Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@06:10:57 GMT

افزایش تعداد مرال های تلف شده پارک سیاهداران به شش رأس

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۴۱۶۷

افزایش تعداد مرال های تلف شده پارک سیاهداران به شش رأس

رشت - ایرنا - روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان از افزایش تعداد مرال های تلف شده در پارک سیاهداران تالش به شش رأس خبر داد.

گزارش روز دوشنبه روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان به ایرنا حاکیست؛ عارف شادکام رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تالش بیان داشت: پیش از این، لاشه چهار رأس گوزن ( مرال ) در پارک سیاهداران تالش که به دلایلی نا مشخص تلف شده بودند، پیدا شده بود که با ادامه جستجو در داخل محوطه نگهداری مرال ها در پارک سیاهداران، لاشه دو رأس مرال ماده دیگر پیدا شد که در مجموع تعداد تلفات در این سایت، شامل پنج مرال ماده و یه نر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با حضور دامپزشک شهرستان، تمامی لاشه ها معاینه و بازدید و یک لاشه کالبدگشایی و نمونه برداری انجام و با رعایت ضوابط ، لاشه ها معدوم و سپس از مرال های موجود در سایت خون گیری انجام و واکس ها مورد نیاز توسط دامپزشکی تزریق و کنه زدایی نیز شد .
شادکام اضافه کرد: به محض مشحص شدن علت مرگ اطلاع رسانی انجام خواهد شد و این سایت توسط حفاظت محیط زیست شهرستان و شبکه دامپزشکی تحت کنترل است.
طبق اعلام روابط عمومی حفاظت محیط زیست گیلان؛ مدیریت و مالکیت مرال های این سایت بر عهده شهرداری تالش بوده و از سال 1385 مرال ها در این مکان، توسط شهرداری نگهداری می شوند.
شهرستان تالش در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
جنگل های هیرکانی مهمترین خاستگاه مرال و شوکای کشور هستند و گیلان مهمترین زیستگاه ها را دارد.
منطقه شکار ممنوع دیلمان درفک بهترین زیستگاه گوزن های مرال و شوکاست.
7296/2007

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مرال محيط زيست گيلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۴۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • شکارچیان غیر مجاز ۱۱ میلیارد ریال به محیط زیست درگز خسارت زدند
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است