Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مسکن گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامی کارشناس مسکن در برنامه گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص تاثیر افزایش سقف تسهیلات بر بازار مسکن تصریح کرد: تحریک تقاضای خرید مسکن با افزایش سقف وام خرید، نمی‌تواند کارساز باشد و قیمت مسکن را افزایش می‌دهد، برای حمایت در این بخش باید به سمت تولید و عرضه مسکن برویم و هزینه‌های تولید را کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بازار مسکن به طور جدی با سوداگری برخورد نشده و بخشی از خانه‌ها احتکار می‌شودو برخی افزایش قیمت‌ها دلیل ندارد در حالیکه در بسیاری از کشور‌ها بر خانه‌های خالی مالیات می‌بندند.

غلامی اظهار کرد: باید به سمت کاهش هزینه‌های تولید مسکن پیش برویم و واحد‌های انبوده نباید مشارکتی تولید شود و انبوه ساز صاحب واحد‌ها شود بلکه مردم به صورت پیش خرید باید صاحب واحد‌های مسکونی شوند.

اصلانی معاون دفتر اقتصادی وزارت راه و شهرسازی در این خصوص تصریح کرد: مصوبه اخیر شورای پول و اعتبار افزایش سقف وام مسکن را ابلاغ کرده است و سازنده می‌تواند تا ۸۰ درصد هزینه ساخت را از منابع بانکی تامین کند.

وی افزود: آنچه مهم است این تسهیلات برای واحد‌هایی تا ۱۰۰ متر است و سیاست گذار به سمت ساخت واحد‌های کوچک می‌رود و دوره بازپرداخت از ۱۲ به ۱۵ سال افزایش یافته است.

اصلانی گفت: ما نباید تنها یک رویه برای بخش خاص داشته باشیم و باید به نیاز همه گروه‌ها توجه شود و انواع روش‌های حمایتی برای کم درآمد‌ها میان درامد‌ها و مابقی اقشار جامعه داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: حضور بیش از ۲ هزار دلال در شهر پردیس/ امسال پرونده ۴۰ هزار واحد مسکن مهر پردیس بسته می‌شود

در ادامه رهبر نائب رئیس انجمن انبوه سازان در این ارتباط اظهار کرد:  با افزایش دو برابری قیمت مسکن قدرت خرید مردم به شدت کاهش یافته است و تنها راه اینست که هزینه‌های تولید را کاهش دهیم و یا از طریق اعطای تسهیلات به خرید کمک کنیم.

وی ادامه داد: تسهیلات با این نرخ سود معضلی برای پرداخت کنندگان محسوب می‌شود.

رهبر تاکید کرد: اگر قرار است تسهیلات داده شود اول باید تولید مسکن را به مرحله‌ای برسانیم که تعداد واحد‌ها به اندازه کافی باشد و نباید از بخش تولید غافل شد.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۹۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی صابری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال ۱۲ هزار و ۲۰۰ نفر از متقاضیان ساخت مسکن در روستاهای گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بهره مند می‌شوند.

سرپرست معاونت بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان گلستان با بیان اینکه روستاییان گلستانی در ۲۲۸ هزار واحد مسکونی گذران زندگی می‌کنند، گفت: بیش از ۱۲۸ هزار واحد مسکونی روستایی استان نوسازی و مقاوم است و مابقی این واحدها کم دوام و در مقابل حوادث، غیر مقاوم هستند.

وی با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با کمک دولت‌ها و با هدف ارتقا سطح رفاه و زندگی روستاییان از سال ۸۴ تا کنون، به متقاضیان ساخت و نوسازی خانه‌های روستایی تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد ۵ درصد پرداخت کرده است، افزود: در دولت مردمی سیزدهم برای اولین بار هم مبلغ تسهیلات و هم تعداد سهمیه استان‌ها رشد چشمگیری داشته که به تَبع آن شاهد جهش در روند نوسازی و ساخت خانه‌های روستاییان به ویژه محرومان و اقشار کم درآمد هستیم.

صابری اظهار کرد: سهم استان گلستان از اعتبارات امسال با رشد حدود ۱۰۰ درصدی به چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای ساخت ۱۲ هزار واحد رسیده که تا کنون ۱۰ هزار و ۹۰۰ متقاضی جهت دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه به بانک‌ها معرفی شده‌اند که ۵ هزار و ۴۶۰ متقاضی موفق به عقد قرارداد با بانک‌های عامل شده‌اند و ساخت و ساز خانه‌های خود را آغاز کرده‌اند.

وی یادآور شد: ساخت و سازهای روستایی توسط مهندسان نظام فنی روستایی و نظارت عالیه همکاران شعب و اداره کل به صورت مرحله‌ای نظارت می‌شود.

کد خبر 6097828

دیگر خبرها

  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • ضرورت افزایش مراکز معاینه فنی خودرو در شهرستان‌ها
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید
  • بازار نابسامان اجاره مسکن در شهرهای جدید
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران