Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی امیرحسین قاضی زاده هاشمی، سید جواد ابطحی، علی اکبر رنجبر زاده و سید حسین نقوی حسینی در جمع خبرنگاران از تشکیل فراکسیون پیگیری اقدامات متقابل رفتارهای خصمانه آمریکا خبر دادند.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی یکی از اعضای هیأت رئیسه این فراکسیون در توضیح محور فعالیت‌های این فراکسیون بیان کرد: امیدواریم با همکاری سایر نمایندگان و همه دستگاه‌های ذیربط در یک سال باقیمانده از عمر این دوره مجلس بتوانیم در سطح تهدیداتی که نظام جمهوری اسلامی ایران را نشانه گرفته و مردم را تحت فشار قرار داده اقدامات لازم را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از تشکیل این فراکسیون پیش دستی در برابر اقداماتی است که آمریکا علیه ما انجام می‌دهند.

سید جواد ابطحی از دیگر اعضای هیأت رئیسه این فراکسیون در ادامه در خصوص فعالیت این فراکسیون بیان کرد: اقداماتی که دولت زیاده خواه آمریکا به همراه کشورهای مرتجع منطقه در حال انجام است ما را به این فکر انداخت تا از موضع انفعال خارج شویم. دوست داشتیم این مصاحبه خبری در تنگه هرمز و جزایر سه گانه انجام می‌شد اما جلسات مجلس این اجازه را به ما نمی‌دهد. ما با این فراکسیون این پیام را به آمریکا می‌دهیم که فکر نکند ما دست بر روی دست گذاشته‌ایم بلکه خیلی از مسائل را نمی‌توان رسانه‌ای کرد. ما می‌دانیم که دشمن بیدار است و دشمنی می‌کند و آمریکا بداند که با یک مصوبه یا قطعنامه نمی‌تواند کار ما را تمام کند.

وی در ادامه اظهار کرد: با ظرفیتی که نظام ما در درون خود دارد و تعاملی که با کشورهای منطقه برقرار کرده است ما می‌توانیم منافع آمریکا را در هر کجای دنیا هدف قرار دهیم.

در ادامه علی اکبر رنجبر زاده از دیگر اعضای هیأت رئیسه این فراکسیون در خصوص محورهای این فراکسیون اظهار داشت: این فراکسیون دقیقاً در راستای تقویت پایه‌های انقلاب و مقابله مستقیم ملت ایران با دولت آمریکا شکل گرفته است. آمریکا از روی عصبانیت سپاه پاسداران را تحریم کرد و در طول این ۴۰ سال مانند ماری زخمی هر جا که توانست به ما نیش زد. منافع آمریکا اکنون به خطر افتاده است و ملت ایران و جهان اسلام بیدار شده و ذره‌ای عقب نشینی نخواهد کرد. این فراکسیون در مقابل تمام اقدامات آمریکا خواهد ایستاد.

در ادامه سید حسین نقوی حسینی سخنگوی این فراکسیون در خصوص محورهای فعالیت این فراکسیون اظهار داشت: آمریکا به عنوان دشمن اصلی ملت ایران از سال‌های اولیه انقلاب هر روز علیه ملت و انقلاب اسلامی رفتارهای خصمانه و تحریم و فشار را پیش گرفته است. ما نیز برای مقابله با این اقدامات آمریکا باید ساز و کارهای اجرایی و قانونی لازم را داشته باشیم و این فراکسیون نیز برای مقابله با رفتارهای خصمانه آمریکا تشکیل شده است و متقابلاً طرح‌های قانونی لازم تهیه خواهد شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۲۷۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: آمریکا و اروپا در جریان حمله هوایی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و پاسخ ایران به این حمله، به دنبال تحریم‌های اقتصادی شدیدتری علیه ایران برآمده‌اند. این اقدام ناعادلانه تشدید فشارها بر متحدان ایران را هم دنبال می‌کند و از این طریق به دنبال منزوی ساختن ایران در روابط اقتصادی خود با کشورهای شرق و جنوب شرق آسیاست. در بخشی از این حرکت مرموزانه، کاخ سفید با ادعای وساطت نفتی مالزی در فروش نفت ایران به چین، در پی بر هم زدن روابط این کشورهای آسیایی برآمده است.

مالزی در مواضع ضد اسرائیلی به‌ویژه در جریان جنگ اخیر حماس و رژیم صهیونیستی نقش پررنگی از خود نشان داده است. تنها یک روز پس از حمله حماس به اسرائیل در ۷ اکتبر، وزارت خارجه مالزی بیانیه‌ای منتشر کرد که در آن از دولت اسرائیل به عنوان «دولت آپارتاید» یاد کرد که فلسطینی‌ها را تحت «اشغال، محاصره و رنج طولانی‌مدت غیرقانونی» قرار می‌دهد.

ایران در حال حاضر سومین شریک تجاری بزرگ مالزی در خاورمیانه پس از امارات متحده عربی و عربستان سعودی است. مهمتر از آن، مالزی مدت‌هاست که یکی از معدود کشورهایی است که شهروندان ایرانی می‌توانند بدون ویزا به این کشور سفر کنند، شرایطی که اقامت حدود ۲۰۰ هزار ایرانی از جمله صاحبان مشاغل، گردشگران و دانشجویان دانشگاه‌های انگلیسی زبان در این کشور را رقم زده است.

در موج فشارهای اروپایی برای تحریم سپاه پاسداران، گزارش‌های مشابه مدعی نفوذ سپاه پاسداران به تمام حوزه جنوب شرق آسیا شدند و به فضاسازی‌ها در این خصوص دامن زدند.

اندیشکده واشنگتن با طرح این موضع ضدایرانی که «مالزی محیطی مناسب برای فروش غیرقانونی نفت ایران است و تهران را قادر می‌سازد تا از تحریم‌های آمریکا فرار کند»، مدعی شد «مالزی با برچسب‌گذاری مبدأ محموله‌ها به‌نام کشور طرف سوم مانند عمان، امارات و خود مالزی، مبدأ محموله را پنهان می‌کند. به طور مشخص، چین در نوامبر ۲۰۲۳ رکورد واردات ۱.۲ میلیون بشکه در روز نفت از کوالالامپور را ثبت کرد که دو برابر مقدار نفتی است که مالزی تولید می‌کرد (حدود ۶۰۰ هزار بشکه در روز). در همین حال، صادرات ماهانه نفت ایران - که ۹۱ درصد آن به چین می‌رود - در اوت گذشته (مردادماه ۱۴۰۲) به بالاترین حد تخمین زده شده در پنج سال گذشته رسید.»

ایالات متحده بارها به دنبال محدود کردن روابط رو به رشد کوالالامپور با ایران از طریق تحریم نهادهای مختلف مستقر در مالزی بوده است. در فوریه ۲۰۲۳، وزارت خزانه‌داری سه شرکت در مالزی و سنگاپور را به تسهیل فروش و حمل میلیون‌ها دلار نفت و مواد پتروشیمی از طرف یک شرکت با ارتباطات شناخته شده با ایران متهم کرد. در ماه دسامبر، چهار شرکت دیگر در مالزی و یک شرکت در اندونزی به دلیل مشارکت در تسهیل برنامه هواپیماهای بدون سرنشین ایران تحریم شدند.

موسسه واشنگتن درباره اقدامات خصمانه آمریکا در تشدید فشارها بر ایران و درگیر کردن مالزی در این مسئله نوشته است «در مورد اقدامات کوالالامپور علیه اسرائیل و در حمایت از حماس، دولت بایدن تاکنون اقدامات خود در این زمینه را محدود به اخطارهای دیپلماتیک وزارت خارجه ایالات متحده و احضار سفیر مالزی در واشنگتن کرده است. ایالات متحده بیشترین توجه خود را معطوف به اقدامات تنبیهی و پیشدستانه در نقاطی کرده است که تصمیمات مالزی به‌طور مستقیم اهداف ایالات متحده را تهدید می‌کند، مانند تسهیل فروش غیرقانونی نفت ایران و ایجاد فضای مناسب برای فرار از تحریم‌ها.»

کد خبر 847278 برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه ایران و مالزی

دیگر خبرها

  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • ضد حمله آمریکا به توسعه روابط ایران با شرق | فشار بر مالزی
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • اردن خود را متعهد به تأمین امنیت رژیم صهیونیستی می‌داند
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران