Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرجهادکشاورزی شهرستان قرچک گفت: باتوجه به پیش بینی های سازمان هواشناسی برای روزهای آتی، کشاورزان وبهره برداران اقدامات لازم را به منظور پیشگیری از وقوع خسارت احتمالی اتخاذ دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی محمد حسینی مدیرجهادکشاورزی شهرستان قرچک درگفتگو با خبرنگار قرچک آنلاین اظهار داشت: باتوجه به پیش بینی های سازمان هواشناسی برای روزهای آتی، احتمال  بارش برف، باران  وکاهش شدید دما به زیر صفر خصوصا در روزهای دوشنبه، سه شنبه وچهارشنبه هفته جاری، کشاورزان وبهره برداران اقدامات لازم را به منظور پیشگیری از وقوع خسارت احتمالی اتخاذ دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اقدامات لازم برای باغ ها، استفاده از بخاری‌های باغی به تعداد زیاد با شعله کم "۷۰-۸۰ عدد در هر هکتار"، سوزاندن کاه و کلش و شاخه‌های هرس شده موجود در سطح باغ، استفاده از پنکه‌های باغی یا هر وسیله تولید باد است.

حسینی افزود: مه پاشی آب با استفاده از سمپاش‌ها،غرقاب کردن سطح باغ با آب چاه، سوزاندن و دود کردن لاستیک، استفاده از انواع دستگاه‌ها تولید گرما در باغات، استفاده از ترکیبات پتاس بالا ۳۶-۱۲-۱۲ یک در هزار، کلات روی ۱.۵در هزار، کلات بر ۱ در هزار، اسید امینه ۱.۵ در هزار.است.

وی با اشاره به اقدامات لازم بری گلخانه ها و واحدهای تولید قارچ، بیان کرد: محافظت از پوشش گلخانه ها در برابر وزش باد شدید، اتخاذ تدابیر لازم جهت تعمیر پوشش، تجهیز سیستم های گرمایشی و تامین سوخت گلخانه ها، کنترل دریچه های سقفی و مقاوم سازی تاسیسات گلخانه ها و سالن های پرورش قارچ در مقابل وزش باد باشند.

مدیرجهادکشاورزی شهرستان قرچک تاکید کرد: مرغداری ها ودامداری ها اقدامات لازم انجا دهند و تنظیم و تهویه دما و رطوبت در مرغداری‌ها و دامداری‌ها به‌ خصوص هنگام شب با توجه به کاهش دما را داشته باشند.

  وی تصریح کرد: خودداری از ورود دام به مناطق مرتفع باتوجه به بارندگی‌های رگباری و احتمال وقوع صاعقه به دلیل بارش باران و وزش باد، از چرای دام درحاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌ها به دلیل بارش باران و وزش باد خودداری کنند.

حسینی با بیان اقدامات لازم برای زراعت، گفت: خودداری از مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز در مزارع غلات و کلزا به دلیل بارش باران و وزش باد، از کودهای ازته به صورت سرک در مزارع غلات پاییزه قبل از آغاز بارش به دلیل بارش باران و وزش باد استفاده کنند.

وی تاکید کرد: زنبورداری ها باید اقدامات لازم برا در این هوا باید انجام دهند که از کندوهای زنبورعسل در مقابل باران و باد محافظت شود.

مدیرجهادکشاورزی شهرستان قرچک با اشاره به اقدامات لازم برای واحدهای پرورش دهنده ماهی، بیان کرد: واحدهای پرورش ماهی درصورتیکه ازآب رودخانه استفاده می کنندمحل ورودی آب بسته شده واز پمپ های برگشت آب استفاده شود، درصورت گل آلودگی آب،تعذیه ماهی موقتا قطع گردیدویابه حداقل برسد و ارتفاع آب استخر ها کم گردد.

وی در پایان افزود: تمامی اداوات وتجهیزات کمکی ازقبیل هواده ها، دستگاه اکسیژن ساز، درام فیلتروغیره تا عادی شدن اوضاع فعال گردد وعلاوه برتنظیم خروجی آب ازتوری های کمکی جهت جلوگیری ازخروج ماهی استفاده گردد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۱۹۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان

ایسنا/کرمان در پی اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی و سیلابی شدن منطقه شرق استان، استاندار کرمان از چند محور در شهرستان بم و نرماشیر بازدید کرد.

محمدمهدی فداکار شامگاه ششم اردیبهشت ماه در پی اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی و سیلابی شدن شرق استان، وارد شهرستان بم شد و از محور بم-روداب بازدید کرد.

در ادامه استاندار کرمان با حضور در نظام‌شهر از محور نظام‌شهر - ارگ جدید نیز بازدید کرد.

این محور همچنان مسدود است اما هیچگونه خسارت جانی و مالی وارد نشده و آب ناشی از بارش باران در رودخانه هدایت و از منطقه مسکونی خارج شده است.

محور روداب شرقی روستای مهدی‌آباد نرماشیر مقصد بعدی استاندار کرمان بود که این روستا به دلیل بارش شدید باران دچار سیلاب شده است.

فداکار در حاشیه بازدید از این روستا گفت: در پی بارندگی در شرق استان به ویژه در منطقه بروات، سیلاب به طرف منطقه ارگ جدید، دشت مجاور آن، نظام شهر و نرماشیر هدایت شد و علی‌رغم حجم و سرعت بالای بارندگی اما خوشبختانه آسیب جدی وارد نشده است.

وی با بیان این مطلب که دو روستا تحت تاثیر بارش باران قرار گرفتند که آب در حال فروکش کردن و وضعیت آن در حال ساماندهی است، افزود: به لطف خدا، با مدیریت و آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی، خسارت خاصی اتفاق نیفتاده اما باید آمادگی لازم برای مقابله با خطرات ناشی از سیل را حفظ کرد.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه در مجموع بارندگی‌های استان کرمان تلفات خاصی در منطقه حادث نشده، افزود: حدود ۱۱ روز است که استان درگیر سامانه بارشی بوده و در همه مناطق یعنی جنوب، شمال، شرق و غرب استان شاهد بارندگی بوده‌ایم و تاکنون با بیش از ۶۰ میلیمتر یعنی دو برابر میانگین بارندگی نسبت به سال گذشته بارش باران را داشته‌ایم.

وی با بیان این مطلب که با تلاش دستگاه‌های اجرایی، تدابیر قبل و حین بارندگی و بازدیدها، شاهد چالش خاصی در استان نبودیم، گفت: به غیر از یکی دو مورد خسارت به دام و جاده‌ها، خسارت قابل توجهی در استان رخ نداد است.

استاندار کرمان تصریح کرد: نزدیک به ۶۰۰ دستگاه و تجهیزات مختلف برای مقابله با خطرات احتمالی ناشی از سیل در مناطق مختلف استان مستقر شده بودند که وضعیت به خوبی کنترل شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد
  • جاده تربت جام- صالح آباد به علت وقوع سیلاب مسدود شد
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • وقوع باران و مه در برخی جاده های خراسان رضوی
  • وقوع سیل در نطنز خسارت جانی نداشت
  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد
  • شادی کشاورزان مازندرانی از بارش رحمت الهی
  • تشدید بارش در ۶ استان/ احتمال وقوع سیلاب