Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@18:28:29 GMT

«رونق تولید» سرنخ کلاف سردرگم اقتصاد است

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۴۶۰۴

«رونق تولید» سرنخ کلاف سردرگم اقتصاد است

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین گفت: توسعه یک کلاف سردرگم است ولی هنگامی‌که یک رشته آن را در دست بگیری همه‌چیز درست می‌شود، رونق تولید نیز سرنخ کلاف سردرگم اقتصاد است که باید این رشته را در دست گرفت تا همه‌چیز حول آن بچرخد.

بیت‌الله اکبری‌مقدم عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با تأکید بر این‌که باید پیوند صنعت و دانشگاه اتفاق بیفتد اظهار کرد: اگرچه در سال گذشته قدم‌هایی برداشته شده ولی کافی نیست و صنایع می‌توانند به شرکت‌های دانش‌بنیان اعتماد کنند، به شرطی که این شرکت‌ها سراغ کالاهایی بروند که مواد اولیه آن‌ها وارداتی نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان قطعات اولیه خود را وارد می‌کردند مثلاً یک ربات می‌ساختند و موتور آن را از چین وارد می‌کردند؛ شرکت‌های دانش‌بنیان باید با تغییر سلیقه در رفتارشان تغییر رویه داشته باشند؛ امسال پیوند بین تولیدکنندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان بیشتر خواهد شد چون صنایع به‌شدت به این شرکت‌ها نیاز دارند، چراکه این شرکت‌ها در دانشگاه فضای بازتری برای تحقیق و پژوهش دارند و تولیدکننده نیز به اطلاعات منطقه، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و بازار فروش دسترسی ندارد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین با بیان این‌که در گام نخست برای صادرات باید بر بازار کشورهای همسایه متمرکز شویم، عنوان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند نیاز کشورهای منطقه را احصا کرده و محصولاتی در راستای آن‌ها تولید کنند و این باعث می‌شود پیوند بین صنعت و دانشگاه بیشتر شود.

وی خاطرنشان کرد: توسعه یک کلاف سردرگم است ولی هنگامی‌که یک رشته آن را در دست بگیری همه‌چیز درست می‌شود، رونق تولید نیز سرنخ کلاف سردرگم اقتصاد است که باید این رشته را گرفت تا همه‌چیز حول آن بچرخد؛ با تحقق رونق تولید شاهد ارتباط بین صنعت و دانشگاه، کاهش تورم در بلندمدت و توجیه اقتصادی تسهیلات با سود بالا برای تولیدکنندگان خواهیم بود.

اکبری‌مقدم تشریح کرد: علت عدم توانایی پرداخت اقساط تسهیلات از سوی تولیدکنندگان در این بود که صاحبان صنایع ضرر می‌کردند ولی با رونق تولید فضا برای تولید گشوده خواهد شد و سرمایه‌گذاران به‌سوی تولید حرکت خواهند کرد.

وی در ادامه تأکید کرد: با ورود سرمایه‌گذاران دولت نیز باید از تغییر رویه‌های ناگهانی و ایجاد شوک خودداری کند، برای مثال وقتی واردات یک کالایی ممنوع است اما به‌یک‌باره اجازه واردات بگیرد و یا این‌که صادرات یک کالایی به‌یک‌باره ممنوع شود؛ این‌گونه شوک‌ها عدم اطمینان و ترس تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران را نسبت به دولت در پی خواهد داشت؛ در این شرایط ترساندن سرمایه‌گذار خیانت است.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین با اشاره به این‌که برخی از افراد در فضای مجازی نرخ سود تسهیلات بانکی را با دیگر کشورها مقایسه می‌کنند، ادامه داد: اشتباهی که این افراد می‌کنند در این است که نرخ سود تسهیلات بانکی را به‌صورت اسمی با یکدیگر مقایسه می‌کنند، درصورتی‌که نرخ سود را باید به شکل واقعی مقایسه کرد؛ برای مثال در کشوری که نرخ بهره اسمی دو و نرخ تورم یک و نیم درصد باشد اختلاف این دو نرخ بهره واقعی و نیم درصد به نفع بانک‌ها خواهد بود، در ایران نرخ تورم 20 درصد و نرخ تسهیلات بانکی 18 درصد است و در حقیقت نرخ بهره واقعی دو درصد منفی و به نفع استفاده‌کننده از تسهیلات بانکی است.

اکبری‌مقدم در پایان یادآور شد: در آینده اتفاقات خوبی در ایران رخ خواهد داد و به یک وضعیت مطلوبی خواهیم رسید، طبق قوانین علم اقتصاد، اوضاع اقتصادی خوب پیش‌بینی می‌شود و کاهش بیکاری در پایان سال 98 احساس خواهد شد و وقتی مردم این امر را مشاهده کنند امید زیادی پیدا خواهند کرد چراکه در حال حاضر نگران بیکاری جوانان‌شان هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سال رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۴۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه

میلاد ذهبی کارشناس ارشد تولید و بهره‌برداری از گیاهان دارویی معطر و مدیرعامل یک شرکت صنعتی در حاشیه رویداد صدرا «صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: با دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز رشد در حوزه گلخانه و تولید نهاده‌های تکثیری آشنا شدیم و واحد فناور بهین رویش سبز را در این دانشگاه به ثبت رساندیم و نشاء و نهاده‌های گیاهان دارویی را تولید کردیم که ۵ استان غربی را پوشش می‌دهد. 

وی با بیان اینکه سه ماه است در حوزه ادویه ورود کرده‌ایم، افزود: ۱۴ سال در حوزه گیاهان دارویی تجربه و تخصص داریم، بنابراین ادویه‌هایی را معرفی کردیم که دارای عطر و طعم بهتر و فاقد مواد افزودنی هستند و قابلیت صادرات نیز دارند.

مدیرعامل این شرکت صنعتی در حوزه کشت و صنعت با بیان اینکه محصولات تولیدی ما ارگانیک بوده و ایزو‌های صادراتی را دارد، ادامه داد: محصولات خود را به غذا و دارو معرفی و مجوز سیب سلامت و مجوز سازمان بهداشت را اخذ کردیم. 

ذهبی با بیان اینکه ادویه‌های خاص مانند پودر پیاز داغ که دوسال ماندگاری دارد، ازجمله تولیدات جدید است، ادامه داد: برای افرادی که فشار خون بالا دارند و ممنوعیت مصرف روغن دارند این محصول بسیار مناسب بوده و در هر مکانی نیز قابل استفاده است.

وی، آویشین تولیدی شرکت متبوع خود را تنها محصولی دانست که در هر میزان حرارت تلخ نمی‌شود و گفت: صفر تا صد تولید این محصولات در همدان آغاز شده است به‌طوری‌که نهاده‌های تکثیری را تولید و در اختیار کشاورزان قرار می‌دهیم تا در نهایت به دست مصرف کننده نهایی برسد.

مدیرعامل این شرکت صنعتی با اشاره به اینکه در گیاهان دارویی ۳۵ گونه آویشین داریم، یادآور شد: ما آویشنی داریم که برای سالاد خام استفاده می‌شود و می‌تواند طعم سالاد را تغییر دهد، یعنی هم طعم‌دهنده است و هم خاصیت دارویی دارد.

ذهبی با بیان اینکه این محصولات توأمان خاصیت دارویی، مکمل غذایی و چاشنی را باهم دارند، خاطرنشان کرد: در ابن فرآیند از گیاهانی استفاده می‌کنیم که مردم تاکنون طعم آن را تجربه نکرده و از خاصیت دارویی آن بهره نبرده‌اند، به نحوی که جمع این اتفاقات می‌تواند یک اتفاق جدید باشد.
 
وی با اشاره به اینکه از سراسر کشور نمایندگی قبول می‌کنیم و افراد می‌توانند فروش اینترنتی را با این محصولات آغاز کنند، تشریح کرد: در بخش فروش، قیمت‌های سه‌گانه تعریف شده تا مصرف‌کننده یا نماینده براساس شیوه فعالیت خود آن را تهیه و به فروش برساند.

مدیرعامل این شرکت صنعتی تأکید کرد: در حوزه گیاهان دارویی صادرات به کشور‌های آلمان، عمان و کشور‌های حوزه خلیج فارس انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • خزاعی: انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم
  • واکنش رئیس سازمان سینمایی به اظهارنظرها درباره بیکاری سینماگران و زیر سوال بردن فروش فیلم‌ها
  • اهمیت کارگر و اثر کار و تولید در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست
  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • کلاف سردرگم فاضلاب شهر بندرعباس با عزم دولت سیزدهم باز شد