Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@00:08:12 GMT

فعاليت صيد در درياچه پشت سد ارس ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۰۵۹۱۴

فعاليت صيد در درياچه پشت سد ارس ممنوع شد

خبرگزاري آريا - اروميه - ايرنا - مدير شيلات و آبزيان آذربايجان غربي گفت: با توجه به شروع فصل تخم ريزي ماهيان در درياچه هاي پشت سدهاي استان و ايجاد وحدت رويه در بهره برداري از ذخاير آبزيان، تا اطلاع ثانوي فعاليت صيد در درياچه پشت سد ارس ممنوع اعلام مي شود.

معصوم فصيح روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: درياچه سدارس يکي از بزرگترين و مستعدترين منابع آبزي پروري در سطح کشور و استان به شمار مي رود و ممنوعيت صيد همه ساله با هدف حفظ اصولي ذخاير ارزشمند منابع آبي صورت مي گيرد و در صورت مشاهده هر گونه فعاليت با متخلفان طبق قوانين برخورد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه 386 نفر در قالب تعاوني ها طي فصل صيد در درياچه سد ارس فعاليت مي کنند، افزود: درياچه پشت سد ارس داراي انواع گونه‌هاي ماهيان بومي و گرمايي با ارزشي از جمله کپور، آمور، فيتوفاک، صوف و بيگ هد، ماش و گونه ارزشمند شاه ميگو است.
به گزارش ايرنا از ابتداي مهرماه تا پايان فروردين فصل صيد ماهي در آذربايجان غربي است؛ بر اساس اعلام سازمان جهاد کشاورزي استان سالانه در فصل صيد منتهي به پايان فروردين بيش از سه هزار و 600 تن انواع ماهي گرمابي از درياچه پشت سد ارس صيد مي شود.
درياچه پشت سد ارس تنها منبع توليد و صيد گونه با ارزش شاه ميگوي آب هاي شيرين در کشور است که سالانه افزون بر 250 تن از اين گونه با ارزش به صورت زنده به کشورهاي اروپايي صادر مي شود.
درياچه پشت سد ارس با 15 هزار هکتار وسعت بزرگترين درياچه پشت سد در ايران است که به صورت مشترک با جمهوري آذربايجان مورد بهره برداري قرار مي گيرد.
سد ارس که بر روي رودخانه مرزي ارس ساخته شده در 285 کيلومتري مرکز استان آذربايجان غربي (اروميه) قرار گرفته و يک نيروگاه برق 40 مگاواتي مشترک نيز در آن فعال است.
7125/2093
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۵۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش

به گزارش صدای ایران از ایسنا،حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند.

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود.

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با نهاد‌هایی مانند آموزش و پرورش وارد گفتگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) خوددرمانی اورانگوتان با طب گیاهی پس از زخمی شدن
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در یک منطقه شکار ممنوع/ عکس
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • آخر هفته بارانی برای آذربایجان‌شرقی
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • ‌مشارکت مردم در جهش تولید به صورت مستقیم و فردی باشد
  • تکمیل ۴۰۰ واحد نهضت ملی مسکن در یزد/ خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع