Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوری با اشاره به مصوبات دولت برای کمک به سیل زدگان در استان خوزستان گفت: اگر این مصوبات اجرایی شود، انقلابی در خوزستان ایجاد می کند.

«سید راضی نوری» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد وضعیت سیلاب در استان خوزستان گفت: علاوه بر اینکه استان خوزستان درگیر باران های سیل آسا بود، سیلاب های استان های بالادست نیز به این استان ورود کرد و باعث خسارات و آسیب هایی به زمین های کشاورزی و زیرساخت های این استان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر زیرساخت های این استان در بخش آب و برق و همچنین جاده و راه های ارتباطی دچار مشکل شده است و تقریبا تمامی زمین های کشاورزی مردم آسیب جدی دیدند و محصول شان از بین رفته است.

 

وی ادامه داد: دولت مصوبات خوبی را برای کمک به سیل زدگان استان خوزستان در نظر گرفته است که اگر این مصوبات اجرایی شود، انقلابی را در استان خوزستان به وجود می آورد.

 

وی با تقدیر از رییس جمهور برای حضور در استان خوزستان و بررسی روند امور در این استان اظهار داشت: پیگیری های دولت جای تقدیر دارد و مصوبات خوبی را در این زمینه داشته است. یکی از مصوبات دولت در رابطه با تسهیلات پنج میلیون تومانی به کشاورزان است که این اقدام شجاعانه و قابل تقدیری است.

 

نوری تصریح کرد: البته ما معتقدیم دولت باید در بحث کمک به مردم برای تهیه وسایل منزل و همچنین بازسازی منازل مسکونی شان باید کمک بیشتری به آسیب دیدگان انجام دهد. ترمیم و بازسازی زیرساخت های استان نیز باید در برنامه های دولت باشد.

 

وی تصریح کرد: در حال حاضر آب در قسمت بالایی استان فروکش کرده است اما در شهرهای پایینی همچنان شاهد حجم آب بالایی در زمین های کشاورزی و منازل مسکونی هستیم و تا زمانی که این سیلاب هست نمی توان برآورد دقیقی از میزان خسارات داشت.

 

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: طبق گزارش وزیر کشاورزی حجم خسارات به کشاورزان در سیل های اخیر 13 هزار و 300 میلیارد تومان است که سهم استان خوزستان از این عدد 48.45 درصد است./

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: نیمه شعبان جشن نیمه شعبان خبرگزاری شبستان امام زمان عج مسجد مقدس جمکران ارتش روز ارتش رژه روز ارتش سیل خوزستان خسارت سیل سیل مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۲۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عماد شاهرخی در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به افزایش تولید در بخش کشاورزی، اظهار داشت: تولید گندم از ۱۲۳ هزار تن دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش پیدا کرده است، در حوزه گلخانه هم سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: سطح زیر کشت دانه‌های روغنی از دو هزار و ۲۰۰ هکتار به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است، بیان کرد: برای رفع این مشکل باید از ادوات به‌روز در حوزه برداشت استفاده کرد.

شاهرخی، افزود: پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت در بخش کشاورزی باعث تأمین ادوات و تجهیزات موردنیاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد را در استان داشتیم، گفت: ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد معادل ۵۰۰ میلیون تومان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی به چرخه تولید، بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۹ واحد غیرفعال بخش کشاورزی که ۱۶ واحد آن واحد پرورش مرغ گوشتی بود به چرخه تولید بازگشت.

شاهرخی با بیان اینکه سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره‌سازی شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۲۳ درصد از اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم مربوط به بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: از ۳۰ هزار اشتغالی که سال گذشته در سامانه رصد ثبت شده بود ۳۱۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی بود.

شاهرخی، یادآور شد: در دولت سیزدهم ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 6094999

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور