Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-29@02:19:43 GMT

کمبود شدید جراح عروق در کشور

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۰۵۷۰

کمبود شدید جراح عروق در کشور

به گزارش ایسکانیوز، هادی مدقق امروز در مراسم افتتاح بخش‌های جدیدالتاسیس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی شامل آنژیوگرافی، آنژیوپلاستی، عروق محیطی، تخت‌های ممتاز و BICU اظهار کرد: بحث جراحی عروق جای کار دارد و در ایران تعداد جراحان عروق شاید بیشتر از ۶۰ نفر نباشد. در این زمینه خیلی کمبود و نیاز به برنامه‌ریزی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه «بیمارستان علوی ۶۹ تخت خوابی است» گفت: این مکان در گذشته خیریه علی‌بن‌ابی‌طالب بوده که بعد از یک رکود طولانی به دانشگاه علوم پزشکی واگذار شده و به عنوان بیمارستان علوی احیا شده است. خدماتی که در این بیمارستان ارائه می‌شود، دولتی است.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی مشهد گفت: به همت وزارت‌خانه و دانشگاه بودجه‌هایهتلیتگ را پیگیری کردیم و بخش‌های مختلف بازسازی شدند. در خرداد سال ۹۵ فقط بخش جراحی عروق راه‌اندازی شد و سپس در عرض دو هفته اتاق عمل راه‌اندازی کردیم. همچنین به ترتیب بخش‌های اورژانس، بانک خون، بخش سرپایی، داروخانه و… راه‌اندازی شد.

در ایران تعداد جراحان عروق شاید بیشتر از ۶۰ نفر نباشد و در این زمینه خیلی کمبود داریم

مدقق گفت: ما حداقل 6 استان اطراف را پوشش می‌دهیم وگرنه از تهران و اهواز و… به بیمارستان علوی بیمار ارجاع داده می‌شود. تخت‌های دانشگاهی کم داریم. در زمانی می‌گفتند در خراسان رضوی حدود ۲۰۰۰ تخت کم دارد به همین دلیل تعدادی تخت راه‌اندازی کردیم. در منطقه شرق خلأ بیمارستان داشتیم. درست است که بیمارستان علوی تک تخصصی است اما در اورژانس هیچ بیماری را رد نمی‌کنیم. همچنین درمانگاه ما خدمات گسترده‌ای به منطقه می‌دهد.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی مشهد افزود: یکی از درمانگاه‌های خوب را در بیمارستان علوی داریم مخصوصاً درمانگاه دیابت ما فوق‌العاده است. مراجعان درمانگاه ما از ۵۳۰۰ نفر به ۱۳ هزار نفر رسیده است.

وی با اشاره به اینکه «تعداد مراجعین ما از ۱۸۰۰ نفر در ۹۰- ۹۵ به ۴۱۸۰ نفر رسیده»، گفت: تخت‌های ما اغلب اوقات ۱۰۰ درصد اشغال بوده. همچنین تعداد بستری از ۳۰۰۰ نفر به ۵۵۰۰ نفر رسیده است. تعداد اعمال جراحی بستری در سال گذشته ۶۰۰۰ مورد و ۱۴۰۰ عمل سرپایی داشته‌ایم.

مدقق یادآور شد: خوشبختانه مدل‌های خوبی به جریان افتاده که خیرین کمبودهایی که دولت در سیستم دولتی دارد را جبران می‌کنند. این مدل خوبی است. مدل آقای بصیری‌پور هم که هزینه‌های بیمارستان را پرداخت می‌کنند، مدل ابتکاری‌ای است.

ایسنا

انتهای پیام/

20 / 20 هادی مدقق رئیس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی مشهد جراح عروق بیمارستان علوی کمبود شدید جراح عروق در کشور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جراح عروق بیمارستان علوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۰۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود شدید سرباز در اوکراین/ ارسال مهمات غربی چاره کار نیست

به گزارش قدس آنلاین، این سیاستمدار اوکراینی در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک اظهار داشت: ارائه تسلیحات جدید از سوی آمریکا نمی تواند کمبود و فرسودگی شدید نیروی انسانی را در اوکراین جبران کند.

رسانه‌های غربی نیز اذعان دارند که اگرچه کمبود مهمات تا حدودی با کمک های خارجی کاهش یافته، اما فقدان نیروی لازم در ارتش اوکراین همچنان موضوع اصلی است.

براساس اعلام وزارت دفاع روسیه، از آغاز جنگ در اوکراین نزدیک به ۵۰۰ هزار سرباز اوکراینی جان خود را از دست داده اند.

نشریه آمریکایی پولیتیکو در ماه مارس (اسفند) یکی از دشوارترین چالش های پیش روی اوکراین را در جنگ جاری با روسیه، طفره رفتن و فرار مردان جوان برای اعزام به جبهه ها دانست.

اولینیک در بخشی دیگر از مصاحبه خود با اسپوتنیک خاطرنشان کرد: بسیاری از فرماندهان [اوکراینی] از کمبود ۳۰ تا ۴۰ درصدی نیروی انسانی شکایت دارند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر نزدیک به یک میلیون و ۵۰۰ هزار مرد در رده سنی ورود به جنگ فراری هستند و حاضر به حضور در جبهه ها نیستند.

اولینیک ادامه داد: با توجه به پیشروی مداوم روسیه، اوکراین باید به سرعت ۲۰۰ هزار نیرو را بسیج کند که این امر غیرممکن است.

وی به قانونی که به تازگی از سوی ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین برای بسیج نیرو و جبران کاهش سرباز به امضا رسیده است، اشاره کرد و گفت: این امر هم بعید است وضعیت را بهبود بخشد.

این قانونگذار سابق به یک مورد دستگیری گزارش شده اشاره کرد که براساس آن یک جوان ۲۰ ساله به موجب قانون جدید دولت زلنسکی به زور به جبهه جنگ فرستاده شده است.

بخش ثبت نام ارتش اوکراین نیز تائید کرده است که براساس قانون زلنسکی در صورت مقاومت این سرباز جوان برای اعزام به جبهه ها، ممکن است اعدام شود.

اولینیک در پایان گفت: «این یک سقوط است، یک بن بست است. مردم نمی خواهند از منافع آمریکایی ها و تیم زلنسکی محافظت کنند».

آمریکا به تازگی پس از ماه‌ها کشمکش با نمایندگان مخالف تداوم حمایت ها از اوکراین در کنگره، از تصویب بسته ۹۵ میلیارد دلاری بسته حمایت خارجی شامل کمک ها به کی‌یف در بحبوحه پیش روی سریع روسیه خبر داده بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • کمبود شدید سرباز در اوکراین/ ارسال مهمات غربی چاره کار نیست
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • انجام جراحی لوزه با تعرفه دولتی در بیمارستان کامکار عرب نیای قم