Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@04:12:59 GMT

خوب و بدهای قرص‌های ضدبارداری

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۰۲۹۶

قرص‌های ضدبارداری احتمال ابتلا به سرطان تخمدان، آندومتر و کولورکتال را کاهش می‌دهند؛ اما این را هم باید بدانید که این داروهای خوراکی احتمال ابتلا به سرطان دهانه‌ی رحم و سرطان سینه را افزایش می‌دهند. ناطقان: شما چه سال‌ها باشد که قرص ضدبارداری مصرف می‌کنید یا اینکه تازه به شروع مصرف آن‌ها فکر می‌کنید، احتمالاً می‌دانید که قرص‌های ضدبارداری کمکتان می‌کنند باردار نشوید؛ اما چیزی که شاید ندانید این است که این قرص‌ها دقیقاً چگونه جلوی باردار شدن را می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌طور خلاصه، این قرص‌های ترکیبی، از هورمون‌های پروژسترون و استروژن برای توقف تخمک گذاری تخمدان‌ها در هر ماه استفاده می‌کنند؛ اما قرص‌هایی که فقط حاوی پروژسترون هستند، ترشحات گردنه‌ی رحم را غلیظ‌تر می‌کنند تا اسپرم به سختی بتواند وارد رحم شود. جالب است، نه؟
صدها واقعیت جالب دیگر نیز در مورد قرص‌های ضدبارداری وجود دارد که ممکن است از آن‌ها نیز بی‌اطلاع باشید؛ از فواید و مضرات غیرمنتظره‌‌شان گرفته تا چیزهای عجیب و غریبی که می‌توانند تأثیر این قرص‌ها را کم کنند.

قرص‌های ضدبارداری می‌توانند دوران قاعدگی را راحت‌تر کنند
هورمون‌های موجود در ضدبارداری‌های خوراکی با هم همکاری می‌کنند تا جلوی بارداری را بگیرند. اما کار جالب دیگری هم که می‌توانند بکنند این است که علائم ناخوشایند دوران قاعدگی‌تان را متعادل‌تر کنند. این قرص‌ها علاوه بر تخفیف دادن خونریزی‌های سنگین، می‌توانند به شما کمک کنند گرفتگی‌های قاعدگی کمتر شود، دچار جوش و آکنه نشوید و حتی از سردردهای قاعدگی نجات پیدا کنید.

برخی از داروها ممکن است تأثیر قرص‌های ضدبارداری را کم کنند
کارشناسان می‌دانند که آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند گریزوفولوین (آنتی‌بیوتیک ضد قارچی که برای درمان مواردی چون بیماری پای ورزشکار و عفونت قارچی پوست به کار می‌رود) و ریفامپیسین (آنتی‌بیوتیکی که برای درمان عفونت‌های گوناگون به کار می‌رود) می‌توانند جلوی عملکرد مناسب قرص‌های ضدبارداری را بگیرند.

استروژن موجود در قرص‌های ضدبارداری، زنان را در معرض خطر بیشتری برای بسیاری از مسائل پزشکی مانند ترومبوز ورید عمقی یا همان لخته شدن خون قرار می‌دهد
البته طبق شواهد علمی، سایر انواع آنتی‌بیوتیک‌ها نیز ممکن است همین اثر را داشته باشند. چرا؟ آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند فعالیت آنزیم‌های کبدی را که قرص‌های خاصی را متابولیز می‌کنند افزایش دهند که شامل قرص‌های ضدبارداری می‌شود. قرص در چنین حالتی ممکن است سریع‌تر از حد نرمال متابولیز شود، در نتیجه عملکرد محافظتی آن دچار نقص خواهد شد.
پس اگر قرص ضدبارداری مصرف می‌کنید و مجبورید آنتی‌بیوتیک نیز مصرف کنید، با استفاده از روش پیشگیری دیگری مانند کاندوم، درصد موفقیت در پیشگیری از بارداری را بالا ببرید.

ریسک برخی از سرطان‌ها و بیماری‌ها را کاهش می‌دهند
ضدبارداری‌های خوراکی در کمک به پیشگیری از برخی از سرطان‌ها نقش دارند. زنانی که قرص ضدبارداری مصرف می‌کنند، 50 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان تخمدان هستند و 30 درصد کمتر ممکن است دچار سرطان آندومتر شوند. ضمناً احتمال اینکه این خانم‌ها مبتلا به سرطان کولورکتال شوند نیز 20 درصد کمتر است.
ماجرا همین‌جا تمام نمی‌شود؛ مصرف قرص‌های ضدبارداری ظاهراً می‌تواند ریسک آرتریت روماتوئید را تا 19 درصد کاهش بدهد. ضمناً به دلیل اینکه قرص‌های ضدبارداری جلوی خونریزی‌های سنگین در قاعدگی را می‌گیرند، می‌توانند به جلوگیری از کم‌خونی نیز کمک کنند.

احتمال ابتلا به برخی سرطان‌ها را افزایش می‌دهند
همان‌طور که در بالا اشاره شد قرص‌های ضدبارداری احتمال ابتلا به سرطان تخمدان، آندومتر و کولورکتال را کاهش می‌دهند؛ اما این را هم باید بدانید که این داروهای خوراکی احتمال ابتلا به سرطان دهانه‌ی رحم و سرطان سینه را افزایش می‌دهند.
تجزیه و تحلیل داده‌ها در بیش از 150000 زن در 54 مطالعه اپیدمیولوژیک، نشان داد زنانی که قبلاً از قرص ضدبارداری استفاده کرده بودند، 7% بیشتر از زنانی که هرگز آن‌ها را مصرف نکرده بودند، در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار داشتند و زنانی که در حال مصرف داروهای ضدبارداری خوراکی بودند، 24٪ بیشتر در معرض ابتلا به این سرطان بودند و طولِ دوران مصرف، تأثیری بر این درصد نداشت. خطر ابتلا به سرطان پستان پس از توقف مصرف داروهای ضدبارداری خوراکی کم شد و پس از 10 سال قطع مصرف، هیچ افزایش خطری مشاهده نشد.
در مورد سرطان دهانه رحم نیز مشخص شد زنانی که 5 سال یا بیشتر از داروهای خوراکی ضدبارداری استفاده می‌کردند خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم در آن‌ها بیشتر از زنانی بود که هرگز از این قرص‌ها استفاده نکرده بودند. در بررسی‌ها مشخص شد هر چه زنان بیشتر از قرص‌های ضدبارداری استفاده کرده بودند، خطر ابتلا به سرطان گردن رحم در آن‌ها افزایش یافته بود.

می‌توانید از قرص‌های ضدبارداری به عنوان ترفندی جهت فرار از عادت ماهانه استفاده کنید
بله درست متوجه شدید؛ بیشتر بسته‌های قرص‌های ضدبارداری حاوی 21 عدد قرص فعال با هورمون‌ها و 7 قرص دارونما هستند. مصرف‌کننده‌ها طی هفته‌ای که قرص‌های دارونما را مصرف می‌کنند، پریود می‌شوند اما اگر شما از مصرف قرص‌های دارونما اجتناب کنید و یک راست سراغ بسته‌ی بعدی بروید، پریود نخواهید شد.
یافته‌ها نشان می‌دهند این کار می‌تواند برای زنانی که دچار مشکل اندومتریوز یا پریودهای بسیار دردناک هستند، کمی استراحت باشد؛ اما عیب این کار این است که ممکن است بین پریودها دچار لکه بینی شوید.

کیست‌های تخمدان کمتر و کمتر می‌شوند
اگر سندروم تخمدان پلی کیستیک دارید، مصرف قرص ضدبارداری می‌تواند نوسانات هورمونی را که اغلب علت بروز کیست‌ها هستند، کاهش بدهد.

سینه‌هایتان دردناک می‌شوند
افزایش استروژن و پروژسترون بعد از شروع مصرف قرص ضدبارداری هورمونی می‌تواند موجب تغییراتی در سینه‌ها شود. سینه‌هایتان ممکن است بزرگ‌تر شوند و احساس کنید دردناک و حساس‌تر شده‌اند. البته ممکن است هر چه مدت بیشتری این قرص‌ها را مصرف کنید، این‌گونه عوارض جانبی نیز محوتر خواهند شد.

جوش‌ها و آکنه‌هایتان ناپدید می‌شوند
بعضی از خانم‌ها دچار جوش‌های هورمونی هستند، بنابراین سبک قاعدگی منظم و دُزی یکنواخت‌تر از هورمون‌ها می‌تواند برایشان مفید باشد؛ اما در ابتدا ممکن است جوش‌هایتان بدتر شوند، بنابراین بهتر است تا شش ماه صبر کنید و سپس قضاوت کنید آیا قرص ضدبارداری، جوش‌هایتان را برطرف کرده است یا نه.

ریسک لخته شدن خونتان بیشتر می‌شود
استروژن موجود در قرص‌های ضدبارداری، زنان را در معرض خطر بیشتری برای بسیاری از مسائل پزشکی مانند ترومبوز ورید عمقی یا همان لخته شدن خون قرار می‌دهد؛ بنابراین اگر از قرص‌های فقط پروژسترون‌دار استفاده کنید، این ریسک را کاهش خواهید داد. درد در قسمت ساق پا، تورم پاها و یا تنگی نفس، علائمی جدی هستند که با مشاهده‌ی آن‌ها باید به اورژانس مراجعه کنید.
برخی زنان بیشتر از دیگران در معرض این شرایط هستند، مانند افراد سیگاری یا افرادی که دارای سابقه خانوادگی هستند. بنابراین، پس از شروع استفاده از این قبیل داروها فشارخونتان را به‌طور منظم کنترل کنید و به هرگونه علائم هشداردهنده، توجه خاصی داشته باشید.

وزنتان زیاد می‌شود
برخی از زنان با مصرف قرص‌های ضدبارداری دچار افزایش وزن می‌شوند که این عارضه جانبی معمولاً با مقدار استروژن موجود در قرص‌ها در ارتباط است. همان‌طور که می‌دانید برخی قرص‌ها تکامل و مقدار استروژن با حفظ کارایی در آن‌ها کاهش یافته است. استروژنِ کمتر می‌تواند به معنای افزایش وزنِ کمتر باشد. بنابراین برای بیماران مبتلا به افزایش وزن قرص‌های با دوز پایین‌تر مفید هستند.

دچار تغییرات خلقی می‌شوید
هر بار که از طریق مصرف داروهای ضدبارداری، هورمون‌ها را به بدنتان وارد می‌کنید، این شرایط می‌تواند موجب تغییرات خلقی در شما شود. گریه‌های شدید، ندیدن شادی‌ها و لذت‌های زندگی و به دشواری از رختخواب خارج شدن از نشانه‌های افسردگی است. اگر شما هر کدام از این علائم را تجربه می‌کنید یا از بروز این حالات نگرانید یا در روابط و کار خود دچار مشکلاتی شده‌اید، باید با پزشک خود در مورد مصرف این داروها مشورت کنید؛ مخصوصاً اگر این حالات شما بیش از 4 تا 6 هفته طول کشیده است.

منبع: تبیان برچسب ها: خوب و بد ، قرص ها ، ضد بارداری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: خوب و بد قرص ها ضد بارداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۰۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند

به گزارش «تابناک»، دکتر مریم محلوجی‌راد همزمان با روز جهانی آسم و آلرژی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره بیماری آسم توضیح داد: پروسه ابتلا به آسم مانند بیماری‌های عفونی نیست و معمولا به صورت خود به خود ایجاد می‌شود؛ به عبارت دیگر، آسم، پیامد یک بیماری نیست. آسم یک بیماری التهابی ریه است و عفونت در ابتلا به این بیماری هیچ نقشی ندارد.

وی درباره تاثیر عفونت بر شدت آسم گفت: عفونت به عنوان یک عامل محرک می‌تواند سبب افزایش شدت بیماری یا شروع حمله آسم باشد. باز هم تاکید می‌کنم، آسم یک بیماری التهابی مزمن است که در کودکان به دلیل آلرژی ایجاد می‌شود.

حدود ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند

پزشک کلینیک آسم و آلرژی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره آسم کودکان توضیح داد: اکثر «آسم کودکان» از نوع آسم آلرژیک است؛ در حالی که عوامل آلرژیک و غیرآلرژیک به طور برابر در ابتلای آسم بزرگسالان نقش دارند.  

محلوجی گفت: عوامل آلرژیک محیط، سبب بروز و تشدید عوارض آسم  آلرژیک می‌شوند. عوامل آلرژیک بر ابتلا به آسم آلرژیک تاثیرگذار هستند؛ همچنین سایر مولفه‌ها، آسم غیرآلرژیک را تحت تاثیر قرار می‌دهند.  

وی با بیان اینکه میزان ابتلا به آسم در کشور بررسی شده، اظهار کرد: وضعیت ابتلا به آسم در میان گروه‌های سنی بررسی شده، حدود ۹ تا ۱۳ درصد از گروه‌های سنی مختلف به بیماری آسم مبتلا هستند. منظور این است میزان ابتلا به آسم با توجه به شرایط سنی افراد تغییر می‌کند. همچنین وضعیت ابتلا به آسم در سطح جهانی حدود  ۳ تا ۱۵ درصد گزارش شده که در برخی کشورها به ۲۰ درصد نیز می‌رسد.

آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم
استان‌های رکورددار آسم

محلوجی با بیان اینکه بسیاری از کشورها نسبت به کنترل عوامل محرک و آلرژی‌زا اقدام کرده‌اند، افزود: آنها با کنترل عوامل محرک و آلرژی‌زا توانسته‌اند، شیوع آسم را کاهش دهند یا میزان ابتلا به این بیماری را به یک سیر ثابت برسانند. به نظر می‌رسد، میزان ابتلا به آسم در کشور رو به افزایش است. یکی از دلایل افزایش ابتلا به آسم در کشور، آلودگی کلان‌شهرها است که جزو عوامل مهم ابتلا به این بیماری محسوب می‌شود.   شهرهای اراک و اهواز و استان سیستان‌و بلوچستان، بیشترین میزان شیوع آسم را تجربه‌کرده‌اند.  

تاثیر آلودگی هوا بر افزایش ابتلا به آسم

عضو انجمن آسم و آلرژی ایران ادامه داد: آلاینده‌های مضر هوا وارد دستگاه تنفس می‌شوند؛ این آلاینده‌ها برحسب اندازه‌ای که دارند (ذرات حدود ۴ تا ۵ میکرون) می‌تواند به «راه‌های هوایی پایین‌تر» وارد شوند. همچنین ذرات بسیار ریز می‌توانند تا انتهای ریه نفوذ کنند و حتی وارد خون شوند. اغلب آلاینده‌ها، «رادیکال‌های آزاد» هستند که سبب التهاب ریه یا سایر قسمت‌های بدن می‌شوند و جزو موارد آسیب‌زا به حساب می‌آیند. به دلیل اینکه آسم یک بیماری التهابی است آلودگی هوا می‌تواند میزان بروز و شدت این بیماری را افزایش دهد. کلان‌شهرها، آلودگی هوای بیشتری دارند، به همین دلیل، میزان ابتلا به این بیماری در شهرهای بزرگ افزایش می‌یابد.

محلوجی درباره تفاوت آسم بزرگسالان و کودکان گفت: «ژنتیک» و «عوامل محیطی» در بروز آلرژی نقش دارند؛ به نحوی که اگر یکی از والدین آلرژی داشته باشد، احتمال ابتلای فرزند آنها به آلرژی حدود ۵۰ درصد است. همچنین اگر پدر و مادر هر ۲ دارای آلرژی باشند، احتمال ابتلای فرزند به آلرژی به ۷۰ درصد می‌رسد. بنابراین باید گفت ژن، نقش ۵۰ درصدی در بروز آلرژی دارد و ۵۰ درصد دیگر نیز برای عوامل محیطی است.

پزشک کلینیک آسم و آلرژی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره نقش عوامل محیطی بر بروز آلرژی گفت: عوامل محیطی که منجر به آلرژی می‌شود به ۲ دسته «آلرژن‌ها» و «عوامل محرک» تقسیم می‌شود. آلرژن‌ها نیز به ۲ دسته «بیرونی» و «درونی» تقسیم می‌شود. گرده درختان، چمن‌ها و علف‌های هرز جزو  آلرژن‌های محیط‌ باز هستند؛ همچنین «مایت‌های گردوغبار»، سوسک، کپک‌ها و حیوانات خانگی مثل گربه و سگ جزو آلرژن‌های درونی محسوب می‌شوند.

وی درباره دسته محرک‌ها توضیح داد: نه تنها موارد دخانی بلکه سایر موارد استنشاقی جزو محرک‌ها به حساب می‌آیند. همچنین شوینده‌ها و موادی که بوی تند دارند باید در دسته محرک‌ها لحاظ شوند. ژنتیک و عوامل محیطی که موجب بروز آلرژی می‌شوند در سیر خود به صورت «اگزما اتوپیک»، «آسم کودکان» و «رینیت آلرژیک» تظاهر پیدا می‌کنند.

پزشک کلینیک آسم و آلرژی سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران درباره میزان کودکان مبتلا به آسم گفت: نتایج مطالعات کشوری که با همکاری «مرکز تحقیقات ایمونولوژی» و «انجمن آسم و آلرژی ایران» انجام شده، بیان می‌کند میزان ابتلا به آسم در میان کودکان نسبت به بزرگسالان بیشتر است. با توجه به آمار ۹ تا ۱۳ درصدی آسم در کشور باید گفت که عددهای بالاتر مربوط به آسم کودکان است.

نقش داروهای استنشاقی در کنترل و درمان آسم

محلوجی درباره روش‌های درمانی نوین گفت: داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم است که سالیان سال مورد استفاده قرار گرفته‌ و نتایج خوبی برجای گذاشته‌اند. مقاومت‌هایی برای استفاده از اسپری‌های استنشاقی وجود داشت که با بهره‌ گرفتن از آموزش توانستیم در جهت رفع آن گام برداریم.

وی با بیان اینکه استفاده از عوامل «بیولوژیک» جزو روش‌های جدید درمان آسم به حساب می‌آید، گفت: استفاده از  «امالیزوماب» که در واقع یک  “Anti IgE”  است برای درمان آسم کاربرد دارد.   امالیزوماب حدود ۲ سال است در کشور تولید شده، تجربه در مواجهه با بیماران نشان داده که اثرگذاری نمونه داخلی و خارجی این دارو بیانگر یکسان است.

عضو انجمن آسم و آلرژی ایران ادامه داد: برخی از داروهایی بیولوژیک که شاید اثربخشی بیشتری داشته باشند در دسترس نیستند. امیدواریم که شرایط به نحوی باشد که این داروها در دسترس بیماران قرار گیرند.   

ضرورت توجه به آموزش در کنترل آسم

محلوجی با بیان اینکه «آموزش بیماران» اولین نکته در مدیریت آسم به حساب می‌آید، افزود: هفتم می به عنوان روز جهانی آسم شناخته می‌شود و  هر ساله شعاری را برای این روز در نظر می‌گیرند. «توانمندکردن بیماران مبتلا به آسم از طریق آموزش» به عنوان شعار سال جاری انتخاب شده است. بیماران مبتلا به آسم باید بپذیرند که به این بیماری مبتلا هستند و باید برای درمان آن اقدام کنند.

وی ادامه داد: وظیفه مراکز بهداشتی و دانشگاهی این است که به بیماران آموزش دهند و به آنها بگویند درمان فقط مصرف دارو نیست؛ بلکه شامل اجتناب از عوامل مسبب حمله آسم هم می‌شود. بیماران با بهره‌ گرفتن از آموزش باید بدانند که درمان در وهله نخست، اجتناب از عوامل محرک‌زا و گام دوم نیز استفاده از داروها است. حملات آسم با افزایش علائم سرفه، خس‌خس کردن و تنگی‌نفس شروع می‌شود و با پیش‌روی می‌تواند سبب افت اکسیژن خون‌ شود. در چنین شرایطی، بیمار باید در بیمارستان و حتی ای‌سی‌یو بستری شود. اغلب مرگ‌ومیر ناشی از آسم به علت حمله حاد آسم است که باعث تنگی نفس و کاهش اکسیژن می‌شود.  

محلوجی درباره آموزش در حوزه آسم گفت: تلاش‌هایی در زمینه آموزش آسم توسط انجمن آسم و آلرژی ایران با همکاری مرکز  تحقیقات ایمونولوژی اسم و آلرژی صورت گرفته است. همایش علمی آسم هر ساله همزمان با روز جهانی این بیماری برگزار می‌شود و جدیدترین موارد مرتبط آسم مورد بررسی قرار می‌گیرد. در کنار همایش علمی، «همایش آموزش خانواده» نیز برگزار می‌شود و نکاتی درباره بیماری آسم به بیماران و خانواده‌های آنها ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: پزشکان تلاش می‌کنند که به بیماران به ویژه بیمارانی که برای نخستین‌بار به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، نکات آموزشی لازم را ارائه دهند.  

۴۵۰ هزار فوتی ناشی از آسم در دنیا

محلوجی درباره میزان مرگ‌ومیر ناشی از بیماری آسم گفت: حدود ۳۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به آسم مبتلا  هستند و میزان مرگ‌ومیر ناشی از بیماری حدود ۴۵۰ هزار نفر گزارش شده است. آماری مربوط به میزان مرگ و میر ناشی از آسم در کشور در دسترس نیست.

عضو انجمن آسم و آلرژی ایران درباره کلینیک آسم و آلرژی جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران گفت: کلینیک سازمان جهاد دانشگاهی حدود ۱۲ سال پیش تاسیس شده و پزشکان فوق‌تخصص ایمنولوژی که عضو هیات‌علمی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی هستند، جدیدترین خدمات علمی به بیماران را ارائه می‌دهند. بیماران این کلینیک در صورت لزوم، تحت تست‌های آلرژی از جمله «تست‌های پوستی آلرژی» قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: همچنین انواع تست‌های تنفسی اعم از تست‌های چالشی با «برونکودیلاتور»، تست ورزش، تست‌های متاکولین و نیتریک‌اکسید بازدمی به منظور شناسایی نوع بیماری فرد در این مرکز انجام می‌شود. پس از تشخیص نوع بیماری، روش‌های درمانی نوین مانند تزریق داروهای بیولوژیک، ایمونوتراپی (تزریق واکسن  آلرژی) با توجه به نوع بیماری ارائه می‌شود. افرادی که مبتلا به آسم‌های آلرژیک هستند مورد «ایمونوتراپی» قرار می‌گیرند و پروسه واکسن‌درمانی برای آنها انجام می‌شود.  

محلوجی در پایان گفت: توصیه می‌کنم بیمارانی که به آسم مبتلا هستند بیماری خود را جدی بگیرند. اکثر موارد آسم، قابل کنترل است. بیماران با درمان‌های استنشاقی می‌توانند بیماری خود را  کنترل کنند و به زندگی طبیبعی خود ادامه دهند.

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • رابطه تاریخ تولد رند و افزایش اوتیسم + فیلم
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر