Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@08:03:08 GMT

تولید میگو در ایران به 45 هزار تن در سال رسید

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۲۷۸۴

تولید میگو در ایران به 45 هزار تن در سال رسید

حسین عبدالحی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به برنامه های حمایتی دولت از صنعت تولید میگو افزود: در دولت تدبیروامید، میزان پرورش میگو در مزارع کشور افزایش چشمگیری داشته، بگونه ای که بیشترین میگوی تولیدی در مزارع ایران به کشورهای مختلف صادر می شود.
وی اظهار داشت: استانداران نیز برای توسعه و پرورش مزارع میگو برنامه های خوبی را تدوین کرده اند و سازمان شیلات نیز از توسعه و پرورش میگو حمایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بگفته عبدالحی، میزان تولید میگو در ایران براساس برنامه پنجم باید 32 هزار تن در سال می رسید که اکنون تولید میگو در ایران از برنامه نیز جلوتر است.
وی در خصوص تولید ماهی خاویار پرورشی در ایران افزود: برنامه ایران افزایش تولید خاویار پرورشی با توجه به ممنوعیت صید در دریاست و سال گذشته 4 تن ماهی پرورشی خاویاری در کشور تولید شد که پیش بینی می شود در یکی دو سال آینده این میزان به 10 تا 15 تن خاویار پرورشی افزایش یابد.
وی در خصوص وضعیت ماهیان خاویاری در دریای خزر نیز گفت: اکنون صید ماهیان خاویاری در مجموع ممنوع است و همه کشورها آن را رعایت می کنند و ایران نیز این ممنوعیت را در صید ماهیان خاویاری رعایت می کند.
عبدالحی اظهار داشت: از ماهیان خاویاری تنها برای انجام طرح های تحقیقاتی و تکثیر و بازسازی ذخایر این ماهی استفاده می شود.
معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران در خصوص وضعیت ماهیان استخوانی در ایران نیز گفت: هر کشوری در حوزه دریاچه خزر ماهیان خاص خود را دارد، بگونه ای که ماهی سفید در سواحل جنوبی دریای خزر وجود دارد و این گونه، بیشتر در سواحل ایرانی دریاچه خزر زیست دارد.
عبدالحی افزود: صید ماهیان استخوانی در دریاچه خزر از سوی صیادان ایرانی براساس قوانین و دستورالعمل های فنی و علمی انجام می شود و ایران نیز این دستورالعمل ها را رعایت می کند.
معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران میزان تولید آبزیان و صید در کشور را در سال 97 یک میلیون و 200 هزار تن عنوان کرد و گفت: از این میزان 500 هزار تن مربوط به بخش آبزی پروری بود.
بگفته وی سال گذشته نیز 500 هزار تن انواع تولیدات آبزیان از ایران به کشورهای مختلف صادر شد.
معاون آبزی پروری سازمان شیلات با اشاره به سیلاب های اخیر و آسیب به مزارع پرورش ماهی گفت: در استان گلستان مزارع گرمابی پرورش ماهی و در استانهای چهارمحال و بختیاری و لرستان مزارع ماهیان سردآبی پرورش بین 20 تا 30 درصد آسیب دید.
وی افزود: با توجه به حجم بارندگی ها، برآورد خسارت در آبزی پروری کشور حدود 4 هزار میلیارد ریال اعلام شده است.
عبدالحی در خصوص جبران این خسارت ها افزود: وزیر جهادکشاورزی برای جبران خسارت نامه ای به وزیر کشور نوشته تا در هیات دولت این موضوع مطرح شود.
به گزارش ایرنا، میگو گونه‌ ای از سخت پوستان آبزی است که در بیشتر آب های جهان یافت می‌ شود.
اکنون میگو یک منبع غذایی در کشورهای مختلف مطرح است و در ایران نیز میگو به شکل های مختلف پخت می شود.
2097/6021
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 ایران پرورش ماهی چهارمحال و بختیاری خاویار دریای خزر 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۲۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، لطفی افزود: آرتمیا موجودآبزی، که یکی از محصولات پرفروش در بازارهای جهانی است، در 200 هکتار از زمین های شورآذربایجان غربی پرورش می یابد.

او اضافه کرد: این محصول به مبلغ  100 تا200 دلار فروش می رسد.

به گفته لطفی، برای آبزی پروری در مقیاس های بزرگ ، ماهیان ارزشمند صادراتی مانند میگو و ماهیان خاویاری حتی بخشی از ماهیان زینتی از آرتمیا به عنوان تغذیه استفاده می کنند.

آذربایجان غربی رتبه نخست کشوری را درتولید آرتمیا دارد.

 

 

دیگر خبرها

  • آغاز تکثیر میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • لحظه شکار جالب ماهی درنده (فیلم)
  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی
  • مرگ صدها هزار ماهی بر اثر گرما در ویتنام (فیلم)