Web Analytics Made Easy - Statcounter

گوهرگانی گفت: همه شرکت های خدمات رسان، گاز، برق، آب و همچنین حوزه های مالیاتی و تامین اجتماعی در خصوص واحدهای تولیدی همکاری لازم را داشته و در تعامل باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، جعفر گوهرگانی ظهر امروز ( 2 اردیبهشت) در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: مصوبات این ستاد در راستای رونق تولید و اشتغال از مهم ترین تصمیم گیری ها بوده، دارای ضمانت اجرایی است و باید عملی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: در سال رونق تولید باید نگاه ها را در کمک به واحدهای تولیدی و اشتغالزا تغییر دهیم تا رونق تولید اتفاق بیفتد.

 

گوهرگانی گفت: مسئولان دستگاه های اجرایی، بانک های عامل و بخش خصوصی استان موظف به رعایت و اجرای قانون تسهیل و رفع موانع تولید هستند و در خصوص مصوبات کارگروه نباید کوتاهی کنند.

 

وی ابراز داشت: همه شرکت های خدمات رسان، گاز، برق، آب و همچنین حوزه های مالیاتی و تامین اجتماعی در خصوص واحدهای تولیدی همکاری لازم را داشته و در تعامل باشند.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد یکی از وظایف مهم ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان را مشکل یابی واحدهای تولیدی استان و تصمیم گیری برای رفع آنها بیان کرد.

 

گوهرگانی ادامه داد: متاسفانه گاهی مشاهده می شود که دستگاهی علاوه بر اینکه نقشی در رفع مشکل تولید کننده ایفا نمی کند، خود مشکل تراشی کرده که قطعا با این چنین دستگاهی برخورد خواهد شد.

 

وی ضمن اظهار نارضایتی از شرکت گاز استان در عدم رفع مشکل کارخانه آجر دهدشت، گفت: هر چه سریعتر طبق مصوبه این کارگروه اقدام شود.

 

شایان ذکر است در این نشست، مشکلات چهار واحد تولیدی بررسی و نسبت به رفع آن دستورات لازم ارائه شد.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: نیمه شعبان خبرگزاری شبستان جشن نیمه شعبان امام زمان عج ارتش روز ارتش سپاه خبرگزاری اردبیل کارخانه آجر دهدشت رونق تولید واحدهای تولیدی رفع موانع تولید اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادر‌های اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت: امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادر‌های تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشور‌هایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادر‌های امدادی نیز گفت: هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادر‌ها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادر‌ها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آن‌ها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت: همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

دیگر خبرها

  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • باید و نباید‌های تعامل با کودکان چاق
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود