Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایون هاشمی متخصص گوارش و کبد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، درباره ثبت و کنترل بیماری‌های التهابی روده اظهار کرد: در سالیان اخیر شاهد بوده‌ایم که تعداد مبتلایان بیماری التهابی روده روز به روز در حال افزایش بوده است و از زمانی که تعداد مبتلایان به اختلالات التهابی روده شیوع داشته شروع به ثبت تعداد بیماران کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۰ هزار بیمار از کل کشور در این سامانه ثبت شده‌اند که از شیوع نامساوی این بیماری در استان‌ها خبر می‌دهد. در این بین اگر بیماران بستری شده در بیمارستان‌ها و یا افرادی که توسط پاتولوژیست‌ها نمونه‌برداری شده‌اند را در نظر بگیریم این عدد به بیش از ۴۰ هزار نفر می‌رسد.

هاشمی بیان کرد: به طور کلی تغییر سبک زندگی و بیشتر شدن شیوع زندگی شهر نشینی باعث افزایش آمار ابتلا به این بیماری شده است، در حال حاضر می‌توانیم ادعا کنیم از هر ۱۰۰ هزار نفر حدود ۴۰ تا ۴۵ نفر از این بیماری رنج می‌برند؛ در یک‌سال گذشته تعداد مبتلایان به این بیماری افزایش پیدا کرده و باید مقدار آن را کاهش دهیم؛ هر ساله حدود پنج الی ۶ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر به این عدد افزوده می‌شود از این رو باید به دنبال کنترل افزایش آمار ابتلا باشیم.

این متخصص گوارش و کبد درباره سن شیوع بیماری‌های التهاب روده اظهار کرد: به طور کلی شاهد هستیم که بیماری‌های التهابی روده در سنین پایین‌تر یعنی حدود ۲۵ تا ۳۵ سالگی نمود پیدا می‌کنند، اما در سنین پایین ۱۸ سال و بالای ۶۰ سال هم احتمال ابتلا به بیماری‌های التهابی روده افزایش پیدا می‌کند، خوشبختانه این بیماری شیوع کمی در بین کودکان و نوزادان دارد.

وی درباره روند درمان درمان این بیماری گفت: با توجه به مشخص نبودن علت اصلی بیماری‌های التهابی روده از درمان‌های کنترلی برای درمان این بیماران استفاده می‌کنیم.

بیماران مبتلا به التهاب روده به هیچ وجه نباید داروهای خود را متوقف کنند و باید مانند بیماران دیابتی به طور مداو داروهایشان را مصرف کنند.

هاشمی یادآوری کرد: بیماران مبتلا به اختلالات التهابی روده در صورتی که داروهای خود را به صورت مداوم و تا پایان عمر مصرف کنند می‌توانند طول عمری طبیعی و برابر با سایر افراد جامعه داشته باشند و این اختلال منجر به بروز مرگ زودرس در آنها نمی‌شود اما این امر نیازمند آن است که در صورت مشاهده علائم به موقع به پزشک متخصص مراجعه کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ابتلا به بیماری جامعه دارو مرگ بیماران بستری شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۰۶۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به گزارش کانال تلگرامی شهاب، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار و مسری در این باریکه به علت فقدان آب سالم و بهداشتی و نبود آب مناسب برای شرب هشدار داد

دیگر خبرها

  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها