Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا - نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی روز گذشته با حضور استاندار و وزیر جهاد کشاورزی بررسی شد.

سید «مهدی مقدسی» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: در نشستی که عصر دیروز(دوشنبه) به همراه استاندار و مدیران جهاد کشاورزی و منابع طبیعی و آبخیزداری استان با وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد، مشکلات این بخش به صورت کارشناسی به مقام عالی وزارت منعکس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: سیلاب روزهای نخست امسال بیش از سه هزار و 500 میلیارد ریال به قنوات، باغات و زیرساخت های بخش کشاورزی استان مرکزی خسارت وارد کرد که تامین اعتبار لازم برای جبران این خسارت ها از مهمترین درخواست های مسئولان استان مرکزی از وزیر جهاد کشاورزی بود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی بیان کرد: تامین نهاده های دام و طیور از قبیل سویا، کود شیمیایی و سویا و توزیع مناسب سموم از دیگر درخواست های مسئولان استان از وزیر جهاد کشاورزی بود.
مقدسی گفت: حمایت از خارج کردن سهام دولت در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی، تامین اعتبارات لازم برای تکمیل طرح های آبخیزداری و شروع طرح های جدید در این حوزه به منظور پیشگیری از سیلاب های مخرب و رفع مشکلات اتحادیه تعاون روستایی استان نیز در نشست مسئولان استان مرکزی با وزیر جهاد کشاورزی مطرح شد.
وی ادامه داد: افزایش اعتبارات اجرای رفع تداخلات اراضی مورد اختلاف در روستاها، تامین اعتبار لازم برای اجرای روش های نوین داربستی باغات انگور و‌ انجام کمک های فنی اعتباری برای درختچه های تاک، رفع مشکلات اساسی بیمه محصولات کشاورزی و افزایش سهمیه گوشت و مرغ برای استان مرکزی از دیگر درخواست های مدیران استان مرکزی از وزیر جهاد کشاورزی بود.
استان مرکزی با 12 شهرستان، یک میلیون 440 هزار نفر جمعیت دارد و در مجلس شورای اسلامی نیز صاحب هفت کرسی نمایندگی است.
3017/3075

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد خسارت هاي سيلاب قنوات استان مركزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۳۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم

ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته وجود ندارد، گفت: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت‌های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

 سیدصمد ضیائی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کودهای پتاسه و فسفاته در مقابل تنش های محیطی مانند سرماو گرما، توان گیاهان را افزایش می دهند، گفت: با مصرف این کودها شاهد تولید محصولات سالم خواهیم بود.

وی تصریح کرد: مادر یک دهه اخیر و قبل از سال۱۴۰۱در مصرف کودهای فسفاته وپتاسه نسبت به میانگین جهانی و پیشنهاد موسسه تحقیقات آب و خاک کشوردچار کم‌مصرفی شده بودیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان طی سال های۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با افزایش آگاهی و دانش کشاورزان به لزوم مصرف بهینه و متوازن‌کودهای فسفاته پتاسه‌و ازته در مزارع موجب افزایش ضریب امنیت غذایی و ارتقای بهره وری در تولید شده است.

این مقام مسئول از استقبال کشاورزان از مصرف این محصولات کودی خبر داد و یاد آور شد: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و ۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

ضیائی با تاکید اینکه مشکلی در تامین و تدارک کود های پتاسه و فسفاته وجود ندارد، خاطرنشان کرد: امسال باید بر اساس سهمیه ابلاغی سالیانه،۳۳ هزارو۸۱۳ تن انواع کود فسفاته تامین شود که تاکنون ۱۹ درصد به میزان شش هزار و۳۱۲ تن تامین شده است و این موضوع برای کودهای پتاسه با توجه به۲۴ هزار و ۵۹۰ تن سهمیه تعیین شده به میزان هفت و ۴۴۴ تن محقق شده است.

ضیائی در پایان از کشاورزان خواست تا نهاده‌های مورد نظر خود از جمله انواع کودهای شیمیایی را با قیمت مصوب جدید ابلاغ شده از شبکه‌های رسمی این شرکت تهیه کنند تا شاهد اثربخشی مصرف کودهای کشاورزی در محصولات خود باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • طرح جهاد میدانی محققان زراعت و حفظ نباتات در سرعین اجرا شد
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد