Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا درویش‌نژاد از اوایل بهمن‌ماه قصد به استعفا کرد تا اینکه 23 بهمن ماه رسماً اعلام شد که وی دیگر قصد ادامه حضور در استان همدان را با سمت مدیرکلی ندارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از همدان؛ روزهای آغازین بهمن ماه سال 97 بود که زمزمه‌هایی مبنی بر استعفای علیرضا درویش‌نژاد از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان مطرح شد؛ درویش‌نژادِ هرمزگانی که با حضورش در همدان تغییراتی در بخش‌های اجرای کنسرت‌ها ایجاد کرده بود، در کمتر از 7 هفت ماه از حضورش مورد توجه هنرمندان در بخش‌های مختلف قرار گرفته بود؛ اما حضور او دولت مستعجل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دهۀ فجر زمزمه‌های رفتن او قوت گرفت تا اینکه روزهای پایانی بهمن، با اینکه او مدتی بود در محل کارش حاضر نبود، استعفایش به صورت رسمی اعلام شد.

پس از استعفای درویش‌نژاد، طبیعی بود که استاندار هم نظراتی در مورد مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان داشته باشد، بنابراین رای‌زنی‌ها از همان زمان آغاز شد و تا امروز گزینه‌ای جدی برای حضور چهره‌ای به عنوان مدیرکل مطرح نشده است.

نداشتن مدیرکل در حوزه فرهنگ اشکالاتی را با خود به همراه دارد. از جمله اینکه همدان مدعی مرکزیت تاریخ و تمدن ایران را دارد، بخشی از این پایتختی تاریخ و تمدن به طور خاص به حوزه فرهنگ باز می‌گردد، آنچه امروز استان همدان نیاز دارد، استراتژی فرهنگی در حوزه سینما، تئاتر، موسیقی، ادبیات، هنرهای تجسمی و ... است، اگرچه تمام این کارها و فعالیت‌ها مثل گذشته در حال انجام است، اما با حضور یک مدیرکل جسور، آشنا با فرهنگ و هنر، مستقل و آگاه می‌شود مسیر را بهتر طی کرد. چطور می‌شود یک اداره کل را از بهمن 97 تا اردیبهشت 98 بدون مدیرکل گذاشت و پایان سال 98 مدعی شد که فرهنگ و هنر فضایی بالنده داشته است؟ چطور می‌شود مدیرکل نداشت اما استراتژی داشت؟ چطور می‌شود مدیرکل نداشت اما جشنواره‌های ملی و سراسری داشت؟

درست است که ایام تعطیلات نوروز هم باعث این وقفه شده اما از دست دادن زمان، یعنی از دست دادن فرصتی که اگر غنیمت شمرده شود، می‌تواند رونق فرهنگ و هنر را به همراه داشته باشد.

البته که نکتۀ مهم دیگر انتخاب مدیرکل است، اگر یک مدیرکل محافظه‌کار، نا آگاه به حوزه فرهنگ و هنر (مشخصاً غیر متخصص در سینما، تئاتر، موسیقی، ادبیات و ...) انتخاب و سپس انتصاب شود نه تنها کمکی به فرهنگ استان نمی‌کند، بلکه با روحیه‌ای پلیسی  فضای هنر و فرهنگ استان را می‌بندد و اجازه شکوفایی خلاقیت را از هنرمندان می‌گیرد.

هنرمندان همدانی، امروز مدیر منفعل را بر نمی‌تابند، دلیلش هم این است که به حقوق خود واقف هستند، مطالبات خود را می‌دانند و قانون را هم تا حدی آموخته‌اند، بنابراین نمی‌شود مدیری را بر این عرصه وارد کرد که به فرهنگ به عنوان یک دغدغه نگاه نکند.

 

 

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تمدن خلاقیت فرهنگ و ارشاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۷۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: صنعت و دانشگاه دو رکن مهم توسعه‌یافتگی در هر جامعه هستند که جدا از هم معنا ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن رضانیا امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: ما برای بهره‌وری درست از ظرفیت دانشگاهی استان نیاز داریم که دانشگاه و صنعت دست به دست هم دهند که این اتفاق به دست متولیان دولتی و دانشجویان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد، افزود: دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه ورود کند که اگر این مهم در حوزه اقتصادی رقم خورد منجر به نتایج مطلوب و اثر‌گذاری می‌شود.

رضانیا با بیان اینکه برخی کد رشته محل‌ها فقط به یک مدرک منتهی می‌شود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه باید از خبرگان بازار استفاده کنیم، یعنی کسانی که در بازار کار می‌کنند و صاحب تجربه هستند و همین‌ها به ما کمک می‌کنند تا رشته‌های جدید را تدوین کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بر ضرورت تداوم همکاری های دوجانبه مابین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی استان تأکید کرد و افزود: در گذشته غالباً در دانشگاه‌ها تأکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم‌توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌‍افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه‌‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

رضانیا با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش‌آفرین باشند، گفت: فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • واکنش جمشید مشایخی، علی حاتمی و بهمن فرمان‌آرا به احضار هنرمندان به دادگاه انقلاب در بهار ۵۹/ از شجریان تا کرم رضایی برای پاره‌ای توضیحات احضار شدند
  • وزیر فرهنگ درگذشت یکی از بزرگان موسیقی کشور را تسلیت گفت
  • سینه‌ این هنرمند لبریز از اشعار و عرفان بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی درگذشت حاج عیسی قلی‌پور
  • برای هنرمندی که سینه‌اش لبریز از زلالی مذهب و عشق بود
  • پیام تسلیت وزیر فرهنگ در پی درگذشت عیسی بخشی از بزرگان موسیقی