Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم دهلران در مجلس گفت: از مرز دهلران می‌توان به اندازه تمام کشورهای اروپایی و بیش از چندین میلیارد دلار صادرات داشت.

به گزارش ایسنا، شادمهر کاظم زاده در تذکر شفاهی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) مجلس خطاب به وزیر نیرو، گفت: در سال جاری مزارع گندم و کلزا در موسیان، دشت عباس و دهلران فقط یک بار از ذخائر آب استان استفاده کردند از سوی دیگر بر اثر سیل به این مزارع خسارتهای جدی وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منطق و عدالت حکم می‌کند یا دریافت حقابه امسال از این کشاورزان دریافت نشود یا به اندازه همان یک بار، هزینه حقابه کشاورزی دریافت شود.

نماینده مردم دهلران در مجلس خواستار تسریع در بازگشایی مرز دهلران با کشور عراق شد و افزود: این مرز نزدیکترین مرز به مرکز کشور عراق است و در ایام اربعین حسینی و در صادرات کالا و خدمات به این کشور نقش مهمی دارد از این رو می‌توان از ظرفیت این مرز استفاده بهتری کرد و به اندازه تمام کشورهای اروپایی و بیش از چندین میلیارد دلار از این مرز صادرات داشت.

این عضو کمیسیون عمران در مجلس از وزیر جهادکشاورزی خواست خسارت کشاورزان سیل‌زده استان ایلام را هر چه سریعتر پرداخت کند.

انهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۴۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود

بهمن عشقی؛رییس اتاق بازرگانی تهران در گفت‌وگو با «هم‌میهن» گفت : پیام روشن دولت درباره اختصاص چنین قیمتی برای دلار این است که صادرکننده را از چرخه تولید خارج کند.

این شیوه باعث شده تا بین ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلار ناترازی در صادرات غیرنفتی داشته باشیم و این رفتار باعث کاهش ارزش صادراتی کشور سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱شده است.

هم‌میهن نوشت: دولت می‌گوید حدود ۴۹ میلیارد دلار صادرات داشته و حدود ۶۷ میلیارد دلار نیز واردات داشته‌ایم در نتیجه با کسری مواجه هستیم.

حتماً دولت این سیاست را تغییر خواهد داد چون اصولاً دولت‌ها در ایران عادت دارند چوب و پیاز را با هم بخورند.

اگر امروز هم دولت بر رفتار خود اصرار کند فردا قطعاً عقب‌نشینی خواهد کرد اما دود آن به چشم کشور و صادرکننده می‌رود چون مدیران که خسارتی پرداخت نمی‌کنند و این مردم هستند که از سوءتدبیرها دچار خسارت می‌شوند.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898902

دیگر خبرها

  • چند کشور آفریقایی کالای ایرانی می‌خرند؟
  • صادرات ایران به ۳۹ کشور آفریقایی
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • مبادله تجاری ۱۱ میلیون دلاری گمرکات مازندران و پاکستان
  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود