌ای که در این حوزه دارم اگر در زمان کم این اتفاق نیفتد باید در آن را بست؛ باید سازمان غذا و دارو شفاف شود، اتفاقات این مجموعه باید درست شود اگر رئیس سازمان غذا و دارو این کار را انجام ندهد خودم وارد می‌شوم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در دستگاه دولتی بی‌عدالتی و رانت خواری نباید جایی داشته باشد،گفت: باید مدیرانی در آنجا وجود داشته باشد که از مردم چیزی درخواست نکنند.

وی با بیان اینکه حمایت از  صنعت دارو باید تداوم یابد، گفت: دارویی که تولید داخل دارد را اجازه واردات به کسی نمی‌دهم،اما اجازه وارد شدن داروی بی‌کیفیت به کسی را نمی‌دهم داروی  بی‌کیفیت نباید وارد بازار شود و مردم آسیب ببینند، من قطعا درب آن کارخانه را که داروی بی‌کیفیت تولید می‌کند می‌بندم، تمام استاندارد  ملی تولید دارو باید در کارخانه‌ها رعایت شود.

نمکی با بیان اینکه کارخانه دارو سازی باید موازین تولید دارو را درست و طبق استاندارد انجام بدهد، عنوان کرد: حمایت از تولید داخل به این معنی نیست که هزینه‌ شرکت داروسازی با تولید بی‌کیفیت از جیب مردم تامین شود، سطح دارویی کشور باید بالا برود، داروسازان نباید به فکر حذف هم باشند راهی که در آن جوانمردی نباشد راه غلط و اشتباهی است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه بازار رقابت با این قیمتها در حال از دست رفتن است،گفت: قیمت تمام شده داروهای داخلی هنوز بالا است و هنوز محصولات ایرانی کیفیت لازم برای گرفتن بازار جهانی را ندارد و باید در این زمینه کار کافی انجام شود،در عرضه و توزیع دارو همچنان سنتی رفتار می‌شود و هنوز سیستم غیر مدرن و سنتی بر این قسمت حاکم است، نظام توزیع دارو باید اصلاح شود.

وی با بیان اینکه برخی از دارو خانه‌داران در مورد داروی ایرانی بی‌انصافی می‌کنند،گفت: اگر صنعت دارویی داخلی بهم بریزد نظام سلامت بهم می ریزد و استمرار فعالیت داروخانه‌ای در ایران با داروی تولید داخل میسر است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۳۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، مهدی انصاری با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، اظهار کرد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد و آب‌های بسته‌بندی دارای مزایای متعددی است و عدم آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش‌ها، بخشی از مزایای آب‌های بسته‌بندی است.

وی افزود: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرایندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد دریافت می‌شود، هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولیدکننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف‌کننده، فروشنده و توزیع‌کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن‌های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تأیید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام دارد، در حالی که به صورت فنی عبارت غیرقابل ردیابی (not detectable) اعلام می‌شود، باید اذعان کرد نمی‌توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیرایرانی موجود در بازار گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

لازم به ذکر است، تمام کالاهای سلامت از جمله آب‌های بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود و نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست، اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

کد خبر 751073

دیگر خبرها

  • ماجرای محموله روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته + واکنش وزارت بهداشت
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • وزارت بهداشت: محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه