Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@10:16:04 GMT

پیش‌بینی وزیر اقتصاد: وضعیت اقتصاد کشور درسال ۹۸

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۴۰۹۰

وزیر اموراقتصادی و دارایی گفت: پارسال تلاش بسیاری از سوی سازمان بورس برای بهبود عملکرد بازار صورت گرفت و از این رو بورس در سال ۹۷ دوران طلایی را سپری کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، فرهاد دژپسند روز دوشنبه در حاشیه مراسم افتتاح دوازدهمین نمایشگاه بین المللی بانک، بورس و بیمه تهران اضافه کرد: پارسال بازار سرمایه در کلیت اقتصاد کشور پیشرو بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با اینکه شرایط اقتصادی کشور در نیمه نخست پارسال مساعد نبود، اما تلاش‌های زیادی از سوی مسئولان برای بازگرداندن ثبات به اقتصاد کشور صورت گرفت.

دژپسند یادآوری کرد: به گفته برخی فعالان بازار، نرخ رشد اقتصادی در سال ٩٧ منفی ١٥ درصد بود که بسیاری مسئولان نسبت به آمار‌های ارائه شده ابراز نگرانی کردند و این امر موجب تلاش برای بازگشت ثبات به اقتصاد کشور شد.
وی بیان کرد: دستورالعمل‌های به کار گرفته شده در ٦ ماه دوم پارسال ضمن کاهش تورم، کنترل بیکاری را نیز با خود به همراه داشت.

وضعیت اقتصاد کشور در سال ٩٨ نامساعد پیش بینی می‌شود

دژپسند گفت: پیش بینی‌های صورت گرفته برای سال ٩٨ نشانگر وضعیت نامساعد اقتصاد کشور است که به طور حتم باید از این پیش بینی‌ها برای مدیریت بهتر وضعیت موجود استفاده کرد.

دژپسند اضافه کرد: در صورت تحقق شعار رونق تولید و استفاده از سرمایه‌های راکد قادر به افزایش بکارگیری نیروی انسانی و نیز رونق صادرات خواهیم بود.

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: اکنون فرصت در بخش تولید مهیاست و هدایت درست نقدینگی به عنوان یک فرصت برای تحقق شعار سال تلقی می‌شود.

باید زنجیر‌ها از پای سرمایه گذاران باز شود

وزیر اموراقتصادی و دارایی تاکید کرد «باید تلاش شود غل و زنجیر‌ها از پای سرمایه گذاران باز شود».

این مسوول افزود: بهبود کسب و کار و روان سازی فعالیت‌های اقتصادی در حوزه‌های مختلف اجتناب پذیر است که از طریق آن می‌توان به سمت بهبود فناوری پیش رفت.

دژپسند تاکید کرد قیمت بالای تمام شده یکی از مشکلات موجود در صادرات است که باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

به گفته وی، بسیاری از افراد معتقد بودند نمایشگاه امسال به دلیل جاری شدن سیل در ابتدای سال نباید برگزار شود و هزینه آن صرف جبران خسارات وارد شده به سیلزدگان شود، اما «طبق مذاکرات صورت گرفته قرار شد یک غرفه در نمایشگاه به دریافت کمک‌های مردمی و نهاد‌ها اختصاص داده شود».

به گزارش ایرنا، بارندگی‌های شدید و سیل از بیست و هشتم اسفندماه گذشته آغاز شد و همه استان‌های کشور را درگیر کرد.

استان‌های گلستان، مازندران، ایلام، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، چهارمحال بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد در شرایط اضطراری قرار گرفتند.

وزیر کشور بیست و پنجم فروردین ماه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، میزان خسارت سیل را تا ۳۵ هزار میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: ۲۵ استان و بیش از چهار هزار و ۴۰۰ روستا در کشور درگیر سیل شد.

دوازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه امروز (دوم اردیبهشت ماه) با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس کل بیمه مرکزی و معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گشایش یافت.

این نمایشگاه که با مشارکت نزدیک به ۳۲۰ بنگاه و مجموعه اقتصادی در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برپا شده، تا روز پنجشنبه (پنجم اردیبهشت ماه) میزبان علاقه‌مندان است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دژپسند وزیر اقتصاد اقتصاد ایران پیش بینی وضعیت نامساعد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۴۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور

شهباز حسن پور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس پیرامون حرکت مثبت صنعت نفت و گاز کشور به سمت دانش بنیان شدن به خبرنگار قدس گفت: صنعت نفت و گاز محوریت اصلی تولید بار اول بوده است این صنعت یکی از موفق ترین صنایع کشور در همکاری با بخش دانش بنیان های کشور بوده است و به کمک همراهی بخش اقتصاد دانش بنیان در کاهش هدررفت انرژی در کشور، توسعه زنجیره ارزش و همچنین صادرات خدمات فنی و مهندسی دانش بنیان حوزه نفت و گاز سهم بسیار کلیدی در رسیدن رشد اقتصادی کشور به میزان بسیار بالا و خوب ایفا کرده است و صنعت نفت و گاز ایران توانسته است قدم های خوبی را در مسیر دانش بنیان شدن این صنعت بردارد که  با بهره گیری از تداوم استفاده حداکثری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان به مانند دو سال گذشته که در حوزه تولید بار اول بیشترین همکاری را داشته است، در سال آتی نیز به همین شکل ادامه خواهد داد تا شاهد تداوم بهره وری در این صنعت باشیم

حسن پور نماینده مجلس در رابطه با دستاوردهای کلیدی این همکاری گفت: با تکیه بر همین تجهیزات تولید بار اول شده به دست دانش بنیان های نفتی، توانستیم در داخل و خارج از کشور به توسعه زنجیره ارزش محصولات برسیم و حالا می توانیم در خارج از کشور در قالب پالایشگاه های فراسرزمینی این مهم را دنبال کنیم که قطعاً برایمان سودمند است. به کارگیری از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز علاوه بر رشد اقتصادی، کاهش هدررفت و افزایش بهره وری، ارزآوری خوبی برای کشور نیز داشته است.

وی ادامه داد: ما از توان بالایی در حوزه های مختلف به لحاظ فنی و مهندسی برخوردار هستیم. صادرات این خدمات به دیگر کشورها نیز سیاست دیگری است که دولت سیزدهم به اجرا گذاشت. به ویژه سابقه ای که در این زمینه از خود به جای گذاشته ایم، مبنی بر عمل به تعهداتمان در مقابل کشورهای دیگر، زمینه خوبی برای گسترش این سیاست به وجود آورده است. خدماتی که ما به دیگران ارائه می دهیم، به لحاظ قیمت و کیفیت توان رقابتی در عرصه بین الملل دارد و این موضوع برایمان یک مزیت محسوب می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: از طریق سیاست گذاری مهم در زمینه استفاده از دانش بنیان ها در صنعت نفت و گاز توانستیم در شرایط تحریمی به رکورد جدید در فروش نفت و بازارسازی تضمینی و بسیار مهم در کشور های همسو با خود در جهت مقابله حداکثری و خنثی سازی تحریم ها اقدام کنیم. باید دیگر صنایع نیز به مانند صنعت نفت و گاز مسیر دانش بنیان شدن خود را با توسعه همکاری با دانش بنیان ها تداوم بخشند تا شاهد تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • کشور در حوزه اقتصاد نیاز به وعده صادق دارد
  • مرکز عملیات هوشمند و فعال اقتصادی در کشور تشکیل شود
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ◄ عکس | امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات