Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز ،منصور کتانباف شهردار اهواز روز یکشنبه در هفتاد و چهارمین نشست شورای شهر اهواز در سالن اجتماعات این شورا گفت: از دوم فروردین ماه امسال پس از اخطاریه‌های ستاد مدیریت بحران استانداری خوزستان بالغ بر ۶۲.۵ کیلومتر دایک حفاظتی در اطراف جاده ساحلی احداث شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در روز‌های اول تصور می‌شد این شهر برای دبی ۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه رودخانه کارون تاب آوری ندارد، اما به دلیل اقدامات انجام شده با افزایش دبی رودخانه کارون در اهواز به سه هزار و ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه نیز مشکلی ایجاد نشد.

شهردار اهواز تصریح کرد: بیش از ۹۵ درصد بوستان‌های ساحلی اهواز شامل تاسیسات برق، روشنایی، مبلمان شهری، آسفالت، سیستم‌های آبیاری و چمن از بین رفته است.

وی با اشاره به اینکه ۳۰۰ هکتار از بلوار ساحلی به دلیل بالا آمدن دبی رودخانه کارون تخریب شده است افزود: بلوار ساحلی اهواز تفرجگاه اصلی مردم این شهر محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: از سویی دیگر بیشتر فاضلاب شهر در رودخانه کارون تخلیه می‌شود که درحال حاضر به دلیل بالا آمدن سطح آب شبکه‌های دفع فاضلاب تحت فشار هستند، نتیجه این شرایط پس زدگی فاضلاب در برخی مناطق است اگرچه شرکت آبفا درحال تخلیه فاضلاب است، اما به پمپ‌های بیشتری برای پاکسازی مناطق از فاضلاب نیاز دارد.

کتانباف اظهار کرد: مردم ایران به ویژه استان خوزستان در مقابله با سیل خوزستان حماسه آفرینی کردند مردم غرب اهواز به دلیل نبود امکان ورود تجهیزات و ماشین آلات سنگین مقابل سیلاب سیل بند‌های انسانی تشکیل دادند.

به گفته وی در یک دهه گذشته حداکثر بارندگی در اهواز ۱۳۲ میلیمتر و متوسط بارندگی این شهر در دوره‌های ترسالی ۲۵۰ میلیمتر بوده است، اما در سال آبی جاری ۵۰۰ میلیمتر بارندگی در اهواز ثبت شده است.

وی ادامه داد: در آمار کلانشهر اهواز یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، اما این شهر به شهروندان سه شهرستان باوی، حمیدیه و کارون نیز خدمات رسانی می‌کند.

از اوایل فروردین ماه سیلاب در بسیاری از شهرستان‌های استان به دلیل طغیان رودخانه‌های دز، کارون و کرخه جاری شده است و تا کنون به بیش از ۱۶۰ هزار نفر امدادرسانی شده است.

 

انتهای پیام/ت

از بین رفتن مکان های تفرجگاهی در اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو سیل مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۵۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان ضمن اشاره به حضور در کاشان با هدف برآورد خسارات سیل گفت: تصرف و عدم لایروبی رودخانه از مشکلات در کاشان است. - اخبار استانها -

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، هدف از حضور در منطقه را بررسی خسارات ناشی از سیل عنوان کرد و اظهار داشت: از محورهای مواصلاتی و سیلاب‌ها بازدید به عمل آمد. این جبهه از شمال استان وارد شده بود و از این رو مناطق شمالی و شرقی استان اصفهان را تحت تأثیر قرار داده بود.

 

.

 

وی با بیان اینکه بارش باران تا 20 و حتی در ارتفاعات تا 40 میلیمتر گزارش شده است، افزود: بارش باران باعث طغیان رودخانه‌های فصلی شد و روان‌آب و گل و لای را به مناطق مختلف وارد کرد و از طرفی باعث شد سیلاب در برخی از مناطق شهری کاشان ورود پیدا کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان ابراز داشت: روان‌آب و سیلاب در مناطق دو، سه و چهار کاشان وارد شد و از سوی دیگر اطراف اتوبان، فرودگاه و شهرک صنعتی جعفرآباد نیز تحت تأثیر قرار گرفت و بر این اساس نیروهای امدادی وارد عمل شدند و این سامانه علاوه بر کاشان دیگر مناطق استان اصفهان را نظیر آران و بیدگل، اردستان و دیگر شهرها تحت تأثیر قرار داد.

وی با بیان اینکه خسارات تاکنون به صورت دقیق برآورد نشده است، گفت: با توجه به اجرای طرح‌های ایمنی و امداد اولیه تیم‌های مختلف رفع مشکلات در دستور کار قرار گرفت اما خساراتی به منازل مسکونی، مزارع، باغات، معابر، تأسیسات شهری و غیره وارد شد و سه روز برای ارزیابی خسارت فرصت باقی است.

کاشانی‌ها از تردد در مسیر رودخانه‌ها خودداری کنند

شیشه‌فروش با بیان اینکه بیمه راهکار جبران خسارت در بخش کشاورزی است، تصریح کرد: قرار شد بنیاد مسکن منازل آسیب‌دیده را بررسی و در سامانه ثبت کند در حالی که یکی از مشکلات اساسی عدم لایروبی و تصرف رودخانه‌ها است و از این رو تأکید است طرح‌های آبخیزداری با اولویت اجرا شود.

انتهای پیام/801

 

دیگر خبرها

  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است+فیلم
  • پیگیری مشکلات فاضلاب منطقه ۲۲ تهران
  • تصرف و عدم لایروبی رودخانه‌ از مشکلات کاشان است
  • معدوم سازی ۳۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی در اهواز
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • ۸ مصدوم در سه حادثه در کارون و اهواز