Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زاهدان- ايرنا- رئيس سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان گفت: اين استان شرايط مناسبي براي افزايش توليدات بخش کشاورزي بويژه دامپروري و گلخانه ‌اي دارد که با برنامه ريزي هاي اصولي بايد از اين ظرفيت ها به منظور رونق توليد و اشتغالزايي بهره گرفت.

به گزارش ايرنا غلام حيدر زورقي روز دوشنبه در نشست شوراي هماهنگي سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان اظهار داشت: رفع موانع توليد وظيفه ذاتي اين نهاد است و به پشتوانه همکاري بخشي به معني واقعي به افزايش و رونق توليد خواهيم رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: شرايط تحريمي کشور مسئوليت همه را بيشتر کرده تا با توليد بيشتر نيازهاي اساسي جامعه را تامين کنيم.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي سيستان و بلوچستان با اشاره به اهميت گام دوم انقلاب گفت: تبيين گام دوم انقلاب از سوي رهبر معظم انقلاب وظيفه سنگيني برعهده بخش کشاورزي نهاده است.
وي اظهار داشت: بارش رحمت الهي و ورود آب به منطقه سيستان شرايطي ممتاز براي بخش کشاورزي فراهم آورده تا متعهدانه در راستاي رونق توليد برنامه ريزي کنيم.
زورقي تصريح کرد: افزايش و رونق توليد نياز به سرمايه‌ گذاري دارد و براي فعالان اقتصادي تسهيل گري امور مورد توجه است.
7316**3213
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۴۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد

سعید خسروجردی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت:‌ داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر، ظرفیت بسیار مناسبی برای پرورش شتر و شترداری دارد.

او افزود:‌ با توجه به اقلیم مناسب منطقه و پتانسیل‌های موجود، قطعاً امکان افزایش جمعیت شتر این شهرستان تا چند برابر وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد:‌ گسترش صنعت شترداری در داورزن، نیازمند همکاری دستگاه‌های مرتبط است و با توجه به خشکسالی‌های اخیر و کاهش بارش‌ها، پرورش شتر در بین انواع دام‌ پرواری سبک و سنگین، راه مقرون به صرفه‌تری محسوب می شود.

خسروجردی بیان کرد: در وضعیت کنونی نیز امکان تهیه علوفه از منابعی چون ظرفیت علوفه‌ای خارشتر و نیز امکان چرا در بیابان‌های داورزن، برای این دام‌ها فراهم است.

او تصریح کرد:‌ تحقیقات علمی نشان داده شیر شتر دارای ارزش غذایی بسیاری است که می‌توان از آن فراورده‌های زیادی تولید کرده و با استفاده از همین پتانسیل، ثروت ایجاد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن تاکید کرد:‌ ایجاد مجتمع شترداری برای ساماندهی شترداری در داورزن، امری ضروری است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • داورزن خراسان رضوی هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • داورزن هزار و ۷۰۰ نفر شتر دارد
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • رئیس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان در سمت خود ابقا شد
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان