Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - صالح آبادي گفت: تلاش بانک توسعه صادرات ايران تداوم حفظ توليد صادرات محور و ارائه خدمات اين بانک در شکل هاي مختلف آن اعم از سرمايه در گردش، تامين مالي طرح توسعه، تخصيص تسهيلات با نرخ هاي مصوب، کمک به نقل و انتقالات ارزي از طريق صرافي توسعه صادرات است.
به گزارش خبرگزاري آريا، علي صالح آبادي و هيات همراه طي ديدار از «شرکت فولاد کاوه جنوب کيش» گفت: برنامه ريزي تامين مالي طرح توسعه شرکت فولاد کاوه جنوب کيش (فاز 2) توسط اين بانک براي توسعه زيرساختهاي صادراتي کشور انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي انتشار 200 ميليارد تومان اوراق صکوک براي شرکت فولاد کاوه جنوب را يکي ديگر از اقدامات انجام شده عنوان کرد و گفت: انتشار اين اوراق توسط شرکت تامين سرمايه تمدن صورت پذيرفته و کمک شاياني به تامين مالي اين بنگاه کرده است.
صالح آبادي محور اعتباردهي نظام بانکي به مشتري را برپايه اعتماد دانست و گفت: در ارزيابي هاي بانک موضوع انضباط مالي از اهميت زيادي دارد؛ رتبه اعتباري به اندازه اي حائز اهميت است که مي تواند اختيارات بانک را براي ارتقاي سقف اعتباري، افزايش دهد.
مدير عامل بانک توسعه صادرات ازدرخواست هيات مديره شرکت فولاد کاوه جنوب کيش در مورد انتشار اوراق سلف استقبال کرد و گفت: اين درخواست را به شرکت تامين سرمايه بانک انتقال مي دهيم تا فرايند اجرايي آن انجام شود؛ اين امکان از سوي بانک وجود دارد که هم از طريق شرکت تامين سرمايه تمدن و هم از مجراي بانک، سرمايه در گردش مورد نياز اين واحد توليدي را تامين کند.
به گزارش پايگاه خبري اگزيم نيوز، شرکت فولاد کاوه جنوب کيش در سال 1385 تاسيس و با جذب 1336 نيروي کار، انواع فولاد شامل محصولات مياني توليد آهن و فولاد و شمش فولاد سبک آلياژي توليد مي کند.
اين شرکت از سال 88 در ليست مشتريان بانک توسعه صادرات قرار گرفت و از تسهيلات و خدمات اين بانک در حوزه تامين سرمايه در گردش، اعتبار اسنادي وارداتي ديداري و ساير خدمات بانک استفاده کرده است.
اين واحد صنعتي در سال 97 بالغ بر 234 ميليون و 588 هزار دلار صادرات داشته که با راه اندازي فاز 2 فولاد سازي خود، 1 ميليون و 200 هزار تن فولاد را به توان توليدي شرکت خواهد افزود. فاز 2 اين شرکت در حال حاضر 65 درصد پيشرفت فيزيکي داشته و با توجه به موقعيت مطلوب پروژه( نزديکي به آبهاي آزاد) امکان صادرات نهايي محصول نهايي آن ( شمش فولاد) به کشورهاي مختلف از جمله ترکيه، عمان و هند و... با حجم ساليانه 300 ميليون دلار فراهم خواهد شد.
همچنين در اين بازديد دکتر صالح آبادي از طرح آب شيرين کن صنعتي شرکت فولاد کاوه جنوب کيش بازديد کرد. اين طرح 90 درصد پيشرفت فيزيکي داشته و با توجه به طرح هاي فولاد سازي شرکت فولاد کاوه جنوب کيش و ضرورت تامين آب براي اين واحد صنعتي، پيش بيني مي شود که طرح احداث آب شيرين کن صنعتي به ظرفيت 30 هزار متر مکعب در روز، علاوه بر تامين نياز صنعت فولاد، به طور غير مستقيم تاثير به سزايي در توليد و فروش و صادرات محصولات فولادي شر‌کت داشته باشد. «شرکت فولاد کاوه جنوب کيش» در بندرعباس واقع شده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۶۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، محسن سیفی در دیدار با محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل شرکت ایران‌خودرودیزل و همچنین دیدار با علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو، ضمن تشریح توانمندی‌های این بانک در زمینه تجربه موفق همکاری و شیوه‌های تخصصی تأمین مالی صنعت خودرو کشور، برای توسعه همکاری و تحقق اهداف منویات مقام معظم رهبری در «جهش تولید با مشارکت مردم» و همچنین کمک به تعمیق داخلی‌سازی و افزایش تولید محصولات این شرکت‌ها اعلام آمادگی کرد.

او توسعه همکاری، تسریع و تسهیل ارائه خدمات مالی نقدی و غیرنقدی و تجربیات ویژه و الگوی موفق بانک برای حل مشکلات تأمین مالی زنجیره تأمین سایر خودروسازان و قطعه‌سازان کشور در بانک صادرات ایران را تشریح و تبیین و کمک به تولید با استفاده از ظرفیت‌های شعب داخلی و خارجی بانک را مورد تاکید قرار داد.

سیفی گفت: «بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‌های اصلی کشور، از سال‌های گذشته در کنار خودروسازان کشور بوده و اکثر خودروسازان کشور با بانک صادرات ایران تعامل مناسبی داشته و دارند.»

مدیرعامل بانک صادرات ایران با تاکید بر اینکه بدنه کارشناسی و ارکان بانک، تجربه و شناخت دقیقی از شرایط فعالیت خودروسازان کشور دارند، افزود: «در بخش‌های اعتباری و طرح و برنامه بانک، برای طراحی محصولات ویژه، تجربه‌های موفقی وجود دارد و این شناخت موجب می‌شود که سرعت و کیفیت ارائه خدمات مالی و بانکی به این صنعت روز به روز بهتر شود و امروز با افتخار، همکاری مطلوبی با خودروسازان و قطعه‌سازان کشور داریم.»

محمدحسن محمدزاده، مدیرعامل ایران‌خودرودیزل در این دیدار با استقبال از توسعه همکاری با بانک صادرات ایران، با ارائه اهداف و برنامه‌های این شرکت در سال جاری به تعدد شرکت‌های زیرمجموعه این شرکت اشاره کرد و گفت: «استفاده از این شرکت‌ها عمق داخلی‌سازی شرکت ایران‌خودرو دیزل را افزایش داده و از این رو میزان ارزبری شرکت نسبت به سایر خودروسازان کمتر است.»

او ویژگی دیگر این شرکت را تنوع محصولات آن برشمرد و افزود: «تنوع محصولات ایران خودرو دیزل از جمله ون، انواع اتوبوس، انواع کشنده، کمپرسی و باری و از جمله بزرگترین سالن تولید اتوبوس خاورمیانه در این شرکت وجود دارد.»

محمدزاده از تولید و فروش اتوبوس برقی داخلی شهری به شهرداری برخی کلان‌شهرهای کشور و همچنین فروش 1000 دستگاه اتوبوس دیزلی به شهرداری‌های کشور خبر داد و بر تداوم تولید و رفع نیازهای مختلف کشور به این محصولات، تاکید کرد.

علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران خودرو نیز در نشستی که با اتفاق مدیران ارشد این شرکت با مدیرعامل و مدیران ارشد بانک صادرات ایران، برگزار شد، از همکاری بانک صادرات ایران طی سال‌های اخیر قدردانی کرد و گفت: باید با تلاش و توسعه همکاری به دنبال حل مشکلات این صنعت و مردم باشیم. او افزود: «بانک صادرات ایران سهم بسزائی در توفیقات مجموعه‌های بزرگ صنعتی دارد و امروز این سهم بیش از سایرین است.»

مدیرعامل ایران‌خودرو با بیان برخی دغدغه‌ها و مشکلات بخش تولید، افزود: «بانک‌ها به ویژه بانک صادرات ایران با وجود محدودیت‌های فراوان، کمک‌های بزرگی و بسیار ارزشمندی به صنعت خودرو کرده‌اند به طوری که اگر این کمک‌ها نباشد، امکان کسب موفقیت‌های بیشتر در این صنعت وجود ندارد.»

محسن سیفی در جریان این دیدارها به اتفاق معاونان شعب، اعتبارات، طرح و برنامه و همچنین مدیران ارشد بانک در حوزه‌های ارز و بانکداری شرکتی، راهکارها و محصولات نوین بانک برای تأمین مالی زنجیره تأمین در صنعت خودرو را ارائه و برای کمک به این صنعت اعلام آمادگی کرد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901281

دیگر خبرها

  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی