Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، علی حسین احدی عالی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل افزود: طرح‌های آبیاری تحت فشار در اراضی خرد کشاورزی و در سطح پروژه‌های ملی و عمومی در حال اجرا بوده و در این زمینه محدودیت اعتباری وجود ندارد و بایستی اراضی مستعد شناسایی و مطالعه گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: تاکنون در حدود یک هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی خرد کشاورزی شهرستان اردبیل و در یک هزار و ۸۸۵ هکتار از پروژه‌های ملی اراضی پایاب سد یامچی، سیستم آبیاری تحت فشار اجرا شده و به کشاورزان تحویل داده شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل ادامه داد: در سال گذشته، این مدیریت جهت افزایش راندمان آبیاری در سطح مزرعه، اقدام به تشکیل ۳۲ پرونده در سطح ۵۶۵ هکتار نموده که جهت بهره مندی از تسهیلات یارانه‌ای به صندوق حمایت از بخش کشاورزی معرفی شده است.

احدی عالی در خصوص اجرای سیستم آبیاری موسوم به کم فشار نیز گفت: تاکنون سیستم آبیاری کم فشار درسطحی معادل ۹ هزار و ۶۱۰ هکتار از روستا‌های تابعه این شهرستان اجرا شده است.

وی با اشاره به اینکه راندمان آبیاری در بخش کشاورزی به روش سنتی حدود ۴۰ درصد می‌باشد افزود: اجرای سامانه‌های نوین آبیاری به منظور استفاده بهینه از منابع آب موجود و مقابله با خشکسالی و افزایش راندمان آبیاری به میزان ۷۵ درصد در روش آبیاری بارانی و ۹۰ درصد در روش قطره‌ای، کاهش هزینه‌های آبیاری، سهولت انجام عملیات زراعی، مقابله با علف‌های هرز مزرعه، جلوگیری از فرسایش خاک و زهدار شدن اراضی و نهایتا افزایش محصول در واحد سطح به کشاورزان توصیه می‌گردد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل یادآور شد: کشاورزان محترم می‌توانند جهت اجرای سیستم آبیاری تحت فشار و کم فشار به مراکز جهاد کشاورزی حوزه روستای خود مراجعه نموده و نسبت به تکمیل فرم تقاضا نامه وسایر مدارک مورد نیاز جهت تکمیل پرونده اقدام نمایند.

احدی عالی اظهار کرد: استقبال کشاورزان از این طرح و استفاده از آن در اراضی کشاورزی منجر به بهره برداری صحیح از منابع آبی و تاثیر مستقیم در افزایش تولیدات کشاورزی و تحقق اهداف اصلی تجهیز اراضی به سیستم‌های نوین آبیاری می‌گردد.

انتهای پیام/ح

اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در اردبیل

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی آبیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۷۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: با ورود دستگاه قضایی بیش از دو هزار و 100 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال گذشته که مورد تعرض و تصرف عده ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی رفع تصرف شد.

 ناصر عتباتی افزود: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در یکهزار و ۱۳۷ فقره به مساحت بیش از یکهزار و ۲۴۷ هکتار بود.

عتباتی، همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در سال گذشته نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان پارسال به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان و شهرستانها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، دو هزار و ۶۸۶ مورد تغییرکاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از شش هکتار به تعداد یکهزار و ۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی جلوگیری کرد.

رئیس کل دادگستری استان ، همچنین با اشاره به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی گفت: در سال گذشته بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان رفع تصرف شد.

 

 

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری