Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@21:33:28 GMT

دو پزشک در بیرجند مجوز فعالیت در حوزه طب سنتی دارند

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۴۵۱۴

دو پزشک در بیرجند مجوز فعالیت در حوزه طب سنتی دارند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دهقانی فیروز آبادی صبح دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: یکم تا هفتم اردیبهشت ماه هر سال به مناسبت هفته سلامت برنامه‌هایی در راستای آگاه‌سازی مردم از مباحث مختلف بهداشت و درمان در کشور اجرا می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: یکی از عواملی که نقش مهم در ارتقا وضعیت سلامت مردم جامعه دارد، موضوع مراقبت‌های اولیه سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: غربالگری برخی از بیماری‌ها، مراقبت‌های اولیه و اکسیناسیون از جمله مواردی است که از ابتلاء بخشی از جامعه به بیمارهای سخت‌تر و خاص‌تر و با هزینه‌های درمانی بالاتر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: در حال حاضر در جهان حدود ۱۰۰ میلیون نفر به علت پرداخت هزینه‌های سلامت و درمان دچار فقر می‌شوند در حالی که شرایط ایده آل دسترسی همگان به خدمات سلامت همراه با حفاظت مالی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در زمینه مداخلات برخی از افراد تحت عنوان طب سنتی یا طب ایرانی در کار درمان بیماران بیان کرد: متأسفانه برخی از افراد فاقد صلاحیت در حیطه پزشکی بدون مجوز وارد بحث درمان با عنوان طب سنتی شده‌اند که با طرح شکایت؛ بسیاری از آنان حکم دادگاه گرفته‌اند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه در همه موضوعات مسیر علمی مورد پذیرش عقل سلیم است، ادامه داد: اگر کسی بعد از گذراندن دوره پزشکی عمومی در آزمون دستیاری شرکت کرده و در تخصص طب سنتی قبول شود، پس از گذراندن دوره آموزشی مجوز درمان در قالب طب سنتی را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه ما مخالفتی با فعالیت پزشکانی که از مسیر علمی و مجوزدار با آموزه‌های طب سنتی در پیشگیری و درمان پاره‌ای از مشکلات جسمی فعال هستند، نداریم، افزود: در حال حاضر در بیرجند تنها دو نفر مجوز فعالیت در حوزه طب سنتی را دارند.

رئیس دانشگاه بیرجند همچنین در زمینه صف‌های طولانی برای نوبت MRI در خراسان‌جنوبی یادآور شد: این صف‌های طولانی به علت درخواست غیر منطقی برخی از بیماران برای تجویز MRI و عدم مخالفت پزشکان با این درخواست صورت می‌گیرد.

دهقانی فیروزآبادی گفت: با این حال برای شهرستان‌هایی چون طبس که با مرکز استان فاصله زیاد دارند، پیگیر راه‌اندازی مرکز MRI هستیم.

لازم به ذکر است طبق گفته متولیان امر بخشی از هزینه‌های هفته سلامت خراسان‌جنوبی (۳۰ میلیون تومان) که در سال‌های قبل برای تقدیر از فعالان حوزه سلامت هزینه می‌شد، برای کمک به سیل‌زدگان اختصاص یافت.

کد خبر 4597146

منبع: مهر

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۴۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر گفت: این خانواده خیر سلامت مبلغ یاد شده را برای خرید یک دستگاه اسلیت لمپ که در انجام معاینات چشم کاربرد دارد به حساب مشارکت‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد واریز کردند.

 دکتر جواد یزدانی افزود :  قیمت این دستگاه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که با توجه به مشارکت یک میلیاردی این خیرنیک اندیش، دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد نیز در خرید این دستگاه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مشارکت نموده است.

وی بیان کرد : شماره حساب‌های مجمع خیرین سلامت شهرستان کاشمر در صندوق همت کاشمر به شماره ۴۶۱۰ و در بانک ملی ایران به شماره ۰۱۴۴۱۰۴۴۱۰۰۰۱ است.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۷ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های علوم پزشکی نیشابور و تربت‌جام است.

دیگر خبرها

  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران