Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران از فراهم شدن مقدمات راه اندازی سامانه مشترک جریان ترافیک هوایی میان 15 کشور خاورمیانه و شمال آفریقا در نشست اخیر دفتر منطقه ای ایکائو در قاهره مصر خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، سعید اکبری با اعلام این خبر عنوان کرد: این سامانه به نوعی در منظم کردن و مدیریت جریان ترافیک در 15 کشور منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (شامل ایران، امارات، قطر، عربستان، عمان، کویت، عراق، سوریه، لبنان، مصر، سودان، یمن، اردن، لیبی و بحرین) کمک می کند و در هماهنگ سازی پروازهای این کشورها برای جلوگیری از تاخیرهای احتمالی موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران افزود: در هفدهمین نشست دفتر منطقه ای MIDANPIRG که هفته گذشته با حضور مقامات هوانوردی 15 کشور عضو و نمایندگانی از یورو کنترل، یاتا، ایکائو و دفتر منطقه ای آفریقا برگزار شد، ضمن رایزنی درباره راه اندازی سامانه مشترک کنترل جریان ترافیک هوایی مباحثی از جمله توافق های تجسس و نجات بین کشورها، به اشتراک گذاری اطلاعات راداری، میزان جدایی راداری، نحوه مکاتبه با دفتر منطقه ای، ایجاد راه های هوایی با صرفه اقتصادی و بازطراحی فضای پروازی کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا بررسی شد.

وی گفت: ایران در میان کشورهای منطقه دارای بالاترین میزان ترافیک پرواز عبوری و بیشترین تعداد فرودگاه است.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شرکت فرودگاه ها سعید اکبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۷۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در پی فرود خطرناک یک فروند هواپیمای باری بوئینگ مدل ۷۶۷ در فرودگاه استانبول که به‌دلیل مشکل فنی، قادر به باز کردن چرخ‌های جلو نبود، تحقیقات در این زمینه آغاز شد.

این هواپیما که از مبدا فرودگاه «شارل دوگل» پاریس برخاسته بود، پس از اطلاع به برج کنترل فرودگاه استانبول درباره مشکل فنی و باز نشدن چرخ‌های جلو، با هدایت برج کنترل با دماغه روی باند فرود آمد.

تیم‌های امدادونجات فرودگاه و آتش‌نشانی پیش از فرود هواپیما به محل اعزام شدند اما این سانحه هیچ مصدوم یا قربانی نداشت. هواپیمای مذکور که یکی از متداول‌ترین هواپیماهای باری محسوب و برپایه مدل ۷۶۷ مسافربری طراحی شده است، حدود ۱۰ سال عمر دارد.

یکی از مقامات وزارت حمل و نقل هوایی ترکیه گفته است که واحدهای این نهاد در حال بررسی علت حادثه هستند. تصاویر ویدئویی نشان می‌دهد که این هواپیما در هنگام فرود با دماغه دچار حریق جزئی شده و جرقه‌های آتش و دود ناشی از آن به هوا برخاسته است. ژوئن پارسال نیز یک فروند هواپیمای بوئینگ کوچک مدل ۷۱۷ متعلق به خطوط هوایی دلتا در کارولینای شمالی فرودی مشابه داشت.

هرچند کارخانه‌های تولیدکننده عمدتاً مسئولیت تعمیر و نگهداری هواپیماها را پس از ورود آنها به چرخه پرواز برعهده ندارند اما بوئینگ به‌دنبال مجموعه‌ای از سوانح هوایی که در ماه‌های اخیر برای هواپیماهای ساخت این غول هواپیماسازی رقم خورده، به شدت هدف انتقادات و تحقیقات قرار گرفته است.

کد خبر 6100827

دیگر خبرها

  • حمله هوایی اسراییل به دفتر فرهنگی مقا‌ومت عراق در دمشق
  • رایزنی ایران و تاجیکستان درمورد تقویت روابط دوجانبه
  • ادعای وزیر دفاع آمریکا: ایران همچنان یک تهدید برای کل منطقه خاورمیانه است
  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • دفاع منسجم سامانه یکپارچه پدافند هوایی از آسمان ایران
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • رایزنی گروسی و امیر عبداللهیان در تهران
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس