Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ محمدرضا بسامی روز دوشنبه در دوره آموزشی استارت آپ و ایده بازار در جمع مدیران هنرستان‌های مراکز فنی و حرفه‌ای و کارشناسان مربوطه نواحی سه گانه شهر کرمانشاه با اشاره به فروش 350 میلیارد دلاری فروش ایده‌ها در کشورهای صنعتی، افزود: جامعه نیازمند افراد ایده‌پرداز است و اگر در مجموعه کشورهای دارای صنعت قرار داریم و تک محصولی به نام نفت ما را صنعتی کرده است باید با ایده پردازی و با ایجاد زمینه و بسترهای لازم این مهم را حقیقت بخشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با تاکید بر کاهش وابستگی به نفت، گفت: آموزش نیروی انسانی ماهر و متخصص مهمترین ابزار برای رسیدن به این هدف والاست که از آموزش و پرورش آغاز می‌شود.
بسامی افزود: چنین جشنواره‌ها و همایش‌هایی در همین راستا است و ما می‌خواهیم یک جهش یا تغییر کاری داشته باشیم و از بسترهای قدیمی به سمت تولید و پرورش ایده و تولید محصول حرکت نماییم، لذا آموزش و پرورش در کنار بستر خانواده ها بهترین و راحت ترین مکان برای اجرای این ایده‌هاست.
معاون متوسطه آموزش و پرورش کرمانشاه در بخشی دیگر از سخنان خود اظهار داشت: وظیفه این است یک تعادل بین بسترهای توسعه آموزشی ایجاد کنیم، رشته کشاورزی و رشته‌های صنعتی و الکترونیک را با ایده پردازی‌های درست طبق نیاز جامعه توسعه بدهیم.
وی از بستر دوم که تولید نیاز است سخن گفت و افزود: ما باید بدانیم در جامعه به چه چیزهایی نیاز داریم و در استان کرمانشاه چه رشته هایی مورد نیاز است چه ایده هایی باید محقق بشود و به آن سمت حرکت کنیم تا انشاالله شاهد جهش اقتصادی و علمی استان کرمانشاه باشیم.
بسامی ابراز امیدواری کرد: با کارهای خوبی که در بحث توازن رشته‌ای در آموزش و پرورش استان انجام شده بتوانیم در متوسطه دوم یک توازن رشته‌ای به سمت فنی حرفه‌ای ایجاد کنیم و تولید شغل را از همان ابتدا و با مدرک دیپلم در اولویت قرار دهیم و با تقسیم بندی نیازها و برنامه ریزی برای رفع آنها در حفظ و بالندگی و پیشرفت علمی استان تلاش نماییم.
وی حجم دانش آموختگان بیکار را گواهی بر این ادعا دانست که تولید نیاز و توازن رشته ای مهترین عامل رفع بیکاری و مشکلات جامعه است.
این مقام مسؤول در آموزش و پرورش استان خطاب به مدیران و دست اندرکاران مراکز فنی و حرفه ای گفت: شما به عنوان بانیان فنی و حرفه‌ای در خط مقدم اجرای این اولویت‌ها هستید چرا که همانطور دین ما هم بر آن تاکید کرده و آیه قرآنی اشاره دارد «آیا آنان که می دانند با آنهایی که نمی دانند برابرند، یقینا آنهایی که می‌دانند از اجر عظیمی نزد خداوندشان برخوردارند» یعنی دانایی مقدمه توانایی است و همانطور که رسول اکرم اشاره می‌کند «زگهواره تا گور دانش بجوی.»
وی دانش پژوهی را امری شایسته دانست و افزود: امروز ابزار موفقیت در دنیا داشتن دانش است و باید به دنبال دانشی بود که تبدیل به محصول بشود و نباید علم بدون عمل در جامعه رواج یابد.
بسامی به آموزه‌های بزرگان کشورمان اشاره کرد که « 2 کس در دنیا رنج بیهوده بردند آنهایی که آموختند و عمل نکردند و آنهایی که جمع کردند و نخوردند» اینها بهره درستی از دنیا نخواهند برد یعنی اگر ما دارای ایده باشیم ولی ایده را تبدیل به محصول نکنیم کار مفیدی انجام نداده‌ایم.
وی ضمن تاکید به سوق دادن دانش آموزان به سمت فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، ابراز امیدواری کرد ایده‌های مراکز فنی حرفه ای به محصول تبدیل شود و ما توانایی حضور واقعی در اقتصاد کشور را بیش از پیش داشته باشیم.
در ادامه ترابی مدرس دوره به ضرورت آموزش ایده پردازی در سنین پایین بخصوص در دوره دانش‌آموزی اشاره کرد و گزارشی از وضعیت ایده بازار و کارآفرینی در سطح کشور و جهان پرداخت، آموزش مدل‌های مختلف ایده پردازی ارایه را مهم دانست و تعدادی از کارآفرینان دانش آموز در سطح جهان و کشور را به عنوان الگوهای ایده پردازی و کارآفرینی معرفی کرد.
استان 2 میلیون نفری کرمانشاه بیش از 325 هزار دانش آموز دارد.
3033/8066
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان جامعه دین فنی و حرفه ای 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۲۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس

 

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی افزود: در نتیجه این غفلت‌ها امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس فعال هستند و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم.

پورثاني:گفت: تقریبا از سال ۱۳۶۳ که معاونت پرورشی در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت و تا ۱۳۸۰ ادامه داشت، که در دولت دوم اصلاحات، معاونت پرورشی منحل شد. خیلی کار اشتباهی بود با این توجیه که معلم مدرسه باید در کلاس درس، کار تربیتی انجام دهد؛ حرف درستی که کار غلطی با آن انجام شد و حضرت آقا هم در دیدار اخیر با معلمان دقیقا به همین موضوع اشاره کردند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز که هنوز هست، معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد، نیست.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: در این ۱۸ سال بعد از قانون احیا، ما تقریبا یکبار جذب مربی پرورشی داشتیم و بقیه جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ سالی ۸۰۰ نفر بوده است. اوضاع به جایی رسیده که امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم؛ یعنی مدرسه‌ای که ۱۲۰۰ دانش آموز دارد، مدرسه‌ای که ۹۰۰ دانش‌آموز دارد، مدرسه‌ای که ۶۰۰ دانش‌آموز دارد، ما یک عنصر فعال پرورشی در آن نداریم. اگر اسم این را خیانت نگذاریم، چه باید بگذاریم؟!.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: من امروز توئیت یکی از وزرای سابق وزارت آموزش و پرورش را می‌خواندم، یاد حرف رئیس‌جمهور وقت افتادم که می‌گفت من از هر چیزی نگذرم از آن کسانی که گفتند ما ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنیم نخواهم گذشت. معاون اول دولت، قانون اجرای ۲۰۳۰ را در دو ماه ابلاغ می‌کند، در حالیکه سند تحول به قول حضرت آقا در کشو‌های میز می‌ماند و سند تحول اجرا نمی‌شود. خیلی جالب است که در کنار عدم اجرای سند تحول، در دولت قبل، نیروی پرورشی در مدارس گرفته نمی‌شود و حتی اداره کل امور تربیتی که قلب معاونت پرورشی است، ادغام می‌شود تا کارایی خود را از دست بدهد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی پس از اعلام وضعیت نیروی پرورشی و وضعیت ساختاری، درباره فضا‌های پرورشی نیز افزود:
تقریبا اکثر فضا‌های پرورشی در سال‌های اخیر و قبل از روی کار آمدن این دولت، به یک متروکه تبدیل شده بودند.
ما تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. اردوگاه‌هایی داشتیم که مثل برخی از مغازه‌ها بعد از ۲۰ و ۳۰ سال کرکره مغازه را بالا می‌کشند، واقعا کرکره اردوگاه بالا کشیده شد و مدیران اردوگاه‌ها می‌گفتند تازه پس از سال‌ها این اردوگاه‌ها، دانش‌آموز به خود دیده‌اند. 

وی گفت: در بحث محتوا هم حوزه پرورشی نه به طور صد درصدی، اما خیلی از جا‌ها به یک حوزه کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده و دیده شده است. یعنی دیدی که به یک عنصر موثر تربیتی در مدرسه بوده به یک عنصر کناردستی تبدیل شده بود که نه کلاسی در مدرسه دارد و نه هیچی. 

آموزش و پرورش در سه ضلع اصلی کار تربیتی با مشکل مواجه است

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی تصریح کرد: مربی پرورشی ما در مدرسه از ابزار لازمی که باید برای تربیت دانش آموزان بهره‌مند باشد، نیست؛ لذا عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا، سه ضلع اصلی کار تربیتی، امروز در هر سه این موارد مشکل داریم، کمبود داریم و احساس می‌کنیم تا رسیدن آن جایی که مطلوب است، فاصله بسیار زیادی داریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش امروز قریب ۱۱۲ هزار مدرسه یعنی ۶۰۰ هزار کلاس درس و قریب ۱ میلیون همکار فرهنگی دارد، گفت: ظرفیت به این بزرگی حتما به تنهایی توسط آموزش و پرورش قابل جمع کردن نیست. آقا فرمودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند. حضرت آقا فرمودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد؛ بنابراین ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت را دارند استقبال می‌کنیم. 

دیگر خبرها

  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است