Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@04:36:24 GMT

پمپئو: هیچ قصدی برای اقدام نظامی عیله ایران نداریم

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۰۷۶۴

پایگاه خبری «آکسیوس» به نقل از منابع آگاه به افشاگری درباره محتوی جلسه محرمانه‌ای پرداخت که مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا دوشنبه هفته گذشته در جمع ۱۵ تن از رهبران نهادها و جوامع ایرانی - آمریکایی مقیم این کشور داشت.

به نقل از ۳ منبع حاضر در این جلسه، پمپئو برخلاف عادت معمول، از عدم تمایل دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای ماجراجویی نظامی علیه ایران سخن گفت و سعی کرد تا حد ممکن دولت وی را از نزدیکی با گروهک منافقین مبرا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دیدار که در هتل «رنسانس» دالاس اتفاق افتاده است، یکی از اصلی‌ترین پرسش‌های مطرح شده این بود که اگر تغییر نظام از طریق داخلی اتفاق نیفتد؛ تکلیف چه خواهد بود.

در پاسخ به این سوال، پمپئو تاکید می‌کند که دولت ترامپ خیلی محتاط است که از ادبیات تغییر رژیم استفاده نکند و قصدی برای مداخله نظامی وجود ندارد.

گفته می‌شود که پمپئو در این نشست برای توضیح مواضع آمریکا نسبت به ایران از عبارات غیرمستقیم و دیپلماتیک استفاده کرده است.

وی در بخشی از ادعاهای خود تاکید می‌کند که مأموریت دولت ترامپ دادن فرصت، فراهم کردن شرایط برای ایجاد این فرصت و حمایت انتقالی است.

پمپئو همچنین مدعی است که آمریکا زمانی بیشترین نفع را می‌برد که رهبرانی غیرانقلابی ایران را هدایت کنند.

در این میان، برخی هم از رابطه نزدیک جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید و رودی جولیانی وکیل ترامپ با گروهک ملعون منافقین، ابراز نگرانی کردند که پمپئو سعی کرد حتی‌الامکان این موضوع را بی‌اهمیت جلوه بدهد.

وی در این باره مدعی شد: بهتر است اغراق نکنیم. بولتون با آنها صحبت کرده؛ اما من یا ترامپ که این کار را نکرده‌ایم.

پمپئو همچنین مدعی شده بود که اگر در زمان فتنه ۸۸، به جای دولت اوباما، دولت ترامپ در مسند امور بود؛ وضع به گونه‌ای دیگر پیش می‌رفت حال آنکه امروز در ایران چیزی به اسم میانه‌رو وجود ندارد.

وزیر خارجه آمریکا همچنین در پاسخ به اینکه دولت ترامپ چگونه می‌خواهد این موضوع را که تحریم‌ها به مردم ایران آسیبی نخواهد رساند، تضمین کند؛ پاسخ داد: هیچ تضمینی وجود ندارد!

این درحالی است که آمریکا بارها تلاش کرده تا با جدایی انداختن میان ملت و دولت ایران، این ادعا را مطرح کند که مردم به هیچ وجه هدف تحریم‌های اقتصادی نیستند و هدف آنها مانع‌تراشی برای دولت ایران است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رئیس جمهور آمریکا ایران دولت گروهک منافقین ادبیات کاخ سفید فتنه مردم ایران ایران دولت وزیر خارجه آمریکا پمپئو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • آمریکا ۵ واحد نظامی ارتش اسراییل اقدام به نقض حقوق بشر کرده اند
  • چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی