Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عیسی آل‌کثیر، بازیکن تیم فوتبال پیکان گفت: هیچ بازیکنی نیمکت نشینی را دوست ندارد، ولی من به نظر کادرفنی احترام می‌گذارم.

عیسی آل‌کثیر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، درباره دیدار تیم‌های فوتبال پیکان و تراکتورسازی در هفته بیست‌وششم لیگ برتر که با پیروزی شاگردان فرکی به پایان رسید، اظهار داشت: برد شیرینی برابر تیم قدرتمند تراکتورسازی به دست آوردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکست این تیم در خانه خودش با وجود بازیکنانی که داشت، اصلا کار راحتی نبود و برابر یکی از مدعیان سه امتیاز کسب کردیم.

وی ادامه داد: تیم ما در طول هفته تمرینات خوبی را پشت سر گذاشت و برای برنده شدن به میدان رفته بودیم. می‌دانستیم شخصیت تیم ما خوب است و با دست پر برمی‌گردیم. این پیروزی زحمت همه بازیکنان تیم بود. از ماساژور تا مدیرعامل در این پیروزی سهیم هستند. این گل شاید به نام من ثبت شد، ولی مزد زحمات همه تیم بود.

مهاجم تیم فوتبال پیکان در مورد نیمکت‌نشینی در بازی‌های قبل گفت: مربی تشخیص می‌دهد بازیکن چقدر بازی کند. هر بازیکنی دوست دارد در همه بازی‌ها به صورت ثابت بازی کند، من هم شاید از برخی نیمکت‌نشینی‌ها ناراحت باشم ولی نمی‌شود به مربی ایراد گرفت. اگر بازی بدهد بازی می‌کنم و اگر از من استفاده نکند روی نیمکت می‌نشینم. باید اعتراف کنم نیمکت‌نشینی در نیم‌فصل اول بیشتر من را اذیت کرد چون با وجود گلزنی بازی نمی‌کردم. این فصل من خیلی اذیت شدم، ولی سعی کردم صبور باشم.

آل‌کثیر در مورد اشتباه محمدرضا اخباری در تک گل بازی مقابل تراکتورسازی گفت: مهار اول اخباری اصلا کار راحتی نبود. در ادامه، چون زمین خیس بود او لیز خورد و توپ هم در برخورد با زمین شدت بیشتری گرفت و منحرف شد. به نظرم او کارش را در دریافت اول انجام داد و در ادامه مهار توپ خیلی سخت شد. هر دروازه‌بانی در هر جای دنیا اشتباه می‌کند مثل همه بازیکنان. من هم که مهاجم هستم گاهی گل نمی‌زنم. این طبیعت فوتبال است.

وی در پاسخ به این سئوال که تیم بحران‌زده تراکتورسازی را شکست داده‌اند گفت: تراکتورسازی بحران زده نبود. درست است که دو شکست متوالی را پذیرفت ولی نه سپیدرود تیم بدی است و نه ما ضعیف بودیم. شاید سپیدرود به لحاظ جدولی در موقعیت خوبی نباشد، ولی تیم خوبی است. به هر حال یک تیم لیگ برتری است و داشته‌هایی دارد. تفاوت‌ها تنها در آمادگی جسمانی، تجربه و انگیزه است و تراکتورسازی تیمی نبود که با یک باخت وارد بحران شود. ما به تیم حریف کاری نداریم و برای بردن به میدان آمدیم و موفق هم بودیم.

مهاجم تیم فوتبال پیکان تصریح کرد: درست است که نتیجه بازی تاثیری در جایگاهمان نداشت، ولی شخصیت تیم و بازیکنان به تک تک بازی‌ها وابسته است و نشان دادیم در جدول تاثیرگذار هستیم. باید توانایی خود را نشان می‌دادیم.

آل کثیر در پایان در مورد ادامه همکاری با تیم فوتبال پیکان خاطرنشان کرد: باشگاه هنوز مذاکره‌ای نکرده و من هم هنوز تصمیمی نگرفتم، چون فکر می‌کنم خیلی زود است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لیگ برتر آل کثیر میزان پیکان تراکتورسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۲۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول

بر اساس تقسیم بندی بودجه حداقل به پنج دستگاه اعتبارات مختلف سالیانه مرتبط با رفع فقر تخصیص داده می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استوری احمدرضا عابدزاده برای قهرمانش
  • (عکس) استوری خاص احمدرضا عابدزاده برای قهرمانش
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • چهارمین شلیک جلال به قلب دروازه پیکان
  • تصمیم فرهاد مجیدی؛ او به ایران برمی‌گردد؟
  • رایگان شدن تماشای بازی مس رفسنجان و پیکان تهران در جام حذفی
  • پراید در صدر جدول خودروهای آلاینده مشهد قرار دارد
  • سرمربی مس رفسنجان: بازی سنگینی مقابل پیکان داریم
  • کجایی آقای تنومند؟ | غیبت تاثیرگذار ستاره استقلال
  • هوشمند: پرسپولیس و استقلال کار سختی برابر نساجی دارند