Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در خصوص بحث شفافیت آرای نمایندگان مجلس گفت: ما پرچمدار بحث شفافیت در مجلس بوده و هستیم. در خارج از مجلس هم که دیده‌بان شفافیت را با آقای توکلی تشکیل دادیم که کارهای خوبی هم آنجا انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*  یکی از مشکلات ما در مجلس نفاق است

امیرآبادی تاکید کرد: در این راستا ما از مجلس دهم کار را شروع کردیم. در این رابطه از نامزدها در رابطه با شفافیت مطالباتی را مطرح کردیم ولی خیلی استقبال نشد. بعد از آن کارهای خوبی در رابطه با بحث شفافیت در کشور صورت گرفت. ما هم در مجلس طرحی را پیشنهاد دادیم که حدود 160-170 نفر هم امضا کردند ولی در نهایت 59 نفر به آن رای دادند که متاسفانه یکی از گرفتاری‌های مجلس هم همین بحث نفاق است که ما باید این نفاق را از بین ببریم.

این نماینده مجلس افزود: چنین اتفاقاتی برای یک مجلسی که می‌خواهد در تراز انقلاب باشد خوب نیست در حالی که در مجالس دنیا چنین اتفاقاتی رخ نمی‌دهد و آرا بسیار شفاف است.

* مردم حق دارند بدانند که نمایندگان مخالف سپاه چه کسانی هستند

امیرآبادی در ادامه با اشاره بهحمایت قاطع مجلس از سپاه در طرح مقابله به مثل با آمریکا یادآور شد: ما در این رابطه 2 رای مخالف هم علیه سپاه داشتیم! هم در دو فوریت و هم در کلیات. حال آیا مردم حق ندارند بدانند که این دو نماینده که علیه سپاه رای داده‌اند چه کسانی هستند، مردم این حق را دارند که بدانند اصلا شاید هم در آینده رای بیشتری به او بدهند. چرا خودشان اعلام نمی‌کنند؟

وی با اشاره به دلایل نمایندگانی که مخالف شفافیت آرا هستند، گفت: یک عده از نمایندگان مانند آقای مطهری می‌گویند از ترس شورای نگهبان نمی‌خواهند که آراء شفاف باشد در صورتی که  می‌توانم قاطعانه بگویم در شورای نگهبان کسانی را به دلیل رای رد صلاحیت نمی‌شود، بالاخره ما داریم رفتار همکاران را رصد می‌کنیم، می‌فهمیم چه کاری می‌کنند، مثلا کسی که تمام تلاشش را گذاشته تا پسر 27-28 ساله‌اش را رئیس صندوق تامین خسارت‌های بدنی بیمه ایران کند، معلوم است رد صلاحیت می‌شود.

* آخوندی و قاضی‌زاده هاشمی استعفا نداده بودند این مجلس عرضه برکناری آنها را نداشت

این نماینده مجلس تاکید کرد: برخی‌ها هم می‌گویند گروه‌ها و اقشار و یا احزاب در صورت شفاف شدن آرا به ما فشار می‌آورند و یا می‌گویند وزرا ما را اذیت می‌کنند، البته ما به همه اینها پاسخ دادیم.

وی یادآور شد: از طرفی وقتی یک وزیر باج می‌دهد و یا با یک نماینده می‌بندد، وقتی نماینده کاملا دولتی می‌شود چنین وضعیتی هم پیش می‌آید. من قاطعانه می‌گویم که اگر آقای آخوندی و قاضی‌زاده هاشمی استعفا نداده بودند این مجلس به هیچ عنوان عرضه برکناری آنها را نداشت.

امیرآبادی تصریح کرد: به طور مثال سراغ من که نماینده مجلس هستم می‌آیند و می‌گویند تو حدود 4 میلیون حقوق می‌گیری و قرار است چندسال دیگر بازنشسته شوی، پس بیا پرونده‌ات را ببریم، مثلا وزارت نفت و با 25 با 20 میلیون تومان در زمان بازنشستگی حقوق بازنشسته بگیر! اینگونه معلوم است که یک نماینده سرسپرده وزیر نفت می‌شود. این مشکلات به دلیل مشکلاتی است که انتخابات داریم.

*  سلامتی و پاکدستی باید معیار انتخاب مردم در انتخابات مجلس باشد

وی گفت: عده‌ای از نمایندگان به دیدار خاتمی رفتند، آن زمان یک عده اعتراض کردند ولی من گفتم اینها باید چنین کاری کنند چون نوکر خاتمی هستند. به نظر من خاتمی باید پاسخگو باشد چون او اینها را نماینده کرده و یا از آقای روحانی حمایت کرده است. خاتمی باید در مورد عملکرد لیست امید در مجلس پاسخگو باشد.

امیرآبادی اظهار داشت: مردم باید از نمایندگان سؤال کنند که بعد از چند دوره نمایندگی ثروتش چقدر شده است و چندتا خانه دارد؟ مردم باید اینها را بدانند. از آن طرف سلامتی و پاکدستی باید معیار انتخاب مردم در انتخابات مجلس باشد.

عضو هیأت رئیسه مجلس اضافه کرد: برخی نمایندگان نمی‌گذارند آرای‌شان را شفاف کنیم، یک زمان قرار شد داوطلبانه آرا را اعلام کنیم ولی وقتی آرا را جمع کردیم دیدیم برخی از نمایندگان واقعیت را اعلام نمی‌کنند.

* حسام الدین آشنا را درباره بودجه موسسه‌های فرهنگی به مناظره دعوت می‌کنم

وی در ادامه با اشاره به دروغ‌پراکنی‌های که در فضای مجازی در باره بودجه حوزه‌های علمیه و نهادهای انقلابی مطرح می‌شود، گفت: همواره دولت بر اساس دلخواه خودشان بودجه‌ای را به این نهادها می‌دادند و ما  یکسری جاها ورودهایی داشتیم که هزینه هم برای ما داشته است ولی حتما برای انقلاب دستاورد خواهد داشت.

وی گفت: آقای آشنا، بودجه مرکز خدمات مدیریت و جامعه المصطفی را کم کرد و از ان سو بودجه برخی جاها که خواسته بود را زیاد کرده بود، بنده گفتم هر چه آقای آشنا کم کرده است زیاد شود و هر چه زیاد کرده کم شود و نمایندگان هم رای دادند. من آقای حسام الدین آشنا را در موضوع بودجه ها و بودجه موسسه‌های فرهنگی به مناظره دعوت می‌کنم.

* برخی مقامات گزارش نادرست به رهبر انقلاب می‌دهند

امیرآبادی در بخش دیگری از سخنانش گفت: متاسفانه برخی گزارشات که برخی مقامات به مقام معظم رهبری می‌دهند گزارشات درستی نیست. مثلا FATF اصلا ما را عضو آن نمی‌کنند اعضای FATF فقط 37 کشور هستند قرار است شرایط FATF را بپذیریم بدون آنکه عضوش شویم که به ما گفتند 42 شرط را باید بپذیرید. ولی اینها به رهبر انقلاب گفته‌اند ما پذیرفتن این شروط عضو FATF نمی‌شویم ولی نگفتند که اصلا ما را عضو FATF نمی‌کنند. در اوراسیا هم هنوز ما را عضو نکرده‌اند.

* دولت بخش عمده ای از مصوبات مجلس را اجرا نمی‌کند

این نماینده مجلس در ادامه با اشاره به تلاش برخی نمایندگان برای استیضاح رئیس‌جمهور گفت: بعد از اینکه این نمایندگان از این اقدام منصرف شدند، گفتند نظام نخواسته! این ولایتمداری نیست که وقتی مملکت بد اداره می‌شود گردن رهبری بیندازیم قطعا آقای روحانی الان از خدا می‌خواهد اینگونه کنار برود.

وی در خاتمه با اشاره به مصوبات مجلس اظهار داشت: متاسفانه دولت بخش عمده ای از مصوبات مجلس را اجرا نمی‌کند.

منبع: نماینده

کلیدواژه: احمد امیرآبادی فراهانی مجلس نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۶۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد

پهلوانیان مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس در بازدید از روند ضبط این مناظره‌های تلویزیونی اظهار کرد: به منظور عدالت رسانه‌ای برای نامزد‌هایی که به دور دوم انتخابات مجلس رسیده اند، فرصت یکسان و رایگان برای معرفی در رادیو و تلویزیون این مرکز فراهم شده است.

او افزود: بر این اساس برای هر کدام از نامزد‌ها یک برنامه به مدت ۲۰ دقیقه و برای هر حوزه ۳ مناظره با مدت زمان ۹۰ تا ۱۲۰ دقیقه ضبط و در زمان تبلیغات از صدا و سیمای مرکز فارس پخش می‌شود.

قزل سفلی رئیس ستاد انتخابات فارس هم در بازدید از روند ضبط مناظره‌های نامزد‌های مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از ۱۸ کرسی سهم استان فارس در مجلس شورای اسلامی، ۲ کرسی مربوط به حوزه انتخابیه شیراز و زرقان و یک کرسی مربوط به حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد به دور دوم انتخابات رسیده است.

او با بیان اینکه نامزد‌ها بر اساس قانون می‌توانند از امکانات و ظرفیت‌های دولتی برای تبلیغات انتخاباتی برخوردار شوند، ادامه داد: در استان فارس در ۲ بخش تبلیغات محیطی بیش از ۷۰ سالن اجتماعات برای سخنرانی، بیش از هزار و ۵۰۰ تابلو تبلیغاتی و بیش از ۳۵ هزار متر مربع مکان برای نصب پوستر و بنر تبلیغاتی در نظر گرفته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • خبر مهم وحیدی درباره مرحله دوم انتخابات مجلس
  • انتخاب ۴۵ نماینده در دور دوم انتخابات مجلس