Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@13:42:41 GMT

مازندران| زباله معضل برطرف نشده مردمان شمال کشور است

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۵۳۷۰

مازندران| زباله معضل برطرف نشده مردمان شمال کشور است

معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران با تاکید بر پاک نگه داشتن همیشگی زمین و طبیعت در ایام سال گفت: زباله معضل برطرف نشده مردمان شمال کشور است. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۰ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از میاندورود، محمود علی رکنی امروز در همایش روز زمین پاک در دانشکده منابع طبیعی داتشگاه کشاورزی ساری اظهار داشت: دوم اردیبهشت روز جهانی زمین پاک و شعار جهانی آن امسال حفاظت از گونه‌های زیستی و  نه به زباله و پلاستیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محیط زیست زمانی پویا بوده که عناصر حیات زیست کره یعنی زمین، هوا و آب حفظ شود و شرایط متعارف را داشته باشد. سیل یک پدیده طبیعی است اما به دلیل غفلت‌ها مانند از بین بردن پوشش گیاهی، گونه‌های بوته‌ای و علفی آب را از خاک گرفته و فرصت جذب آب گرفته می‌شود و تخریب این گونه‌ها موجب تهدید سیل شده است.

رکنی گفت: استفاده منطقی از منابع در حد ظرفیت و توانمندی محیط زیست باید باشد زیرا هرجا که توجه نکنیم موجب تهدید می‌شود. از دیگر چالش‌های محیط زیستی بحث پسماند و زبابه بوده که زباله محصول زندگی امروز است که با برنامه‌ریزی درست می‌توانیم با تفکیک زباله‌های خشک و تر، شیشه و پلاستیک و کاغد را به صنایع تبدیلی به عنوان مواد اولیه به کارگیری و زباله تر نیز به عنوان کمپوست استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در بحث فاضلاب نیز با برنامه عمل کنیم که در این زمینه 190 لیتر سرانه تولید فاضلاب در استان است که فرصتی بوده که با چرخه و بازچرخانی در زمینه‌های مختلف مانندگسترش فضای سبز و کشاورزی به صورت متوسط، 12 درصد فضلابهای استان تصفیه شود.

دستگاه قضایی اردبیل در برخورد با متخلفان محیط زیست چشم‌پوشی نداردواکنش محیط زیست آذربایجان شرقی به خبر تسنیم؛ اظهارات نماینده تبریز غیرکارشناسی استبیشتر مستندهای محیط زیستی فقط ذکر مصیبت است، بدون راه حل

رکنی گفت: در ادامه حفظ محیط زیست باید به پناهگاه حیات وحش احترام بگذاریم که در پناهگاه دشت ناز نیز محلی برای نگهداری گوزن زرد بوده که باید از این گونه به عنوان یک گونه گنجینه ژنتیکی ارزشمند استفاده شود.

معاون اداره کل محیط زیست مازندران بیان کرد: توسعه پایدار محصولی است که نیازمند توجه به همه حوزه‌ها از جمله مسائل زیست محیطی است.

احترام همیشگی به محیط زیست

علی غلامیان، فرماندار میاندورود نیز گفت: زمین محل زندگی همه موجودات خداوند است که هر روز ما باید روز زمین پاک باشد و به درستی به حوزه محیط زیست را احترام بگذاریم.

وی بیان کرد: امروز باید امانتدار خوبی برای نسل‌های آینده باشیم و در این راستا باید با قاطعیت و نظارت دقیق و بی اغماض با افرادی که شرایط زیست محیطی را رعایت نمی‌کنند برخورد شود.

غلامیان با بیان اینکه برای حفظ محیط زیست باید در راستای علم و تخصص فرهنگ‌سازی شود، تصریح کرد: همه ما یک محیط بان هستیم و با احساس مسئولیت و گسترش نهادهای مردمی و مشارکت دادن مردم در حفاظت جدی ازمحیط زیست اهتمام کنیم.

رئیس محیط زیست میاندورود نیز گفت: دوم اردیبهشت فرصتی جهت یادآوری بوده تا نابسامانی‌ها را برطرف کنیم و چهره زمین را خوشایند کنیم تا همگان از نعمت خدادادی بهره گیرند و دغدغه‌های زیست محیطی را برطرف کنیم.

محمود هادیان افزود: باید همه ما نسبت به محیط زیست خود احساس مسئولیت کنیم و با همکاری، تعامل و برنامه‌ریزی در راستای حفظ محیط زیست برای آیندگان برنامه داشته باشیم.

انتهای پیام/ح

R41358/P/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 6094907

دیگر خبرها

  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • رهاسازی ۵ پرنده در طبیعت تالاب بیشه دالان بروجرد
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در یک منطقه شکار ممنوع/ عکس
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود