Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@08:07:27 GMT

۳ اثر فرهنگی تاریخی گیلان در فهرست آثار ملی جای گرفتند

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۲۷۵۴۵

۳ اثر فرهنگی تاریخی گیلان در فهرست آثار ملی جای گرفتند

مدیرکل میراث فرهنگی،‌ صنایع‌دستی و گردشگری گیلان از ثبت ملی ۳ اثر فرهنگی و تاریخی این استان خبر داد و گفت: مراتب ثبت این ۳ اثر توسط سازمان میراث فرهنگی کشور به استانداری گیلان ابلاغ شد. ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

شهرود امیر انتخابی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت: مراتب ثبت 3 اثر فرهنگی و تاریخی استان توسط سازمان میراث فرهنگی،‌ صنایع‌دستی و گردشگری کشور که فرآیند آن پس از طی تشریفات قانونی لازم انجام شده است به صورت مکتوب به استانداری گیلان ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی،‌ صنایع‌دستی و گردشگری گیلان در مورد آثار فرهنگی و تاریخی به ثبت رسیده این استان در فهرست آثار ملی عنوان کرد: خانه دیوان بیگی واقع در استان گیلان، شهرستان رشت، محله ساغریسازان یکی از سه اثری است که به تازگی در فهرست آثار ملی گنجانده شده است.

امیر انتخابی با بیان اینکه قدمت خانه دیوان بیگی به اواخر دوره قاجار بر می‌گردد تصریح کرد: ثبت این اثر فرهنگی و تاریخی بسیار ارزشمند در فهرست آثار ملی از جمله مواردی است که اخیراً اداره کل میراث فرهنگی،‌ صنایع‌دستی و گردشگری استان گیلان به شدت پیگیر انجام آن بود.

گیلان|‌ منزل تخریب شده استاد ابتهاج قابل مرمت و بازسازی استگیلان|‌ ثبت اضطراری منزل استاد ابتهاج در صورت مخالفت صاحب ملک امکان‌پذیر نیست

وی عدم دست بردن احتمالی شهرداری رشت و تخریب خانه دیوان بیگی را یکی از مزایای ابلاغ ثبت این اثر توسط سازمان میراث فرهنگی،‌ صنایع‌دستی و گردشگری کشور خواند و گفت: با صدور ابلاغیه سازمان به استانداری گیلان، به راحتی می‌توانیم جلوی تخریب یا وارد آمدن صدمه به این اثر را بگیریم.

مدیرکل میراث فرهنگی،‌ صنایع‌دستی و گردشگری استان گیلان خانه نبی‌زاده را دومین اثر ثبت شده این استان در فهرست آثار ملی اعلام کرد و در مورد جزئیات و خصوصیات آن بیان داشت: این اثر فرهنگی و تاریخی با قدمت دوره پهلوی اول در محله ساغریسازان رشت واقع شده است.

امیرانتخابی امامزاده عین علی را سومین اثر ثبت شده گیلان دانست و با بیان اینکه قدمت این اثر به دوره قاجار باز می‌گردد اظهار داشت: اثر فرهنگی و تاریخی امامزاده عین علی که ابلاغیه ثبت آن توسط سازمان میراث فرهنگی کشور ابلاغ شد در جاده ماسوله به سمت فومن واقع شده است.

وی با بیان اینکه ثبت آثار ارزشمند منقول و غیرمنقول فرهنگی تاریخی کشور در فهرست آثار ملی و فهرست‌های ذی‌ربط توسط سازمان میراث فرهنگی،‌ صنایع‌دستی و گردشگری انجام می‌شود افزود: آثار پس از ثبت در فهرست‌های مربوطه، تحت حفاظت و نظارت‌ کامل این سازمان قرار دارند.

امیرانتخابی مرمت و بازسازی آثار ملی را صرفاً با تأیید و نظارت سازمان میراث فرهنگی کشور امکان‌پذیر دانست و گفت:‌ هر گونه دخل و تصرف یا اقدام عملیاتی که منجر به تخریب یا تغییر هویت آثار ثبت شده شود برابر قانون جرم بوده و مرتکب نیز مشمول مجازات‌های قانونی می‌شود.

به گزارش تسنیم،‌ روز دوشنبه 2 اردیبهشت،‌ مراتب ثبت سه اثر فرهنگی تاریخی استان گیلان توسط علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی،‌ صنایع‌دستی و گردشگری کشور به صورت کتبی به مصطفی سالاری استاندار گیلان ابلاغ شد.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۷۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت دولت، گفت: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم. در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند. تصور من این است که اگر اینها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی موثر باشد.

بیشتر بخوانید: ضرغامی: کتیبه همدان ترمیم شد

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور گفت: از من در مورد قیمت بلیط‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰ هزار تومان که سالها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است. حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریبا همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

کد خبر: 1228302 برچسب‌ها میراث فرهنگی و گردشگری

دیگر خبرها

  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود