Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورمحمدی روز سه شنبه در جلسه برنامه ریزی و هماهنگی مبارزه با قاچاق کالای استان گفت: با توجه به اینکه کالاهای باارزش و برخی فاسد شدنی جزو کالاهای دپو شده است، باید تدبیری برای آنها اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه در کنار فروش کالاهای ضبط شده باید جلوی قاچاق را بگیریم، اظهار داشت: اگر کالای قاچاق به موقع تعیین تکلیف می شد، این قدر مشکل نگهداری نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: برخی کالاها از جمله پوشک بچه و کالاهای زود فاسد شدنی باید با نظارت اداره کل استاندارد در مدت یک ماه تعیین تکلیف شود تا هم در انبارها دپو نشود و هم نیازهای مردم برطرف شود.
وی در مورد گسترش تعداد انبارها با بیان اینکه ساخت انبار جدید زمان بر و هزینه بر است، گفت: ابتدا تدبیری برای کم کردن کالای قاچاق اندیشیده شود و بعد با منطقه آزاد برای استفاده از انبارهای منطقه تفاهم نامه ای منعقد شود.
پورمحمدی اظهار داشت: ابتدا باید فکری برای مبارزه جدی با قاچاق شود و بعد کالاهای موجود در انبارها هر چه سریع تر برای فروش به بازار وارد شود.
وی با بیان اینکه بخشی از مقوله کالای قاچاق به کمبود آن در بازار و تقاضای زیاد برای خرید بازمی گردد، اظهار داشت: اگر جلوی ورود قانونی کالا گرفته شود، پدیده قاچاق به وجود می آید که لازم است منطقه آزاد مجوز ورود کالای همراه مسافر را صادر کند تا کمبود بازار نیز رفع شود.
مدیر اموال تملیکی آذربایجان شرقی نیز کل فروش اموال تملیکی در سال گذشته را 93 میلیارد و 640 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: فروش اموال مکشوفه استان در دو سال قبل 40 میلیارد و 457 میلیون ریال بود.
حسن استوارآذر کل فروش اموال منقول در سال گذشته را 70 میلیارد و 877 میلیون ریال اعلام و اظهار داشت: این میزان در سال 1396 سی میلیارد و 857 میلیون ریال بود.
وی با اعلام اینکه بزودی مزایده ای برای فروش اموال برگزار خواهیم کرد، افزود: اسفند ماه سال گذشته 45 خودرو به فروش رفت و امسال نیز 14 خودرو به فروش می رسد.
استوار آذر از انهدام 6 مرحله کالاهای فاسد و مغایر با موازین بهداشتی و استاندارد در سال گذشته خبر داد و گفت: یک هزار و 294 ردیف کالا به ارزش 228 میلیارد ریال منهدم شد.
6132/3071
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 آذربایجان شرقی استاندارد پورمحمدی خودرو قاچاق 40 سالگی انقلاب بودجه 98 سیل 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۷۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی در این همایش که به منظور تسهیل گری برای شتاب بخشی به تحقق شعار سال برگزار شد، مدیران اقتصادی دولتی و خصوصی استان موانع و چالش‌های فراروی بخش تولید و اقتصاد استان را ارائه کردند.

ضرورت تکمیل زنجیره ارزش، کمبود آب، برق و گاز در استان، مشکل رفع تعهد ارزی، همکاری نکردن بانک‌های خصوصی در اعطای تسهیلات، طولانی بودن اخذ کد استاندارد، فرسودگی ماشین آلات صنایع، افزایش نرخ ارز و مالیات، تامین سرمایه در گردش واحد‌های تولیدی و لزوم توجه به توسعه صادرات از مسائل و دغدغه‌های مطرح شده در این همایش بود.

استاندار آذربایجان شرقی در این همایش با اشاره به تدوین ۱۰ گام برای عینیت بخشی به جهش تولید با مشارکت مردم، استاندار آذربایجان شرقی از تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان خبر داد و گفت: جهش تولید زمانی محقق می‌شود که بتوانیم الگویی را به کمک بخش خصوصی اجرا کنیم و در این زمینه نیازمند نگاه تحولی، اقدام جهادی و شبانه‌روزی و نظارت میدانی هستیم.

مالک رحمتی بخشی‌نگری را مانع تحول و جهش دانست و افزود: جهش و تحولی که امروز انتظار داریم نیازمند یکدلی و نقش‌آفرینی تک‌تک بخش‌ها در کنار هم است.

وی تاکید کرد: امروز همه دستگاه‌های ما برای جهش تولید برنامه راهبردی، عملیاتی و پروژه‌محور دارند و سعی کرده‌ایم که این برنامه‌ها، کمّی و مبتنی بر آمار و ارقام باشد.

دیگر خبرها

  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای تعیین‌تکلیف برج‌های خرم‌آباد
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» در خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود
  • وضعیت «برج‌های دوقلو» خرم‌آباد هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف شود
  • تخصیص اعتبار برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • اعتبار هشت هزار میلیاردی برای مسکن نیرو‌های مسلح
  • بررسی و تعیین تکلیف ۱۵ پرونده در کمیسیون ماده ۵ استان آذربایجان‌غربی
  • کشف گوشی قاچاق در نوار مرزی استان آذربایجان غربی
  • تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی جهش تولید در استان
  • کشف کالاهای قاچاق و توقیف ۵ دستگاه خودروی شوتی