Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول قرارگاه فرهنگی حضرت زهرا(س) استان اردبیل گفت: طرح«هر مسجد، یک خانه» ، طرحی مبتکرانه، موثر و ارزشمند است که این طرح در تسریع حل مشکلات سیل زدگان نقش به سزایی خواهد داشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی حسن‌زاده در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما با تاکید براینکه از صدر اسلام تاکنون  مساجد علاوه بر جایگاه خود برای انجام امورات دینی، مکانی برای حل و فصل مشکلات جامعه و مردم نیز بوده و هستند؛ اظهار داشت: در شرایط کنونی طرح «هر مسجد، یک خانه»،  طرحی مبتکرانه موثر و ارزشمند است که این طرح در تسریع حل مشکلات سیل زدگان نقش به سزایی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مساجد همواره  کانون فعالیتهای مسلمان  است، افزود: همان‌طور که تجربه‌ها نشان می‌دهد استفاده از ظرفیت مساجد در شرایط بحرانی و  کمک‌رسانی‌ها  موثر و ارزشمند بوده و همواره با استقبال مردمی نیز همراه  بوده است، فلذا در رفع  خسارت های سیل اخیر نیز  نقش مساجد محوری خواهد بود.

مسئول قرارگاه فرهنگی حضرت فاطمه زهرا(س) تصریح کرد: در طول دوران هشت سال دفاع مقدس، مساجد کانون فعالیتهای اجتماعی و مردمی بودند و بسیج نیرو و امکانات از طریق مساجد شکل می‌گرفت.

وی با اشاره به همبستگی و انسجام ملی مردم ایران اسلامی در جریان سیل اخیر بیان داشت:  در حادثه سیل اخیر نیروهای مردمی با همراهی نیروهای مسلح، نیروهای امدادی و اجرایی کشور انسجام و همبستگی خود را نشان دادند .

حسن زاده تصریح کرد: در یک‌ماه گذشته دو کامیون اجناس ضروری شامل آب‌های معدنی، پوشاک، کنسرو و ... توسط قرارگاه فرهنگی حضرت فاطمه زهرا(س) استان اردبیل  به مناطق سیل‌زدهفرستاده شده است.

وی از اعزام گروه جهادی این قرارگاه  به مناطق سیل‌زده کشورخبر داد و گفت: گروه جهادی قرارگاه فرهنگی استان اردبیل عصر روز نیمه شعبان برای امدادرسانی به مناطق سیل‌زده جنوب کشور اعزام شد.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۳۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آمون صبح چهارشنبه در جلسه کارگروه شهرستانی برنامه های تابستانی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در شهرستان مشگین شهر با اشاره به برنامه‌ریزی خاص کانون‌های مساجد برای ایام اوقات فراغت نوجوانان و جوانان اظهار کرد: بدنه مردمی کانون های مساجد سبب شده در طی سالیان گذشته شاهد رونق فعالیت های فرهنگی و هنری در مساجد باشیم و یکی از اصلی ترین برنامه های کانون های مساجد نیز فعالیت های غنی سازی اوقات فراغت برای نوجوانان و جوانان است.

وی خاطرنشان کرد: کانون های مساجد یک تشکیل مردمی هست که زمینه ساز اعتماد عمومی خانواده ها و والدین به فعالیت های فرهنگی هنری در مساجد شده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل تصریح کرد: بدنه مردمی کانون های مساجد سبب شده در طی سالیان گذشته شاهد رونق فعالیت های فرهنگی و هنری در مساجد باشیم و یکی از اصلی ترین برنامه های کانون های مساجد نیز فعالیت های غنی سازی اوقات فراغت برای نوجوانان و جوانان است.

آمون گفت: پراکندگی مساجد در همه محلات این ظرفیت را ایجاد کرده است تا بتوانیم برنامه های آموزشی با گستردگی بیشتری را برای نوجوانان و جوانان فراهم کنیم و باید مدیران کانون ها در این زمینه برنامه ریزی برای اوقات فراغت داشته باشند.

وی بیان کرد: ایجاد جذابیت خاص برای نسل امروز یک ضرورت است و فعالیت های تابستانی نیز مبتنی بر استفاده از امکانات و تجهیزات نوین باید باشد تا شاهد شور آفرینی این برنامه ها برای نوجوانان و جوانان باشیم.

در ادامه این جلسه رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مشگین شهر نیز اظهار کرد: جذابیت فعالیت های فرهنگی و هنری کانون های مساجد زمینه جذب بیش از پیش نوجوانان و جوانان به مساجد را فراهم کرده است.

محمد جعفری گفت: ایجاد وحدت در بین ارکان مساجد سبب می شود تا مسجد محله به عنوان یک مسجد طراز در منطقه و شهرستان معرفی شود و زمینه جذب نوجوانان و جوانان را فراهم کند که مدیران کانون های مساجد در این زمینه می توانند نقش آفرین باشند.

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مشگین شهر افزود: هم اکنون بیش از۸۰ کانون فرهنگی هنری در شهرستان مشگین شهر فعال هستند که بیش از ۶۰ درصد آنها در مناطق روستایی قرار دارد و نیازمند حمایت هستند.

جعفری بیان کرد: باید ظرفیت های جریان سازی فرهنگی در بین کانون های مساجد ایجاد شود تا از نقش آفرینی کانون ها در جریان های فرهنگی کاسته نشود.

وی افزود: کانون های مساجد استان اردبیل ظرفیت های خوبی برای اجرای جشنواره فرهنگی و هنری ایده های برتر کانون های مساجد را دارد و می تواند یک جریان سازی فرهنگی با ارائه ایده خلاقانه به مدیر مسئولان ایجاد کند.

کد خبر 6100239

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • بنیاد هدایت توفیقات مساجد را روایت می‌کند
  • قرارگاه ملی مسجد باید بر تقویت ساختار مردمی اداره مساجد همت گمارد 
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • نقش آفرینی کانون های مساجد در جبهه فرهنگی بسیار مهم است
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»