Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده پارلمان اردن تاکید کرد که اردوگاه عربی به رهبری عربستان حامی معامله قرن و اردوگاه محور مقاومت به رهبری ایران و سوریه و حزب الله در برابر این طرح آمریکایی ایستاده است. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۳ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، «جرد کوشنر»، مشاور کاخ سفید و داماد رئیس جمهور آمریکا در سخنانی اعلام کرد که طرح رئیس جمهوری آمریکا در مورد صلح خاورمیانه پس از ماه رمضان اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالیکه به زمان اعلام این طرح آمریکایی نزدیک می شویم رسانه‌های خبری هر از چندگاهی پرده از جزئیات معامله قرن که تنها در راستای تحقق خواسته‌های رژیم صهیونیستی و به ضرر حقوق ملت فلسطین و آرمان آنها تدوین شده بر می‌دارند.

در همین راستا«طارق خوری» نماینده پارلمان اردن در خصوص این طرح آمریکایی و واکنش گروه‌های فلسطینی به آن تاکید کرد: متأسفانه ما شاهد اتخاذ یک موضع قاطع ملی در میان گروه‌های فلسطینی در قبال معامله قرن و دیگر توافق نامه‌ها علیه حقوق تاریخی ملت فلسطین در زمینه رهایی یافتن از اشغالگری نیستیم.

طارق خوری تصریح کرد: شکاف داخلی میان گروه‌های فلسطینی به ویژه جنبش‌های فتح و حماس باعث به وجود آمدن شکاف جغرافیایی میان غزه با حاکمیت حماس و کرانه باختری با حاکمیت فتح شده است.

وی یادآور شد: عدم جدیت گروه‌های فلسطینی در خصوص مبارزه با معامله قرن باعث سخت‌تر شدن مبارزه ملت فلسطین با این طرح آمریکایی شده است. البته ملت فلسطین و ملت اردن هر روز بر مخالفت قاطع خود با این طرح آمریکایی و باقی ماندن اشغالگری تاکید می‌کنند.

وی در ادامه افزود: کسانی که این طرح را تدوین کرده و برای آن تبلیغ می‌کنند افراد ناصادقی هستند و در رأس آنها آمریکا و دونالد ترامپ رئیس جمهور دیوانه آنها قرار دارد که کاملاً از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند؛ بنابراین بدون کوچک‌ترین شکی معامله قرن در راستای منافع رژیم صهیونیستی و علیه حقوق ملت فلسطین و ملت اردن و ملت‌های منطقه است.

این نماینده پارلمان اردن تاکید کرد: در این طرح از سرزمین جایگزین یعنی اردن و بیرون راندن فلسطینی‌ها از غزه به سمت صحرای سینا و یهودی بودن این سرزمین نام برده شده است که این مسأله مطلقاً به نفع پروژه توسعه طلبانهصهیونیست‌ها در منطقه به شمار می‌رود.

وی در خصوص موضع کشورهای عربی و اسلامی در قبال معامله قرن تصریح کرد: کاملاً واضح و مشخص است که شاهد 2 دسته از کشورها در خصوص این مسأله هستیم. اردوگاه عربی به رهبری عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس و اکثریت کشورهای عربی و اسلامی که موافق این طرح آمریکا بوده و در این مسیر گام برداشته اند و اردوگاه محور مقاومت به رهبری ایران، سوریه و حزب الله که از هم پیمانان بین المللی خود یعنی روسیه و چین و دیگر کشورهای آزاده جهان کمک می‌گیرند.

خوری در پایان تصریح کرد: البته برخی از کشورهای اسلامی دیگر مانند مالزی هستند که با این طرح مخالف خواهند بود. تا این لحظه نیز شاهد موضع مخالف اردن و فلسطین در قبال این طرح هستیم که نمی دانم در سایه شرایط اقتصادی بد اردن و شکاف سیاسی فلسطین تا کی ادامه خواهد داشت.

منبع:مهر

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P41383/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۲۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا از برنامه‌های جمهوری‌خواهان مسلط بر این مجلس برای وضع مجازات‌هایی علیه دانشجویان حامی فلسطین همچون لغو روادید آنها خبر داد.

به گزارش ایسنا، «مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای به جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی که در دانشگاه‌های این کشور فراگیرتر می‌شود برچسب «خشونت، تخریب و یهودستیزی» زده و از تدارک جمهوریخواهان این مجلس برای تحت فشار گذاشتن دانشگاه‌ها برای مقابله با اعتراضات آنها خبر داد.

جانسون در مصاحبه با پایگاه «آکسیوس» گفت به چند کمیته مجلس نمایندگان آمریکا دستور به تحقیقات درباره این اعتراضات را داده است.

جانسون بیان کرد: «من فکر می‌کنم این وظیفه بر عهده ما است و ما از اختیاراتمان استفاده می‌کنیم. ما قدرت نظارت و قدرت قانونگذاری داریم.»

او مقام‌های دانشگاه‌های آمریکا را به استفاده از راه های قانونگذاری برای افزایش فشار بر آنها تهدید کرده و خواستار آن شد که روادید دانشجویی برای دانشجویان معترض حامی فلسطین لغو شده و معافیت‌های مالیاتی در نظر گرفته شده برای آنها از بین برود. به گفته جانسون ۶ کمیته حقوقی رهبری این روند را انجام خواهند داد.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا تهدید کرد: «دانشجویان خارجی که با گروه‌هایی مثل حماس اظهار همبستگی کنند حق ندارند در این کشور باشند.»

او ادامه داد: «شما قرار است شاهد یک اقدام بسیار حساب شده و یک جبهه متحد باشید. این قرار است توجه مقام‌های این دانشگاه‌ها را به خود جلب کرده و فورا آنها را پاسخگو کند.»

به نوشته آکسیوس بحث برخورد با جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا در کنگره با اعتراض نمایندگان ترقی‌خواه حامی فلسطین از جمله «ایلهان عمر»، نماینده فلسطینی تبار دموکرات مواجه خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح تل‌آویو برای تبدیل غزه به مکانی غیرقابل سکونت
  • مخالف حمله به رفح و کوچ اجباری غیرنظامیان فلسطین هستیم
  • فیلم/ تداوم بازداشت و سرکوب دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • هدف اعتراضات دانشجویان در جهان تمرکز بر جنایات اسرائیل در غزه است
  • حمله پلیس فرانسه به دانشجویان حامی فلسطین
  • روز ۲۱۲ طوفان‌الاقصی|بمباران رفح و ۳ اردوگاه آوارگان
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • نگرانی از سرایت اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی به جهان عرب
  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن