Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@06:29:01 GMT

ارتقا همکاری های تجاری اولویت روابط ایران و چین است

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۱۹۱۲۷

ارتقا همکاری های تجاری اولویت روابط ایران و چین است

پکن- ایرنا- رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ارتقا سطح همکاری های تجاری در اولویت روابط ایران و چین است گفت: یکی از مباحث مهم ما در روابط ایران و چین، ارتقا سطح همکاری های تجاری است.

به گزارش ایرنا 'محمد رضا پور ابراهیمی' روز دوشنبه در پکن در جمع خبرنگاران ایرانی گفت: در ماه های اخیر نشست های مشترکی میان ایران و چین برای افزایش و ارتقا روابط تجاری و اقتصادی انجام شده است و در این سفر نیز که با مسئولیت 'حداد عادل' عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، انجام شده است موضوعات مربوط به ارتقا سطح همکاری های اقتصادی با مسئولین ارشد حزب کمونیست چین در دستور کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


'پور ابراهیمی' رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در معیت هیاتی به ریاست 'حداد عادل' عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و برای شرکت در دومین اجلاس بین المللی یک کمربند یک جاده به چین سفر کرده است.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: قرار است نشست هایی در این خصوص برگزار کنیم و امیدواریم مجموعه اقداماتی که در این حوزه در دستور کار است به افزایش سطح همکاری های در حوزه نظام بانکی و مباحث مربوط به تامین مالی کمک کند.
او با اشاره به برگزاری دومین اجلاس «یک کمربند یک جاده» که در روزهای آینده با حضور کشورهای سراسر جهان در پکن برگزار می شود تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران به دلیل نقش تاریخی که در این مسیر ایفا کرده است جایگاه ویژه ای در راه ابریشم نوین چین دارد.
پور ابراهیمی تاکید کرد: مهمترین موضوعی که چین در دستور کار نشست امسال قرار داده است بحث تامین مالی و فاینانس پروژه های اقتصادی مرتبط با چین است طبیعتا ایران به واسطه موقعیت سوق الجیشی مانند دسترسی به آسیای میانه، آب های آزاد و اروپا، موقعیت ممتاز و نفی ناپذیری دارد و این فرصت ها، شرایط را برای توسعه همکاری های اقتصادی با چین فراهم کرده است.
وی یکی از موضوعات مهم ایران در این اجلاس را نحوه اجرای پروژه های اقتصادی مرتبط با 'یک کمربند - یک جاده' عنوان کرد و گفت: در خصوص نحوه فاینانس و اجرای پروژه های اقتصادی، همکاری بانکی، ایجاد رویکرد جدید در تعاملات بانکی از طریق ارزهای دیجیتالی و ایجاد پیمان های پولی دو یا چند جانبه و موضوعات مربوط به مراودات تجاری اعم از صادرات و واردات با چین مذاکره خواهیم کرد.
دومین اجلاس بین المللی سران «یک کمربند یک جاده» هفته جاری و با حضور بیش از پنج هزار مهمان خارجی از 137 کشور از جمله 37 تن از روسای جمهور و نخست وزیران این کشورها و 150 وزیر در پکن برگزار می شود.
شی جین پینگ رییس جمهوری خلق چین سال 2013 میلادی در جریان دیدار خود از قزاقستان و اندونزی، به ترتیب پیشنهاد ساخت 'کمربند اقتصادی جاده ابریشم' و ساخت 'راه ابریشم دریایی در قرن بیست و یکم' را مطرح کرد که این طرح در نهایت با عنوان «یک کمربند - یک جاده» به جهان معرفی شد.
این پروژه در ابتدا با سرمایه گذاری بیش از یک هزار میلیارد دلار توسط چین آغاز شد و تا کنون 124 کشور و 29 سازمان بین المللی موافقت نامه همکاری با چین در مورد این طرح را امضا کرده اند.
دومین کنفرانس بین المللی 'یک کمربند - یک جاده' روزهای 5 تا 7 اردیبهشت در پکن برگزار می شود.
**آساق**1904**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كميسيون اقتصادي چين پور ابراهيمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۹۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود

به خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان امروز در نشست کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی با تاکید بر لزوم عملیاتی شدن دیپلماسی اقتصادی کشور اظهار داشت: توسعه روابط تجاری و صنعتی، ورود تکنولوژی‌های نوین مرتبط با خدمات فنی_مهندسی و تأمین مواد اولیه از جمله سیاست‌های ویژه دولت در دیپلماسی اقتصادی است.

وی افزود: بر همین مبنا برنامه ریزی سفرهای خارجی هیئت‌های تجاری و اقتصادی به بمنظور حضور در نمایشگاه‌ها و بازدید از ظرفیت‌های اقتصادی همچنین زمینه‌سازی تبادلات تجاری، انعقاد قرارداد همکاری و تفاهم نامه‌های دو یا چند جانبه در دستور کار قرار دارد.

عادل شهرزاد با اشاره به اعزام ۴ تیم اقتصادی در سال جاری، ادامه داد: روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت نیز گروهی از مدیران دولتی و فعالان بخش خصوصی استان عازم کشور چین خواهند شد تا در کنار هم بتوانند اتفاقات مثبتی در حوزه تجارت و اقتصاد هرمزگان رقم بزنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در خصوص کشورهای هدف سفر گروه‌های تجاری و اقتصادی استان نیز گفت: کشورهای منطقه، برخی از کشورها بازار هدف محصولات تولیدی استان همچنین کشورهایی که در زمینه دریافت تکنولوژی و خدمات فنی_مهندسی می‌توانند اثر گذار باشند جز مقاصد سفر گروه‌های تجاری هرمزگانی بوده است.

وی تصریح کرد: سال گذشته هرمزگان نیز مقصد سفر و بازدید بالغ بر ۲۲ هیئت تجاری و اقتصادی از کشورهای مختلف بوده و نیاز است برای تداوم این روابط و توسعه همکاری‌ها هیئت‌های از استان هرمزگان نیز به این کشورها هم سفر کنند.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های استان، اعزام این هیئت‌های اقتصادی در سال جاری ادامه خواهد داشت تا شاهد تحقق برنامه‌های جذب سرمایه گذاری و توسعه صادرات استان باشیم.

کد خبر 6086747

دیگر خبرها

  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • به دنبال گسترش روابط اقتصادی و تجاری با چین هستیم
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • توسعه همکاری با پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • توسعه همکاری با همسایگان جزو اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • هیات اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می‌گذرد؟
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است