Web Analytics Made Easy - Statcounter

    به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل  از روابط عمومی بانک آینده، ۳۱فروردین ۱۳۹۸ بانک آینده، ۶ (شش)هزار میلیارد ریال اعتبار ویژه برای اعطای تسهیلات در مناطق سیلزده، در قالب بسته اعتباری خدمت، تخصیص داد. بانک آینده، بهمنظور تحقق بخشی از مسئولیتهای اجتماعی خود و در راستای جبران بخشی از آلام خسارتهای مادی وارده به سیلزدگان در ۶ استان لرستان، گلستان، خوزستان، ایلام، فارس و کهگیلویه و بویر احمد، اعطای تسهیلات ارزانقیمت با شرایط ویژه در قالب «بسته اعتباری خدمت»، در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بسته اعتباری خدمت ۶ (شش)هزار میلیارد ریالی برای تأمین مالی آسیبدیدگان از سیل فروردینماه سال ۱۳۹۸، بابت تعمیر و بازسازی منازل مسکونی یا محل کار و خرید وسایل و ملزومات زندگی اختصاص داده شده  است. سقف این تسهیلات برای انجام تعمیرات و بازسازی ۵۰۰ (پانصد) میلیون ریال و برای خرید ملزومات  زندگی حداکثر ۳۰۰ (سیصد) میلیون ریال، با نرخ سود ۱۲ (دوازده) درصد و با ۱۲ ماه دوره تنفس است و بازپرداخت آن در اقساط ۴۸ ماهه و جمعاٌ ۵ سال، پیشبینی شده است. سقف این تسهیلات، برای هرکدام از استانهای لرستان، گلستان و خوزستان، مبلغ ۱۵۰۰ (یکهزار و پانصد) میلیارد ریال  و برای سه استان دیگر نیز، هر کدام، مبلغ ۵۰۰ (پانصد) میلیارد ریال، تعیین گردیده است. شایان ذکر است؛ پیش از این نیز، مبلغ ۵/۱۲ (دوازده و نیم) میلیارد ریال کمک نقدی، به هموطنان سیلزده، از سوی بانک آینده، اهدا شده و تسهیلات دریافتی توسط خسارت دیدگان از سیل به مدت دو سال تمدید و جرایم دیرکرد آنها نیز بخشوده شده است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۶۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن