Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@03:44:04 GMT

مدرسه سازی، مرهمی بر داغ عزیز

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۲۱۵۴

مدرسه سازی، مرهمی بر داغ عزیز

بیرجند - ایرنا - انجام امور خیر از قبیل مدرسه سازی به انسان قدرت می دهد تا در برابر فقدان و مرگ عزیزان به آرامش برسد و از آن کمال بهره را بگیرد.

به گزارش ایرنا در زمانه ای که انسان های زیادی به دنبال ثروت و مال اندوزی هستند یا به قول معروف «سواره از پیاده خبر ندارد» انسان های بی آلایش و دور از هیاهوی پر زرق و برق زندگی، مصمم به احداث بنایی برای انسان سازی و کمک به نیازمندان و قشر کم برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خیرین مدرسه ساز به سادگی از اموالشان برای ساخت پلی از تاریکی به روشنایی برای نسل آینده و پیشرفت جامعه می گذرند تا مبادا فردای ایران با مشکل و کمبود مواجه شود.
زنان و مردان نیک اندیش با همت بلند و گام های استوار در راه خدمت به خلق کمر همت بسته اند و به بهانه های مختلف از جمله گذر از داغ دیدگی فرزندی که در اثر تصادف جان به جان آفرین تسلیم کرد برای وی باقیات صالحات گذاشته و هم آینده ای روشن برای فرزندان سرزمینشان ترسیم می کنند.
جشنواره خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی سوم اردیبهشت ماه امسال به میزبانی خراسان رضوی و با حضور مردمانی از خراسان جنوبی مقیم مشهد در این شهر مقدس برگزار می شود.
این موضوع بهانه ای شد خبرنگار ایرنا به سراغ یکی از خیرین مدرسه ساز خراسان جنوبی «سارا طیبی» برود مادری که تنها با کار خیر به ویژه مدرسه سازی می تواند دلتنگی و فقدان فرزند و نوه اش را تحمل کند.
سخت ترین و دردناک ترین تجربه داغ دیدگی، مرگ فرزند است اما مهم ترین و بزرگ ترین ارمغان وقتی به دست می آید که دوباره شادمانی را بازمی یابیم.
9 تیرماه سال 94 بود که دخترش زهرا 22 ساله دانشجوی دندانپزشکی و فرزند وی فاطمه که تنها 2 ماه داشت را در اثر واژگونی خودرو در جاده مشهد - بیرجند از دست می دهد.
سارا طیبی متولد 1348 از بیرجند، سه فرزند داشت که دختر بزرگش که رتبه 60 کنکور سراسری را در رشته دندانپزشکی در دانشکده مشهد کسب کرده بود در این سانحه جان باخت، از آن زمان تصمیم گرفت درد فقدان فرزند و نوه اش را در نشاندن لبخند بر لب دانش آموزان فراموش کند.
وی اقدام به ساخت مدرسه به نام فرزندش «زنده یاد دکتر زهرا حسینی» در مهرشهر با امکان تحصیل 700 دانش آموز در دو شیفت صبح و عصر و یک واحد آپارتمان در سجاد شهر بیرجند وقف حوزه علمیه کرد.
این خیر مدرسه ساز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: کار خیر و مدرسه سازی اینقدر لذت دارد که آدم دوست دارد نان شب خود را هم در این امر هدیه کند، این آرامش و نشاط درونی با هیچ مادیاتی قابل مقایسه نیست.
طبیبی ادامه داد: مدرسه سازی صدقه جاریه است و هر کار نیکی که انسان انجام دهد خوب است ولی در این برهه از زمان و با توجه به نیاز جامعه، مدرسه سازی در اولویت قرار دارد، چراکه تعلیم و تربیت در نظام آموزشی و همچنین در قرآن از جایگاه بالایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه تعالی بشر در گرو تعلیم و تربیت و همین مدرسه سازی است، اظهار داشت: از آنجایی که بیشتر آیات قرآن به طور مستقیم و غیر مستقیم در مقام تربیت انسان ها است و با توجه به نیاز جامعه، مدرسه سازی در اولویت است.
این خیر مدرسه ساز بیان کرد: انگیزه من از ساخت مدرسه، کمک به همنوعان و محرومان بود و در منطقه مهرشهر وجود کانال در مسیر راه سبب مشکل در رفت و آمد دانش آموزان می شد که با ساخت این مدرسه مشکل رفع شد.
وی یادآور شد: آرزوی من این است که در این مدرسه نخبگانی مانند زهرا جانم پرورش داده شود.
طیبی در بیان خاطرات دخترش زهرا می گوید: دخترم نخبه علمی بود و یک دفعه از دست امام جمعه وقت بیرجند نیم سکه گرفت ولی چون کار خیر را دوست داشت آن را به دو خانواده نیازمند اهدا کرد.
وی اضافه کرد: دخترم زهرا نیتش خیر بود و همیشه کمک به نیازمند را دوست داشت به همین دلیل این مدرسه به نیت زهرا و شادی روح او ساخته شده تا کسانی مانند خودش در این مدرسه تربیت شوند.
این خیر مدرسه ساز گفت: این مدرسه با زیر بنای یکهزار و 900 متر مربع با هزینه کرد 2 میلیارد تومان با کمک اداره کل نوسازی و آموزش و پرورش ساخته شد.
وی افزود: این مدرسه به طرز معجره آسایی از کلنگ زنی تا افتتاح، در یک سال به بهره برداری رسید و به لطف خدا دانش آموزان هم اکنون در این مکان مشغول تحصیل هستند.
طیبی عنوان کرد: مدرسه « دکتر زهرا حسین زاده» خانه دوم من است و مرتب با مدیر و دانش آموزان این مدرسه در ارتباط هستم و همواره آماده کمک رسانی هستم.
او که خود معلم است گفت: تصمیم دارم از سال آینده خودم معلم این مدرسه شوم تا از نزدیک در جریان کار دانش آموزانم باشم و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش قصد دارم 2 واحد تجاری درست کنیم تا درآمد این دو واحد تجاری وقف امور قرآنی و بچه های بی بضاعت شود.
وی اظهار داشت: به مردم توصیه می کنم که در کار خیر ورود پیدا کنند چراکه لذتی که با کمک به یک دانش آموز، زوج جوان و خانواده بی بضاعت به دست می آید، آرامشی است که با هیچ مادیاتی قابل مقایسه نیست.
این خیر مدرسه ساز با بیان اینکه اگر در این کار خیر مدرسه سازی شریک نمی شدم، نمی توانستم مصیبت از دست دادن زهرا دخترم را تحمل کنیم، ادامه داد: آرامشی از ساخت این مدرسه نصیبم شده که با هیچ چیز قابل مقایسه نیست.
طیبی با بیان اینکه با دل کندن از مال خود، مال انسان کم نمی شود افزود: همانطورکه خداوند در قرآن بر کمک به دیگران و افزودن مال تاکید کرده است، پولی که کمک داده می شود سه برابر آن را خداوند می دهد.
این بانوی خیر یادآور شد: کار خیر باقی الصالحات و ماندگار است و نعمت هایی که خداوند به ما داده تنها متعلق به خودمان نیست بلکه باید دیگران را دریابیم.
طیبی بیان کرد: تصمیم دارم ساخت مدرسه را ادامه دهم و تاکنون 10 خانواده نیازمند را تحت پوشش قرار دادم و ماهیانه مبلغی به حسابشان واریز می کنم.
وی گفت: مدرسه سازی توفیقی است که خدا به ما داده و باید دعا کرد که خداوند روز به روز بر این توفیقات بیافزاید.
7557 * 6054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش ساخت مدرسه خيرين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۲۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، امیر بهرامی هدف از این رویداد ترغیب دانش‌آموزان وشهروندان به رعایت فرهنگ ترافیک، استفاده از حمل و نقل عمومی، رعایت ایمنی در سفر‌های درون‌شهری، مشارکت سازمان‌های مرتبط و نهاد‌های مردمی و نیز توجه ویژه به عابرین پیاده، موتورسواران برشمرد.

او تصریح کرد: راهبرد افزایش ایمنی در حمل و نقل و کاهش تصادفات نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها و نهاد‌های متولی و البته همراهی شهروندان است و در همین راستا اهتمام تمام دستگاه‌های مرتبط از جمله، آموزش و پرورش، پلیس راهور، سازمان تبلیغات، صداوسیما، مسؤولان اجرایی و سایر ارگان‌ها و سازمان‌ها و حتی رسانه‌ها را می‌طلبد.

سرپرست سازمان مدیریت ومهندسی شبکه حمل ونقل شهرداری همدان با اشاره به اینکه دانش‌آموزان یکی از افراد اصلی هدف در آموزش‌های ایمنی ترافیکی هستند، گفت: این طرح تا اواخر خرداد ماه امسال نیز در پارک ترافیک شهرداری ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)