Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - پايگاه خبري `فوربس` در گزارشي درباره تشديد تحريم نفتي ايران از سوي آمريکا و موضع عربستان در اين خصوص تاکيد کرد که مقامات رياض در موضع دشواري براي همراهي با آمريکا از يک سو و حفظ توافق هاي توليدي در چهارچوب سازمان کشورهاي صادر کننده (اوپک) قرار گرفته اند.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا به نقل از پايگاه خبري فوربس، `مايک پمپئو` وزير امور خارجه آمريکا روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد که اين کشور از اين پس ديگر معافيتي از تحريم ها براي واردکنندگان نفت ايران اعمال نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزارت امور خارجه آمريکا انتظار دارد که عربستان سعودي نقشي کليدي در افزايش توليد به منظور جبران کاهش صادرات نفت ايران و جلوگيري از بالا رفتن قيمت نفت ايفا کند.
اگر چنين باشد، عربستان موضع قدرت خود در `اوپک` را در آستانه نشست ماه ژوئن اين سازمان از بين مي برد و قدرت چانه زني خود را کاهش خواهد داد. عربستان در ماه ژوئن مي خواهد تضمين کند که تمام 14 کشور عضو اوپک به علاوه 10 کشور غيراوپک مشارکت کننده در توافق کاهش توليد (مهمتر از همه روسيه) به هر توافقي در اين سازمان پايبند باشند.
در ادامه اين مقاله فوريس نوشته `الن آر. والد` مشاور امور انرژي و ژئوپلتيک آمده است: چنانچه عربستان سعودي در حالي وارد نشست ماه ژوئن اوپک در وين شود که پيش از آن تعهدي به آمريکا در خصوص توليد مقدار مشخصي نفت خام داده باشد، در اين صورت هرگونه اهرم مذاکراتي خود با ساير کشورها براي کنترل سطح توليد نفت را از دست خواهد داد. حتي در صورتي که عربستان چنين توافقي با آمريکا نداشته باشد اما کشورهاي جهان بر اين باور باشند که عربستان سعودي با آمريکا توافق کرده، قدرت مذاکراتي رياض در وين محدود خواهد شد.
براي توافق 6 ماهه کنوني اوپک، عربستان در واقع مي گويد که بطور روزانه کمتر از سطح 10.3 ميليون بشکه اي تخصيص يافته نفت توليد مي کند.
بنابراين عربستان تا پايان ماه ژوئن مي تواند بيش از ميزان سهميه تخصيصي اين کشور نفت توليد کند زيرا اوپک پايبندي عربستان به توافق را بر اساس ميانگين 6 ماهه ارزيابي مي کند.
با اين حال چيزي که براي کشورهاي عضو و غيرعضو اوپک در نشست ماه ژوئن اوپک مهم است، ميزان توليد نفت عربستان در مدت 6 ماه آينده (ژوئيه تا دسامبر) است.
اگر به نظر برسد که عربستان متعهد به توليد نفت در سطح مشخصي طبق توافق با آمريکا شده، عربستان قدرت چانه زني خود را از دست خواهد داد.
برخي افراد ممکن است در اين انديشه باشند که آيا عربستان يا ساير کشورهاي جهان ظرفيت مازاد توليد براي انجام اين کار را دارند يا نه.
بر اساس اطلاعات اخير شرکت `سعودي آرامکو` جواب مثبت است. دولت عربستان از آرامکو مي خواهد که توليد خود را ظرف مدت سه ماه به 12 ميليون بشکه در روز برساند و براي حدود يک سال اين سطح توليد را حفظ کند.
اين سطح توليد `ام اس سي` (MSC) ناميده مي شود و ممکن است که دولت عربستان اگر بخواهد آن را به بالاي 12 افزايش دهد.
بنابر اين مي دانيم که عربستان اين توانايي را دارد که به توافقي با آمريکا براي جبران کسري صادرات نفت ايران برسد اما اين مساله به جايگاه قدرت عربستان در اوپک لطمه خواهد زد.
فوربس شرکت رسانه‌اي و مجله آمريکايي است که در سال 1917 توسط بي. سي. فوربس تأسيس شد. اين مجله هر دو هفته يک بار منتشر مي‌شود و يکي از مشهورترين مجله‌هاي اقتصادي آمريکا و جهان به‌شمار مي‌آيد.
اروپام ** 1078 ** 1071
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۵۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا

شرکت پریمیر گرافن از بتن گرافنی خود در چند پروژه به صورت آزمایشی استفاده کرده و نتایج مثبتی از این کار گزارش شده است.

به گزارش ایسنا، پریمیر گرافن (Premier Graphene)، یک شرکت پیشرو در حوزه مواد پیشرفته با تمرکز بر تحقیق، تولید و بازاریابی گرافن دوستدار محیط زیست است. این شرکت به تازگی از دستاوردهای خود در زمینه استفاده از گرافن در مصالح ساختمانی خبر داده است.

به گفته مسئولان این شرکت، مطالعات داخلی اخیر، کیفیت بالای بتن هیدرولیک با گرافن را ثابت کرده است. یافته‌ها حاکی از بهبود بی‌نظیر در عملکرد سیمان است که منجر به تولید محصولات بتن با کیفیت برتر می‌شود. این سیمان حاوی گرافن، مقاومت و استحکام بیشتری را در کنار زمان‌های خشک شدن سریع‌تر نشان می‌دهد که در مجموع به صرفه‌جویی در هزینه‌ها در پروژه‌های ساختمانی در مقیاس بزرگ کمک می‌کند.

اسکار دوارت، مهندس سازه و مدیر یکی از شرکت‌های حوزه ساختمان می‌گوید: این محصول شگفت‌انگیز بوده و انقلابی در صنعت سیمان و ساختمان ایجاد می‌کند. این بتن نانویی زمان خشک شدن را کاهش می‌دهد.

آزمایش‌های اولیه انجام شده در یک دوره ۱۴ روزه نتایج امیدوارکننده‌ای را به همراه داشته است و گزارش نهایی آن به زودی ارائه می‌شود. تیم پریمیر گرافن مطمئن است که داده‌های آینده مزایای استثنایی ترکیب گرافن در بتن و سایر مصالح ساختمانی را بیشتر تایید می‌کند.

رامیرو رومرو، مالک یکی از ساختمان‌هایی که این بتن به صورت آزمایشی در آنجا استفاده شده، می‌گوید: ما از کیفیت گرافنی شگفت‌زده شده‌ایم. ما آزمایش با آسفالت و آلیاژهای فلزی حاوی گرافن را آغاز کرده‌ایم و منتظر نتایج شگفت‌انگیز آن هستیم. در مرحله بعد گرافن را با فولاد تست خواهیم کرد.

رویکرد نوآورانه پریمیر گرافن فراتر از بتن است، با آزمایش‌های مداوم شامل آسفالت برای ساخت و ساز جاده، آلومینیوم برای ابزارهای تخصصی و فولاد، این شرکت کار خود را پیش می‌برد. هدف این تلاش‌ها کشف کاربردهای دیگر گرافن است که می‌تواند دوام، کارایی و پایداری مصالح ساختمانی را به طور چشمگیری افزایش دهد.

به نقل از ستاد نانو، پریمیر گرافن همچنین از سرمایه‌گذاری مشترک با Clear Asset Holdings خبر داد که یک شرکت نوپا در هیوستون، تگزاس در تولید سیمان است.

پریمیر گرافن با استناد به این نتایج مثبت، آماده است تا در کالیفرنیا از این فناوری برای ساخت سازه‌های جدید استفاده کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • ادامه روزهای کابوس وار مدافع عنوان قهرمانی در لیگ عربستان
  • ادامه پیروزی‌های پیاپی الهلال در لیگ عربستان
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب ازسرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است | درآمدهای نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید
  • ازسرگیری صادرات نفت کردستان