Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی تندگویان، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در گفت‌وگو با ایکنا؛ به تشریح نحوه کمک‌رسانی جوانان عضو تشکل‌های مردم‌نهاد جوانان به سیل‌زدگان پرداخت و گفت: از سال گذشته پیش‌بینی‌های متعددی برای برگزاری هفته جوان انجام و مقرر شد که بخش زیادی از این برنامه‌ها تا ماه مبارک رمضان در سراسر کشور برگزار شود که شامل حدود 9 هزار برنامه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وقوع سیل‌ در کشور و دستور وزیر ورزش و جوانان نسبت به خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان، گفت: بر همین اساس رویکرد برنامه‌های هفته جوان تغییر داده شد و برنامه‌های این هفته با محوریت کمک به مردم سیل‌زده همراه با شور و نشاط جوانان برگزار‌ شد.

تندگویان افزود: مدیران کل جوانان وزارت ورزش و جوانان به استان‌های سیل‌زده اعزام شدند و پس از بررسی شرایط استان‌ها، گزارش‌های عملیاتی و نیازهای استان‌ها را مشخص کردند. در ادامه جلسه هماهنگی با هلال احمر استان تهران را برگزار کردیم تا بتوانیم در جمع‌آوری کمک‌ها و اعزام جوانان به توافق برسیم. هلال احمر نیز به ما اعلام کرد در استان تهران برای بسته‌بندی و ارسال کمک‌های مردمی نیاز به نیرو دارد؛ بدین جهت هماهنگی‌های لازم را برای حضور روزانه 100 نفر از جوانان عضو تشکل‌های جوانان برای کمک به هلال احمر سازماندهی کردیم.

وی با تأکید بر اینکه همچنان برنامه‌های هفته جوان تا ابتدای ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت، گفت: در ادامه کمک‌رسانی‌ها به مردم سیل‌زده نیز نیازهای هر استان پایش شده و مدیرکل‌های معاونت جوانان در استان به عنوان مسئول خدمت‌رسانی استان‌های آسیب‌دیده مشخص شده‌اند. در همه استان‌ها نیز از نیروهای جوان به عنوان داوطلب ثبت‌نام کرده‌ایم اما اعزام‌ها براساس تخصص‌های مورد نیاز هر استان انجام می‌شود. البته از آغاز وقوع سیل در کشور تمام تشکل‌های جوانان در مناطق سیل‌زده حضور دارند و فعالیت می‌کنند. بخش قابل توجهی از خدمات ارائه شده در شهر شیراز توسط سازمان‌های مردم‌نهاد انجام شد اما با توجه به عدم نیاز کنونی استان‌های سیل‌زده به نیروهای عادی، جوانان متخصص براساس نیاز هر استان به استان‌های سیل‌زده اعزام می‌شوند.

جوانان متخصص به استان‌های سیل‌زده اعزام می‌شوند

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با تأکید بر اینکه منابع را ساماندهی می‌کنیم تا اتلاف وقت و نیرو صورت نگیرد، گفت: برخی از استان‌ها تخصص‌های خاصی مثل نیروی برق‌کار، آهنگر، نجار، مهندس ساختمان و ... نیاز دارند که نیروهای مورد نیاز استان‌ها از بین نیروهای جوان ثبت‌نامی اعزام می‌شوند.

وی ادامه‌ داد: بررسی اقلام ارسالی به خوزستان نشان می‌دهد، که در برخی موارد با نقص روبرو هستیم به طور مثال شیرخشک به اندازه کافی به خوزستان ارسال می‌شود اما شیشه شیرخشک ارسال نشده و مورد نیاز مردم است. در کمک‌های ارسالی چنین نقص‌هایی وجود دارد، بر همین اساس همه نیازهای مردم پایش شده و در جمع‌آوری و تهیه کمک‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد.

تندگویان از فعالیت آشپزخانه‌های وابسته به تشکل‌های جوانان در مناطق سیل‌زده و ارائه هفت تا هشت هزار پرس غذا بین مردم خبر داد و گفت: دفاتر مشاوره ما نیز در سراسر کشور، روانشناسان و مددکاران را به صورت گمنام به مناطق سیل‌زده اعزام می‌‌کنند تا در ایجاد آرامش روانی بین مردم مؤثر باشند. ابته با توجه به اعزام روانشناس و مددکار از سوی نهادهای مختلف مقرر شده این گروه‌ها به صورت زمانبندی شده به مناطق سیل‌زده اعزام شوند.

نگران تأمین مسکن و بازگشت مردم به زندگی عادیشان هستیم

وی اظهار امیدواری کرد بحث اسکان و خانه‌سازی برای مردم مناطق سیل‌زده هر چه سریع‌تر شکل گیرد و گفت: یک سال از زلزله کرمانشاه می‌گذرد اما هنوز تکلیف مسکن عده‌ای از مردم مشخص نیست. اکنون برای مناطق سیل‌زده بسیاری از اقلام تأمین شده و اعزام نیرو لازم نیست و فقط نگرانی‌ها از شرایط مسکن و بازگشت مردم به زندگی عادیشان است.

مشکل بزرگ ما در کشور؛ برای نخبگان اجتماعی جایگاهی قائل نبوده‌ایم

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به این سؤال که حضور جوانان در کمک به سیل‌زدگان قابل تحسین است، اما چرا نتوانسته‌ایم الگوی مناسبی به بخشی از جوانان ارائه دهیم به نحوی که سلبریتی‌های که بعضا پرخطا هستند به الگوی آنها تبدیل شده‌اند؟ تصریح کرد: ریشه این مشکل مربوط به چندین دهه قبل است و مرتبط با مسائل فرهنگی، آموزشی و مدل نگرش است. باید این مسائل را بسیار قبل‌تر ساماندهی می‌کردیم تا بتوانیم امروز از آن بهره‌برداری کنیم. قائل نبودن جایگاه برای نخبگان اجتماعی در کشور از مشکلاتیست که از گذشته در کشور ما وجود داشته است.

وی ادامه داد: ممکن است جوانی تحصیلات دانشگاهی نداشته و سلبریتی‌ خاصی نیز نباشد، اما در یک استان با ایجاد کارگاه 270 نفر را شاغل کرده‌ است. ارزش این جوان برای ما از هزار دکتر و مهندسی که فار‌غ‌التحصیل شده‌اند اما هنوز از پس شغل خودشان هم برنمی‌آیند بالاتر است. بر همین اساس دو سال است که توجه و تقدیر از نخبگان اجتماعی در وزارتخانه مورد توجه قرار گرفته و در جشنواره‌ها و برنامه‌ها نیز به سمت معرفی شبکه‌های تخصصی نخبگان اجتماعی رفته‌ایم.

تندگویان تصریح کرد: برای چنین افرادی هم جایگاه‌های آموزشی ایجاد کرده‌ایم، هم شبکه‌‌سازی‌های بهره‌برداری از کار و دستاورد به وجود آورده‌ایم و هم در مراسم‌ مختلف از آنها تقدیر و تشکر می‌کنیم.

بچه‌های ما باید ببینند که از چه کسانی تشکر می‌کنیم؛ سلبریتی‌ها یا نخبگان اجتماعی

وی تصریح کرد: بچه‌های ما باید ببینند که ما از چه کسانی تشکر می‌کنیم تا این تغییر فرهنگ به وجود بیاید؛ این یک کار طولانی است. در این راستا مسئله اول این است که آموزش و پرورش در مدل آموزش‌ها و دستاوردهای خود تجدیدنظر کند؛ ارائه آموزش‌های صرف علمی به دانش‌آموزان هیچ دردی را دوا نمی‌کند. بچه‌ها باید مهارت‌های اجتماعی و زندگی را بیاموزند تا زمانی که فار‌غ‌التحصیل می‌شوند بتوانند از پس زندگی اجتماعی خود بربیایند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در پایان گفت: این تغییر رویکرد از وزارت ورزش و جوانان آغاز شده‌ است اما نهادهایی همچون؛ صدا و سیما باید در این حوزه به ما کمک کند؛ یعنی به جای اینکه تمام برنامه‌های جشن و مراسم را به سلبریتی‌ها اختصاص دهد و از آنها دعوت کند، باید نخبگان اجتماعی را به مردم معرفی کند. در راستای اجرای همین هدف، در هفته جوان امسال برنامه‌ای را طراحی و در شبکه سه هر شب پخش شد که به معرفی نخبگان اجتماعی و بچه‌های موفق می‌پرداخت. افرادی که تولیدی، مرکز پژوهشی، مؤسسه گردشگری و ... تأسیس کرده و اشتغال‌زایی ایجاد کرده بودند. این اقدام باید توسط همه انجام شود و جزو رسالت‌های رسانه‌ها باشد تا نخبگان اجتماعی را به مردم معرفی کنیم.

انتهای پیام 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا اجتماعی تندگویان نخبگان اجتماعی تندگویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۳۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی

   عصر ایران؛ رضا صائمی- طی چند روز گذشته که خبر بیماری ترانه علیدوستی  در شبکه‌های اجتماعی به اصطلاح ترند و وایرال شده شاهد انتشار انواع و اَشکال عکس‌هایی بوده‌ایم که از طریق فوت‌و‌فن فتوشاپ یا تمهیدات هوش مصنوعی، او را بر تخت بیمارستان نشان می‌دهد که هر بار یکی از بازیگران یا چهره های سرشناس در کنارش ایستاده است.

     یکی از مهم‌ترین عکس‌هایی که دست‌مایۀ این جعل‌های فتوشاپی قرار گرفته است مربوط به بستری شدن «الناز شاکردوست» است که ظاهرا سر صحنه یکی از فیلم‌ها مصدوم و به بیمارستان منتقل شده بود و برخی از بازیگران در آن زمان به عیادتش رفته بودند.

    در یکی از این جعل‌های فتوشاپی، سر ترانه علیدوستی را به جای الناز شاکردوست گذاشته‌اند و سر حمید علیدوستی پدر ترانه را به جای مهران مدیری! جالب این‌که آن‌قدر این جعل ناشیانه است که حتی موهای مهران مدیری را بر صورت پدر ترانه علیدوستی ( که خود نیز به عنوان ستارۀ پیشین فوتبال شهرت و محبوبیت دارد) گذاشته بودند یا به این فکر نمی‌کردند حمید علیدوستی لباس زمستانی به تن دارد که با هوای بهاری اکنون همخوانی ندارد.

   آنچه بر تاسف این سندرم فتوشاپ‌سازی می‌افراید، استفاده برخی از صفحات سینمایی و خبری در اینستاگرام و تلگرام از همین عکس‌ها و اخبار جعلی است که حتی به اخلاق حرفه‌ای خود هم پای‌بند نیستند و بدون آزمودن صحت خبر به انتشار آن دست می‌زنند.

   این حجم بالای تولید اخبار و تصاویر جعلی، صرفا برای جذب فالوئر بیشتر و منافع مالی و کاری برآمده از آن صورت گرفته و مصداقی از بی اخلاقی رسانه‌ای است و یا بی اطلاعی و ساده‌انگاری.

   البته زندگی سلبریتی‌ها و کنج‌کاوی برای کشف رخدادهای آن، در همه جای دنیا وجود دارد اما جعل عکس و خبر برای جلب فالوئر و دنبال‌کننده بیشتر را نمی‌توان ذیل فرهنگ هواداری قرار داد.

    به نظر می‌رسد این سندروم ناشی از نوعی اختلال عاطفی در بخشی از جامعه ماست که نیازمند توجه‌اند.  ‌توجهی افراطی که برای جلب نظر دیگران به خود، به جعل خبر دست زده و با خبرسازی‌های کذب، کمبود توجه خود را جبران و ارضا می‌کند. ظهور و گسترش هوش مصنوعی و کاربرد عمومی آن هم بر شدت این سندرم افزوده و شاهد جعل انواع و اقسام عکس و ویدئوهایی هستیم که اغلب با تصویری از سلبریتی‌ها گره می‌خورد و به تولید محتواهای کاذب و جعلی می‌انجامد که صرفا به مثابه تمهیدات سودجویانه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

   واقعیت این است که پاپاراتزی‌ها هم در جهان رسانه‌ای، قواعد و قوانین خود را دارند و در دایره اخلاق حرفه‌ای فعالیت می‌کنند. آنچه در شبکه‌های اجتماعی ما به واسطه فناوری‌های نوین دیجیتالی صورت می‌گیرد نوعی دست‌کاری در واقعیت است و می‌تواند مصداق فریب افکار عمومی به مثابه جرم هم تعریف شود. این جعل‌سازی‌ها نه نتها به اعتماد عمومی خدشه وارد می‌کند بلکه زیست فردی سلبریتی‌ها را هم دچار مخاطراتی می‌سازد.

     اگر بخواهیم این رخداد را در یک خوانش کلی تر جامعه‌شناسانه مورد تحلیل قرار دهیم باید آن را مصداقی از گفتمان ابتذال بدانیم که متاسفانه بر زیست-مجازی ما حاکم شده و سلامت روایت و سلامت روانی را تهدید می کند.

    گاه برخی از این محتواهای ساختگی مصداق شوخی و کمدی است که صرفا برای خنده و سرگرمی تولید می‌شوند و همه کارکرد آن را می‌دانند مثل شوخی تصویری که چند سال پیش با عباس جدیدی در گرفتن عکس سلفی شده بود اما جعل عکسی که در ارتباط با خبر بیماری ترانه علیدوستی صورت گرفته نه شوخی کردن با خبر که شوخی گرفتن خبر و اطلاع رسانی بود و می‌تواند آسیب‌های اجتماعی گزنده‌ای در پی داشته باشد و اخلاق عمومی را در سراشیب سقوط قرار دهد. سوء استفاده از شهرت فقط  توسط افراد مشهور صورت نمی گیرد بلکه گاهی با شهرت آنها صورت می‌گیرد و این هشداری است تا بفهمیم در جهان رسانه‌ای امروز، رعایت اخلاق رسانه‌ای ضرورت بیشتری دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟

دیگر خبرها

  • در معرفی انقلاب به جهانیان ضعیف عمل کردیم
  • سندروم فتوشاپ‌سازی از سلبریتی‌ها
  • سندروم فتوشاپ سازی از سلبریتی‌ها
  • در جنگ روانی مُفت و مجانی نبازیم!
  • سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی
  • تغییر تصمیمات جبهه مقاومت و ضرورت بازنگری دربرخی تحلیل های رسمی
  • سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
  • برنامه‌های تولیدی رادیو بوشهر کیفی شود
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم